راسخون

جملات زیبا و توپ

hasan6468 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 212
|

عیب کار از جعبه تقسیم نیست ، سیم سیار دل ما سیم نیست

این هم هزاران طول موجش ، دیش احساسات ما تنظیم نیست . . .

.

timbaf کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 183
|

پرسيدم : عشق چيست ؟ گفت : آتشي است . گفتم:مگر آن را ديده اي ؟ گفت:نه در آن سوخته ام

timbaf کاربر برنزی
|
|

اي دوست دلت هميشه زندان من است
آتشكده عشق تو از آن من است
آن روز كه لحظه وداع من و توست
آن شوم ترين لحظه پايان من است

timbaf کاربر برنزی
|
|

هيچ کس از راز دلم آگاه نيست.هيچ کس ازآه دلم به جزقلب تو خبرندارد.من درمسيرقلب توام.چون مسافري و مقصدم افق دورچشمان توست

timbaf کاربر برنزی
|
|

يک بار براي ديدن دريا قدم به ساحل گذاشتي... اما امواج دريا هزاران بار براي بوسيدن قدمگاهت تا روي ساحل پيش آمدند. دلم برات تنگ ميشه اما هزاران بار بر قدمگاهت بوسه ميزنم.

timbaf کاربر برنزی
|
|

بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند.قاب عکس توست اما شيشه ي عمرمن است بوسه بر مويت زنم ترسم که تارش بشکند.تارموي توست اما ريشه ي عمر من است

timbaf کاربر برنزی
|
|

اينگونه باش:شاد اما دلسوز...ساده اما زيبا...مصمم اما بي خيال...متواضع اما سربلند...مهربان اما جدي...سبز اما بي ريا...عاشق اما عاقل...!!!!؟؟؟؟

timbaf کاربر برنزی
|
|

ارزويم اين است/نتراود اشک در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد/نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز/و به اندازه ي هر روز تو عاشق باشي/ آنکه تو را مي خواهد و به لبخند تو از خويش رها مي گردد/ و تو را دوست بدارد هر آن اندازه که دلت مي خواهد

timbaf کاربر برنزی
|
|

اول به نام عشق، دوم به نام تو، سوم به ياد مرگ. بر لوح شيشه اي قلبت بنويس: يا تو و عشق، يا من و مرگ.

timbaf کاربر برنزی
|
|

عاشق اون لحظه اي هستم که بازت مي کنم وسطت رو مي خورم واااااااااااي چقدر شيريني ديونتم تيتاپ!!!

dulfin کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 2
|
يك روز دروغ به حقيقت پيشنهاد كرد با هم براي شنا به دريا بروند ! حقيقت ساده هم قبول كرد . وقتي به دريا رسيدند حقيقت لباسهايش را درآورد و به دريا رفت . دروغ هم سريع لباسيهاي او را پوشيد و فرار كرد . از همون موقع شد كه حقيقت لخت و عريان ، زشت شد و دروغ زيبا و آراسته ظاهر شد ! 
samsam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 50672
|
دم هر چي رفيقه گرم**كمر هر چي نارفيقه خو**روي هر چي بي مرامه كم**براي دشمنات آرزوي زلزله بم**زير چشم دشمنات نم**ايشالا نبيني غم
samsam کاربر طلایی1
|
|
عشق يعني علاقه نه كفگير و ملاقه**دوست دارم يه عالمه اندازه يه قابلمه
samsam کاربر طلایی1
|
|
هزار رگ دارم و هزار رفيق *** اما تو شاهرگي و تك رفيق
samsam کاربر طلایی1
|
|
شبي پرسيدمش با بيقراري ** به غير از من كسي را دوست داري ** به چشمش اشك شد از شرم ساري ** ميان گريه هايش گفت آري