سرگرمی "نقاشی با جدول اعداد"
در این سرگرمی تجربه ی جدیدی از نقاشی را برای شما رقم خواهیم زد و با استفاده از یک جدول و یک سری اعداد نقاشی خواهیم کشید. مثل همیشه همراه ما باشید ...
روال سرگرمی:
در هر دور تصویر یک جدول 6*21 خانه ای قرار داده می شود که در کنار هر ستون و هر ردیف آن یکسری اعداد نوشته شده است.
نحوه ی پرکردن جدول این گونه است که باید به تعداد اعداد نوشته شده در هر ردیف یا ستون ، در آن محل، خانه رنگ آمیزی نمایید. رنگ کردن ردیف ها از چپ به راست و ستون ها از بالا به پایین می باشد. مثلا در ردیفی که عدد 2 1 نوشته شده است شما باید در آن ردیف یک خانه و سپس با یک یا چند خانه فاصله 2 خانه پشت سرهم را رنگ آمیزی نمایید. در مورد ستون ها نیز به همین شکل باید عمل کنید.
هم چنین در بین بعضی اعداد نوشته شده ستاره هایی وجود دارد. این ستاره ها یک نوع راهنمایی است و هر ستاره به معنی یک خانه فاصله است و در پیدا کردن جواب و رسیدن به نقاشی نهایی به شما کمک خواهد کرد.
برای رنگ کردن خانه ها نیز ابتدا تصویر جدول هر دور از سرگرمی را در رایانه خودتان دخیره نموده سپس با استفاده از برنامه paint یا ... خانه ها را رنگ نمایید. پس از تکمیل جدول و رنگ کردن خانه ها بر اساس اعداد ، تصویر را save نموده و آن را در سرگرمی قرار دهید.
جوایز :
در هر دور به 5 نفر از عزیزانی که پاسخ صحیح ارسال داشته اند، هر یک 200 امتیاز تقدیم می گردد.
چند نکته :
* برای شرکت در این سرگرمی ابتدا باید در سایت عضو شوید.این عضویت، رایگان و بسیار ساده است و با کلیک بر اینجا قابل انجام است.
*دور های جدید در روز یکشنبه ی هر هفته بارگذاری خواهد شد.
* هر گونه انتقاد و پیشنهاد در رابطه با این مسابقه :
تشكر از طراح محترم
تشكر از طراح محترم
با سلام خدمت همه کاربران
دوستان محترم عنایت داشته باشند دراین تاپیک فقط توضیحات مسابقه وجود دارد و باید جواب هر مسابقه را در تاپیک خود آن بدهید
با تشکر
سلام. این جدول شماره 8 فک کنم ایراد داره(یه 3-4 جا مشکل داشت). در ضمن جدول خیلی نامنظم و سخت رنگ آمیزی میشه.
سلام دوست عزیز
اگر دقت کنیدمشکلی ندارد
دقت کنید
توجه زیاد می خواهد
اگر موردی بود با نشانی بگوید
سلام دوست عزیز
اگر دقت کنیدمشکلی ندارد
دقت کنید
توجه زیاد می خواهد
سلام؛
جدول مشکل داره:
از نظر رنگ آمیزی خانه ها؛
سلام دوست عزیز
اگر دقت کنیدمشکلی ندارد
دقت کنید
توجه زیاد می خواهد
سلام؛
جدول مشکل داره:
و سطر آخر یا یکی به آخرش احتمالاً.
همون دور و ورا.
قسمت جنوب و جنوب شرقیش.
دوست عزیز مشکلی ندارد شما دقت کنید و هر تصویری پیدا کردید بفرستید
ان شالله بعد پایان مسابقه خواهید دید
در ضمن شما که دقیقا مشخص نکردید کجا اشکال داره !
سلام دوست عزیز
اگر دقت کنیدمشکلی ندارد
دقت کنید
توجه زیاد می خواهد
سلام؛
جدول مشکل داره:
و سطر آخر یا یکی به آخرش احتمالاً.
همون دور و ورا.
قسمت جنوب و جنوب شرقیش.
دوست عزیز مشکلی ندارد شما دقت کنید و هر تصویری پیدا کردید بفرستید
ان شالله بعد پایان مسابقه خواهید دید
در ضمن شما که دقیقا مشخص نکردید کجا اشکال داره !
مسابقه ی جالبی بود حتما بازم از این مسابقات بذارید
سلام
من جدول شماره 8 رو رنگ آمیزی کردم. به نظرم یه کلمی با معنی دراومد، حالا درست و غلط بودنش پایان مسابقه مشخص میشه.
ولی با این وجود فکر می کنم مسابقه به توضیحات بیشتری احتیاج داره، اگه ممکنه. من بعضی جاها رو خودم تغییر میدم تا کلمه معنی داری پیدا بشه.
چرا برنده دو دوره قبلی هنوز مشخص نشده؟؟
به هر حال از خلاقیت شما برای طرح این مسابقه تشکر می کنم. مسابقه جالبیه.
سلام. مسابقه یه کم گنگ توضیح داده شده.
فکر کنم توضیح این مطلب ضروری بود که جاهایی که ستاره ندارند، و فاصله بین اعداد مشخص نیست رو خود کاربر باید تعداد ستاره ها رو پیدا کنه. ولی حتما بین اعداد باید فاصله وجود داشته باشه. یعنی جایی که چند عدد پشت سر هم نوشته شده، باید بین اعداد خانه های بدون رنگ هم قرار داده شود.
برای اینکه راحت تر بتونید رنگ کنید بهتره اول ستونها رو که تعداد خانه هاش کمتر هست رو رنگ کنید. بعد ردیف ها رو. جاهایی که در ستون ها مشخص نیست که چه قسمتی رنگ باید بشه، بعدا در ردیف مشخص میشه.
در همین جدول نمونه، اول ستونهایی رو نگاه کنید که ستاره دارند. ستون پنجم از سمت راست دو ستاره، عدد و بعد سه ستاره هست.
دو خانه خالی جا بگذارید و یه خونه رو رنگ کنید. در این ستون دیگه نباید خونه ای رنگ بشه.
بعد ستونی که یه ستاره و عدد 3 و بعد 2 ستاره داره رو انتخاب می کنید و دو خانه از بالا بدون رنگ می گذارید، بعد سه خانه رنگ می کنید.
در این ستون هم به جز این سه خونه، خونه دیگه ای نباید رنگ بشه.
بعد از ستونهایی که ستاره دار هستند، به سراغ ردیف ها برین و طبق ستاره هایی که مشخص شده، خونه ها رو رنگ کنید.
در مرحله بعد به سراغ بقیه ستون ها میرین و جدول رو تکمیل می کنید.
سلام. مسابقه یه کم گنگ توضیح داده شده.
فکر کنم توضیح این مطلب ضروری بود که جاهایی که ستاره ندارند، و فاصله بین اعداد مشخص نیست رو خود کاربر باید تعداد ستاره ها رو پیدا کنه. ولی حتما بین اعداد باید فاصله وجود داشته باشه. یعنی جایی که چند عدد پشت سر هم نوشته شده، باید بین اعداد خانه های بدون رنگ هم قرار داده شود.
برای اینکه راحت تر بتونید رنگ کنید بهتره اول ستونها رو که تعداد خانه هاش کمتر هست رو رنگ کنید. بعد ردیف ها رو. جاهایی که در ستون ها مشخص نیست که چه قسمتی رنگ باید بشه، بعدا در ردیف مشخص میشه.
سلام
البته بعضی از خانه های رنگی رو هم مجبوریم پاک کنیم تا به یک کلمه برسیم. در مورد من اینجور بوده. نمی دونم درست انجام دادم یا نه.