راسخون

دعوت به همکاری

gharibeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 758
|

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و کاربران عزیز راسخونی و فعال در این تالار 

بنده چنذی هست که دارم روی یک پروژه به نام افلاکیان که طراحی و ساخت یک محتوای چند رسانه ای در مورد شهدا می باشد کار میکنم که به صورت اتوران اجرا می شود و لذا بنده از عزیزانی که مایل به همکاری با بنده هستند درخواست میشه که به بنده پیغام بفرستن. بنده نیازمند پاورپوینت های وصیت نامه و زندگی نامه و همچنین خاطرات شهدا می بیاشم....که همگی به صورت پاور پوینت و یا گالری باشند لذا کسی اگر علاقه مند به شرکت در این طرح معنوی بود با بنده تماس حاصل کنه ،انشا... اگر طرح به خوبی پیش رفت در آینده علاوه بر اجر معنوی میشه در کنارش به مادیات هم توجه نمود البته الان هیچ گونه قولی در یان زمینه به کسی نمیدهم....

منتظرتان هستم....

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|

سلام لطفا آدرس ایمیل تون رو بفرمایید تا همکاری کنم... شهدا برای بنده بسیااار ارزشمند هستند و هر کمکی بتونم انجام میدهم

gharibeh کاربر طلایی2
|
|

تصاویری از محیط نرم افزاردر حال طراحی

البته فعلا فونت ها نصب نشده و فونت نرم افزار با فونت تصاویر متفاوت هستش.

عزیزان هر کس میتونه در تکمیل طرح خدمتی کنه ازش ممنون میشم.

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

لطفا دقیق تر بفرمایید چکاری باید انجام بدیم؟

من مصاحبه هایی دارم که با خانواده شهدا انجام شده که فکر میکنم خوب باشه!

gharibeh کاربر طلایی2
|
|

باسلام و خسته نباشید مصاحبه های شما به صورت صوت یا مکتوب هست .اگه مایل بودید میتوان قسمتی اضافه نمود با عنوان مصاحبه و با نامخودتان منتشر و در نرم افزار درج گردد.

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

باسلام و خسته نباشید مصاحبه های شما به صورت صوت یا مکتوب هست .اگه مایل بودید میتوان قسمتی اضافه نمود با عنوان مصاحبه و با نامخودتان منتشر و در نرم افزار درج گردد.

هم مکتوب و هم صوتی ولی بیشتر به صورت کتبیه!

در مورد سایر موارد همکاری توضبح ندادید؟