دره توبیرون
دره "توبیرون” در مسیری به طول چند کیلومتر در بخش سردشت در 20 کیلومتری شمال شهر دزفول واقع است. دیوارههای رفیع آن با ارتفاع بلند و انبوه درختان انگور، انجیر وحشی، برگ های شاووشان، آبشارها و آبچکان ها جلوه بسیار زیبایی به این دره ها داده است.
با وجود گرمای بالای 40 درجه دزفول در این دره باد خنک آرامش خاصی را به میهمانان داده و دمای آن تا 25 درجه و کمتر نیز می رسد و همین امر سبب شده فرصت گردشگری در طبیعت در ماه های گرم سال نیز فراهم شود.
دره توبیرون خوزستان
دره توبیرون خوزستان
دره توبیرون خوزستان
دره توبیرون خوزستان
دره توبیرون خوزستان
دره توبیرون خوزستان
دره توبیرون خوزستان
دره توبیرون خوزستان
سلام
واقعاً زیباست و کمی ترسناک (قسمت بین دو تا سخره بزرگا).
واقعازیباو باصفاست
واقعا زیباست سرزمین ایران پر از این گونه زیبایی های طبیعی است امیدوارم که بتونیم برویم و ببینیم
عجب دره ی خفنی!!!!!!!!!!!!!
واقعا جالب بود
ممنون از پست
ایران نم واسه ی خودش جای دبشیه. خیلی جالب و زیباست.
زيباست ...فوق العادست...
توي اون آب يه هندونه بندازي ...چه شود
خیلی زیباست....من فکر میکردم کهخوزستان یه جای خشکه ولی حالا خیلی مشتاقم که دوباره به خوزستان برم
سلاام و خسته نباشید
بنده از اهالی شهرستان دزفول هستم. ضمن تشکر از جنابعالی بابت انتشار این مطالب ، خواهشمندم منابع خود را در صورت امکان قید بفرمایید.
سلاام و خسته نباشید
بنده از اهالی شهرستان دزفول هستم. ضمن تشکر از جنابعالی بابت انتشار این مطالب ، خواهشمندم منابع خود را در صورت امکان قید بفرمایید.
باسلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی
منبع مطلب فوق tebyan میباشد
زيباست ...فوق العادست...
خیلی قشنگه اینجا ....
ایران همه جور زیبایی ای توش هس خداروشکر ^_^
خیلی قشنکگه دلم می خواست الان اونجا بودم
سلام خیلی زیباست ی همچین جایی نزدیک شهرمون هست (آبگرم مرتضی علی طبس) خیلی قشنگه .....بهتون پیشنهاد میکنم تو گوگل searchکنید و عکس هاشو ببینید!!
خیلی زیباست ، آدم باورش نمیشه که توی ایرانه؟ آدرس دقیقش کجاست؟