چقدرقرآن می خوانید؟
دوستان
می دانیم که صواب قران خواندن درماه مبارک رمضان خیلی است.
بنظرشماچرادراین ماه فقط صوابش زیاده؟
چرامردم درماههای درطول سال قرآن بیشتری نمی خونند؟
شمادوست راسخونی چقدروقت می گذاریدبرای تلاوت قران؟
چقدرازتجویدوقواعدآن باخبرید؟
پای صحبتهای شمامی نشینم:
منکه خودم بلشخصه هرروزقران می خونم ازاون گذشته درمسابقات پیامکی وتلوزیون ورادیویی هم شرکت می کنم.
به این علت صواب قرآن درماه رمضان بیشتره که دراین ماه قرآن این کتاب آسمانی نازل شده.
دردوره ختم قرآن راسخونم شرکت می کنم.
شماچطور؟
با سلام و تشکر
قرآن خواندن نور است
در روایات بیان شده حتی اگر نمیتونید قرآن رو بخونید با چشم به قرآن نگاه کنید
آنقدر ثواب قرآن خواندن زیاده که توصیه به نگاه کردن شده
سعی میکنم قرآن رو بخونم
البته در ماه رمضان بیشتر از ماه های دیگه
در ختم های گروهی هم شرکت میکنم
سلام وتشکر بابت مبحث خوبتون
راستش من زیاد قران میخونم یعنی سعی میکنم قران خوندنم فقط مختص ماه رمضان نباشه معمولا همیشه چندتا ختم قران دستم هست . تو ماه رمضان نذر دارم که یه بار حتما قران رو ختم کنم به جز قران هایی که دستم هست برای همین نمیتونم زیاد تو ختم قران راسخون شرکت کنم.در کل قران خوندن بهم ارامش میده .وقتی یکی دو روز یکی از ختم قرانام تموم میشه فکر میکنم یه چیزی کم دارم و یه چیزی رو فراموش کردم.وقتی که خیلی کوچیک بودم ارزوم بود که بتونم قران رو روان بخونم و حافظ قران بشم درسته که حافظ قران نشدم ولی ممنونم اول به خاطر لطف خدا و بعد امام رضا که عشق این کار رو تو قلبم گذاشتن و امیدوارم این قران خوندن اون دنیا یه ذره از گناهانم رو کم کنه و معرفت و ایمان رو تو این دنیا بهم بده
درسفری که به خونه خداداشتم سربازای عربستان درفرودگاه مثه کتاب معمولی دستشون قرآن بودومی خوندن.
هر روز می خونم ولی تو ماه رمضون بیشتر
بعد از نماز یک سوره از قران
نشون میده که بابرنامه ریزی مناسب زندگی می کنید.ممنونم
واقعا التماس دعا دارم
در کل سال هر روز یا هر شب تلاوت دارم .منتها در ماه مبارک رمضان یک تا 3 جز به حول وقوه الهی میخونم .البته معمولا چند صفحه ای هم ترجه میخونم . قران بدون تدبر وتعمل تاثیر روحی واخلاقی ورفتاری نداره وفقط ثواب روخوانی رو میبریم . بهترین وساده ترین تفسیر رو نمونه میدونم . تفسیر المیزان وطبرسی ونور مجمع البیان کمی سخت هستن . جزاکم الله اجرا .
الحمدالله هرشب در مسجد می خونم ولی الان تو ماه رمضون 2 قران رو ختم می کنم و در ختم قران راسخون هم شرکت می کنم
در کل سال هر روز یا هر شب تلاوت دارم .منتها در ماه مبارک رمضان یک تا 3 جز به حول وقوه الهی میخونم .البته معمولا چند صفحه ای هم ترجه میخونم . قران بدون تدبر وتعمل تاثیر روحی واخلاقی ورفتاری نداره وفقط ثواب روخوانی رو میبریم . بهترین وساده ترین تفسیر رو نمونه میدونم . تفسیر المیزان وطبرسی ونور مجمع البیان کمی سخت هستن . جزاکم الله اجرا .
ممنونتونم ازاینکه مجموعه تفاسیرروبه همگان معرفی نمودید.
من کلا روزی یه حزب قرآن رو می خونم ولی تو ماه رمضون روزی دو تا سه جز می خونم البته زیاد راضی نیستم چون فکر می کنم فقط کمیت رو در نظر گرفتم معمولا یه کم تند قرآن می خونم نمی دونم اینجوری قرآن خوندن فایده داره یا نه به نظر شما فایده داره؟
من کلا روزی یه حزب قرآن رو می خونم ولی تو ماه رمضون روزی دو تا سه جز می خونم البته زیاد راضی نیستم چون فکر می کنم فقط کمیت رو در نظر گرفتم معمولا یه کم تند قرآن می خونم نمی دونم اینجوری قرآن خوندن فایده داره یا نه به نظر شما فایده داره؟دوست عزیز،ممنون ازپاسخ به این پست مهم خوندن صحیح قران است نه سرعت آن حال اگرصحیح وباسرعت خوانده شودکه نورعلی النورهم میشه.موفق باشید
معمولا بعداز نماز یه تا دو صفحه را با معنی میخونم