بازی " چی بدون چی نمیشه"
با سلام به کاربران عزیز راسخونی و تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان.
روال بازی " چی بدون چی نمیشه" را با مثال توضیح میدهم. بایستی جای "چی" ها کلمات مناسب متناسب با عبارت نفر قبلی بگذارید. "چی" دوم در عبارت نفر قبلی به عنوان "چی " اول نفر بعدی قرار میگیرد.
نفر اول: جنگل بدون درخت نمیشه
نفر دوم: درخت بدون تنه نمیشه
نفر بعد: تنه بدون چوب نمیشه
و الی آخر
امیدوارم بازی جالبی باشد و آن را متوجه شده باشید. لطفا به توضیحات توجه داشته باشید.
اول از خودم شروع میکنم:
خانه بدون آشپزخانه نمیشه
آشپزخانه بدون آشپز نميشه
اشپز بدون اش نمیشه
آش بدون سبزی نمیشه
سبزي بدون خاصيت نميشه
سبزي بدون خاصيت نميشه
با سلام و با عرض معذرت. لطفا به جای کلمه خاصیت کلمه دیگری انتخاب کنید تا نفرات بعدی بتوانند با انتخاب جملات در این بازی شرکت کنند. راستش من که خودم جمله ای به ذهنم نرسید. در انتخاب جمله خود به این هم فکر کنید که نفرات بعدی چه جمله ای در ذهن میتوانند داشته باشند.
با تشکر از فعالیت شما در این تاپیک
سلام سبزي بدون فايده نميشه؟
سبزي بدون خاصيت نميشه
با سلام و با عرض معذرت. لطفا به جای کلمه خاصیت کلمه دیگری انتخاب کنید تا نفرات بعدی بتوانند با انتخاب جملات در این بازی شرکت کنند. راستش من که خودم جمله ای به ذهنم نرسید. در انتخاب جمله خود به این هم فکر کنید که نفرات بعدی چه جمله ای در ذهن میتوانند داشته باشند.
سلام دوست عزيز ميشه گفت خاصيت بدون سود نميشه؟
سبزي بدون خاصيت نميشه
تشکر از شما. باز هم به این فکر کنید که نفر بعدی چه جمله ای میتواند بگوید.
سبزي بدون خاصيت نميشه
تشکر از شما. باز هم به این فکر کنید که نفر بعدی چه جمله ای میتواند بگوید.
سود بدون پول نميشه؟
سود بدون ضرر نمیشه
ضرر بدون سختي نميشه؟
سختی بدون رنج نمیشه!
رنج بدون گنج نميشه؟
گنج بدون رفيق نميشه؟