گفتگوی ورزشی
برزیل حذف میشد فکر کنم تو کشوشون غوغا میشد ناسلامتی میزبانه. ضربات پنالتی هم واقعا هر دو مثل هم پیش میرفتن. دیگه شانس پنجاه پنجاهیه.
تو این جام خیلی از تیم های بزرگ حذف شدن. انگلیس پرتغال اسپانیا و ....حتی به مرحله یک هشتم هم راه پیدا نکردن و حذف شدن.
در ضربات پنالتی بزریل موعق شد شیلی رو ببره.
ولی براو می تونست بهتر عمل کنه.
امشب هم بازی هلند و مکزیک هست. درسته؟به نظرتون گدوم تیم میبره؟
اینم خبر:
کیروش: فدراسیون پیشنهاد مکتوب بدهد/ اینجا هستم تا مذاکرات را ادامه دهیم
بعضی وقتها هر چی هم خوب بازی کنن باز هم نتیجه دلخواه به دست نمیاد. یعنی همه چیز خوبه به جز تعداد گل های زده شده. تو فوتبال هم اصل نتیجه هست.
آخرش کی روش رو از دست میدن. اینقدر حرف و حدیث زیدا آدم نمیدونه کدوم زودتر اتفاق افتاده. یه روز میگن رفت روز بعد میگن نه خبری نیست. دوباره میگن قرارداد بسته با یه کشور دیگه. فرداش تکذیب میشه. اینقدر دست دست میکنن آخرش وقتی رفت میگن ما میخواستیم نگهش دازیم خودش نموند .
امشب هم بازی هلند و مکزیک هست. درسته؟به نظرتون گدوم تیم میبره؟
خوب معلومه هلند که نایب قهرمان پیشینه و قدرتش را هم در مرحله ی مقدماتی به رخ حریفانش کشیده.
آخرش کی روش رو از دست میدن. اینقدر حرف و حدیث زیدا آدم نمیدونه کدوم زودتر اتفاق افتاده. یه روز میگن رفت روز بعد میگن نه خبری نیست. دوباره میگن قرارداد بسته با یه کشور دیگه. فرداش تکذیب میشه. اینقدر دست دست میکنن آخرش وقتی رفت میگن ما میخواستیم نگهش دازیم خودش نموند .
مثل اینکه اگر کی روش رفت می خواهنند جایش سرمربی داخلی بگذارند.
هلند به مرحله بعد صعود کرد.
به همه والیبال دوستا صعود والیبالیست ها رو به مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال تبریک میگم.
ان شالله شاهد موعقیت های بیشتر ورزشکاران ایرانی در همه رشته های ورزشی باشیم.
خیلی جالب بود ممنون من که خیلی بدردم خورد
امیدوارم آرژانتین هر چه زودتر از مسابقات حذف بشه !
وسرانجام آلمان صدراعظم شد
آماده ایم واسه کل کل
تیفوسی میلانیم...
اون تیمهایی که با پول و مربی میلانی دارن هی میبرن کجان؟!