گفتگوی ورزشی
خیلی بازی زیبا بود واقعا لذت بردم
واقعا خسته نباشید میگم به همه بازیکنان خیلی خوب بالا رفتن دیگه قسمت اینه که جز چهار تیم برتر نشدیم بازم
خدارو شکر که بیشتر نخوردیم
دفعه دیگه این کارو نمی کنه.
سلام به همگی.
ان شالله در جام جهانی ۲۰۱۸
ان شاءالله پس از ظهور امام زمان(عج).
ان شالله برند جا اینکه سالی دوازده میلیارد بدند به کی روش نه میلیار بدند وسه میلیارد هی برند بازی دوستانه برگزار کنند شاید جام جهانی بهترشدند
به هرحال بازیشون با ده بازیکن مقابل عراق خیلی قشنگ بود ،حداقل سه سه مساوی بازی را به پایان با ده نفر خیلی ها با ده نفر به پایان بردیم خوشبختانه وبازی بسیار جالبی بود شاید بگم از سه تا بازی قبلی هم زیبا تر بود ،خوب اگر اگر ها زیاده متاسفانه ونباید اخراجی می دادیم که دادیم ،به هرحال بازی قشنگه آدم را نود دقیقه میخ کوب کند جلو تلویزیون با تپش قلب ودست ها عرق کرده وحرص خوردن که این بازی تمام این خثوصیات را داشت ،ان شالله که بهتر شویم ،بدرود
آره عراق که تیم نبود بعدشم جالب اینه که اگه پنالتی هشتم نمی خورد تو تسرک الان تا ظهور امام زمان باید پنالتی می زدیم ،خخخخ
خخخخخخخخ اره این علیرضا حقیقی پنالتی گیر بود تو پرسپولیس حتی تو پرتغال هم چنتا پنالتی گرفت این بازی یه دونه نگرفت
خدانگهدار.
آره عراق که تیم نبود بعدشم جالب اینه که اگه پنالتی هشتم نمی خورد تو تسرک الان تا ظهور امام زمان باید پنالتی می زدیم ،خخخخ
خخخخخخخخ اره این علیرضا حقیقی پنالتی گیر بود تو پرسپولیس حتی تو پرتغال هم چنتا پنالتی گرفت این بازی یه دونه نگرفت
باید رحمان احمدی را می گذاشت برا پنالتی ها تو دروازه
به هرحال دالاس محمد عراق زیاد دوام نمیارد چون دروازه بانش چیزی حالیش نیست ومقابل کره می بازد .خخخخ
خدانگهدار.
فی امان الله
به هرحال دالاس محمد عراق زیاد دوام نمیارد چون دروازه بانش چیزی حالیش نیست ومقابل کره می بازد .خخخخ
اره قهرمان بشو نبودیم
چرا هر پست میخوام بزار همش از کاربریم خارج میشه باید دوباره وارد بشم شما هم همینجورین یا واسه من اینجور شده؟
با تاسف ولی بچه ها غیرتمندانه جنگیدند ما که راضی هستیم ولی//////
اره قهرمان بشو نبودیم
چرا هر پست میخوام بزار همش از کاربریم خارج میشه باید دوباره وارد بشم شما هم همینجورین یا واسه من اینجور شده؟
آره من از دیشب تا حالا اینطوری شده متاسفانه ،با اجازت من برم کار دارم فعلا خدا نگهدار ولی واقعا بازی قشنگی بود چون بسیار زیبا درخشیدند وجنگیدند ولی دیگه تمارض وتیرک دروازه هم جزوی از بازی هست .خخخخخدا نگهدار
عبدالزهرا از متیل هگزامین استفاده کرده/ تخلف فدراسیون فوتبال عراق مشخص است
مقدس: کمیته انضباطی فردا در مورد عبدالزهرا جلسه برگزار میکند
وبسایت رسمی برنامه نود - سرپرست کاروان اعزامی ایران به استرالیا گفت: کمیته انضباطی مسابقات فردا در مورد مسئله علا عبدالزهرا تشکیل جلسه میدهد و تکلیف تیم ملی در رابطه با این اعتراض در همین روز مشخص میشود.
به گزارش وب سایت نود، هوشنگ مقدس و مهدی محمدنبی صبح امروز برای اعتراض نسبت به حضور علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق در دیدار روز گذشته مقابل ایران به محل کمیته مسابقات جام ملتهای آسیا رفتند.
این بازیکن در زمانی که عضو تراکتورسازی بود تست دوپینگش مثبت اعلام شد.
مقدس درمورد نشستی که امروز با مسئولان کمیته مسابقات داشتند، خاطرنشان کرد: در نشست امروز مدارک و مستنداتمان که خیلی کامل بود ارائه کردیم و آنها بعد از بررسی مدارک آنها را از ما تحویل گرفتند. قرار است صبح فردا مسئولان کمیته انضباطی کنفداراسیون فوتبال آسیا در نشست اضطراری این موضوع را بررسی کنند و در نهایت تکلیف تیم ملی در همین روز مشخص میشود.
وی افزود: فیفا هم در جریان این موضوع قرار داشته که نادو ۲ روز قبل از بازی ایران و عراق به فیفا اعلام کرده بود که عبدالزهرا محروم است که البته تا به این لحظه فیفا به ما جواب نداده اما جای امیدواری در این مورد وجود دارد. البته قصد دادن امید واهی به مردم نداریم. مدارک قانونی داریم و منتظر پاسخ کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم.
مقدس در مورد زمان بازگشت تیم ملی به ایران گفت: منتظریم تا تکلیف تیم ملی مشخص شود تا سپس در خصوص بازگشت به کاروان تیم به ایران تصمیم بگیریم.
امیدواری برای صعود در اردوی ایران / جلسه فوق العاده AFC تا ۲۴ ساعت آینده
وبسایت رسمی برنامه نود - با توجه به موضوع دوپینگ احتمالی یکی از بازیکنان تیم ملی عراق هنوز امیدواری برای صعود تیم ملی کشورمان به مرحله بعد وجود دارد.
به گزارش وب سایت نود، بازیکنان تیم ملی عراق در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه به وقت محلی هتل کرون پلازا محل اقامت خود در شهر کانبرای استرالیا را ترک کردند و عازم سیدنی شدند.
البته تعدادی از هواداران عراقی در محوطه هتل هنوز حضور دارند.
همچنین هواداران ایرانی با توجه به خلوت شدن نسبی هتل به دلیل رفتن عراقیها به سمت هتل محل اقامت تیم ملی آمدند و از مسئولان حراست هتل میخواستند با توجه به خلوت شدن هتل اجازه دهند آنها داخل لابی شوند تا بتوانند از نزدیک با ملیپوشان دیدار کنند که البته پس از ورود عدهای از هواداران به هتل به سمت سردار آزمون، رضا قوچاننژاد، علیرضا بیرانوند و ... رفتند و با آنها عکس یادگاری گرفتند.
همچنین با توجه به موضوع مطرح شده درباره دوپینگ احتمالی یکی از بازیکنان تیم ملی عراق هواداران تیم ملی از خبرنگاران پیگیر این ماجرا بودند.
جو حمایتی از تیم ملی هنوز وجود دارد و به نظر میرسد هواداران و ملیپوشان هنوزی امیدوار هستند که در صورتی که دوپینگ بازیکن تیم ملی عراق محرز شود نتیجه بازی به سود تیم ملی کشورمان برگردد. (به روز رسانی ۰۸:۵۰)
نبی و مقدس برای بررسی دوپینگ بازیکن عراق راهی سیدنی شدند(به روز رسانی ۰۹:۱۴)
مسئولان تیم ملی کشورمان عازم سیدنی شدند تا در نشستی با مسئولان کنفدراسیون آسیا به موضوع دوپینگ بازیکن تیم ملی عراق رسیدگی کنند.
به گزارش وب سایت نود، امروز مهدی محمدنبی و هوشنگ مقدس از شهر کانبرا عازم سیدنی محل استقرار مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا شدند تا به موضوع دوپینگ عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق رسیدگی کنند.
در همین رابطه مسئولان تیم ملی فوتبال کشورمان هزینه مربوط به این موضوع را به حساب AFC واریز کرده تا هرچه سریعتر به این موضوع رسیدگی شود.
گفتنی است اگر دوپینگ یا محرومیت بازیکن تیم ملی عراق که مقابل تیم ملی کشورمان بازی کرده محرز شود احتمال اینکه نتیجه بازی ایران و عراق سه بر صفر به سود کشورمان شود وجود دارد.
دیدار تیم های ملی ایران و عراق در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای ۲۰۱۵ آسیا روز گذشته در ضربات پنالتی به نفع عراق به پایان رسید و ایران از گردونه مسابقات کنار رفت.
تصمیمگیری AFC درباره بازی ایران - عراق تا ۲۴ ساعت آینده (به روز رسانی ۱۲:۵۵)
مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار است با برگزاری جلسهای فوقالعاده در خصوص نتیجه دیدار ایران و عراق تصمیمگیری میکنند.
به گزارش وب سایت نود، مهدی محمدنبی و هوشنگ مقدس که برای پیگیری شکایت ایران از حضور علا عبدالزهرا، بازیکن دوپینگی عراق در بازی روز گذشته (جمعه) راهی سیدنی شده بودند، به کانبرا برگشتند.
سرپرست تیم ملی و سرپرست کاروان اعزامی ایران به استرالیا، صبح امروز (شنبه - به وقت محلی) راهی سیدنی شده بودند و با طرح شکایت نزد مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا به کانبرا برگشتند و به اردوی تیم ملی ملحق شدند.
مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار است در ۲۴ ساعت آینده جلسهای فوری و فوقالعاده برگزار کنند تا در خصوص نتیجه دیدار ایران و عراق تصمیمگیری شود. دیداری که با نتیجه ۳ بر ۳ به پایان رسیده بود و در نهایت تیم ملی کشورمان در ضربات پنالتی با نتیجه ۷ بر ۶ شکست خورد.
عبدالزهرا در زمان حضورش در تراکتورسازی تبریز دوپینگ کرده بود و مسئولان تیم ملی معتقدند این بازیکن به دلیل محرومیت نمیتوانسته عراق را در جام ملتهای آسیا همراهی کند.
مقدس: کمیته انضباطی فردا در مورد عبدالزهرا جلسه برگزار میکند(به روز رسانی ۱۳:۱۹)
سرپرست کاروان اعزامی ایران به استرالیا گفت: کمیته انضباطی مسابقات فردا در مورد مسئله علا عبدالزهرا تشکیل جلسه میدهد و تکلیف تیم ملی در رابطه با این اعتراض در همین روز مشخص میشود.
به گزارش وب سایت نود، هوشنگ مقدس و مهدی محمدنبی صبح امروز برای اعتراض نسبت به حضور علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق در دیدار روز گذشته مقابل ایران به محل کمیته مسابقات جام ملتهای آسیا رفتند.
این بازیکن در زمانی که عضو تراکتورسازی بود تست دوپینگش مثبت اعلام شد.
مقدس درمورد نشستی که امروز با مسئولان کمیته مسابقات داشتند، خاطرنشان کرد: در نشست امروز مدارک و مستنداتمان که خیلی کامل بود ارائه کردیم و آنها بعد از بررسی مدارک آنها را از ما تحویل گرفتند. قرار است صبح فردا مسئولان کمیته انضباطی کنفداراسیون فوتبال آسیا در نشست اضطراری این موضوع را بررسی کنند و در نهایت تکلیف تیم ملی در همین روز مشخص میشود.
وی افزود: فیفا هم در جریان این موضوع قرار داشته که نادو ۲ روز قبل از بازی ایران و عراق به فیفا اعلام کرده بود که عبدالزهرا محروم است که البته تا به این لحظه فیفا به ما جواب نداده اما جای امیدواری در این مورد وجود دارد. البته قصد دادن امید واهی به مردم نداریم. مدارک قانونی داریم و منتظر پاسخ کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم.
مقدس در مورد زمان بازگشت تیم ملی به ایران گفت: منتظریم تا تکلیف تیم ملی مشخص شود تا سپس در خصوص بازگشت به کاروان تیم به ایران تصمیم بگیریم.
|
گفت و گوي اختصاصي با مليپوش خاطي عراقي عبدالزهرا: مسوولان ایران با آبروی من بازی نکنندبدون شک علا عبدالزهرا ، سوژه اصلي رسانه هاي ايراني در دو روز گذشته بوده است. دوپينگ او و اعتراض ايران به اين موضوع به اخبار اصلي جام ملتهاي آسيا بدل شده است. |
|
|
|
|
هافبک تیم ملی عراق در مورد بحث دوپینگش به خبرنگار "ورزش سه" می گوید:« من نمی دانم این چه کارهایی است که مسئولان ایران انجام می دهند. آنها با انتشار این اخبار می خواهند ذهن مردم ایران را جای دیگری ببرند تا باخت را فراموش کنند و انتقادی انجام ندهند. من 6 ماه پیش برای تراکتورسازی بازی می کردم. 19 شهریور با این تیم فسخ قرارداد کردم. 20 شهریور با پرواز هوایی به بغداد رفتم. از آن زمان تاکنون چرا مسئولان ایرانی درباره دوپینگ من حرفی نردند؟ چرا مهرماه به من چیزی نگفتند؟ چرا آبان ماه حرفی نزدند؟ چرا گذاشتند و فقط نیم ساعت بعد از بازی این بحث را رسانه ای کردند؟»
عبدالزهرا در ادامه می گوید:« من یک بار در ایران تست دوپینگ دادم. مسئولان گفتند تست تو مشکوک است و باید یک بار دیگر از تو تست بگیریم. من هم با تراکتورسازی فسخ قرارداد کردم و به عراق رفتم. آن زمان مسئولان فدراسیون ایران باید با باشگاه جدید من یا فدراسیون عراق مکاتبه می کردند و می گفتند که من باید تست بدهم. آنها هیچ حرفی به من نزدند و نامه ای به من ندادند. واقعا نمی توانم درک کنم که چرا مسئولان ایران حالا یادشان افتاده که باید از من تست می گرفتند. آنها برای من آی تی سی صادر کردند اما حالا آمده اند و از مثبت بودن دوپینگ من حرف می زنند که جای تعجب دارد.»
|