گفتگوی ورزشی
ب نظر من ک شانسی بردن!
بازیاشون همچین دلچسب نیستش!
باز همین ک رفتیم مرحله بعد، جای شکرش باقیه البته...
البته فراموش نکنیم که این تاکتیک کی روش است که مالکیت توپ کمتری داریم ولی از فرصت ها و به خصوص ضد حمله ها و ارسال ها استفاده می کنیم.
رکورد شگفت انگیز آندو در تیمملی
پايه گذاري همه گل هاي ايران در دور مقدماتي
ب نظر من ک شانسی بردن!
بازیاشون همچین دلچسب نیستش!
باز همین ک رفتیم مرحله بعد، جای شکرش باقیه البته...
تیمی که خط دفاع نسبتا قوی در آسیا داشته باشد وتیمی که هدف داشته باشد وتمی که در سه بازی مقدذماتی اش یک گل هم نخورد شانس هم می آوردئ /اصولا تو زندگی افرادی شانس می آورند که تلاش می کنند
عراق حریف ایران شد/ ژاپن اردن را هم شکست داد
عادت جذاب تیم ملی فوتبال ایران/هت تریک صعود به عنوان صدرنشین گروه
بلیت های بازی یک چهارم نهایی ایران نایاب شد
حمايت بي نظير ژاپني ها از تيمشان
ايران، نايب قهرمان آسيا در دور گروهي
لیگ ایران و ژاپن خواهر خوانده می شوند/ تیم ملی صعود نکند لیگ یک هفته زودتر شروع می شود
سفیر ایران در استرالیا هم به رختکن تیم ملی رفت
آزمون: از ژاپن نمیترسیم/ برای رسیدن به سطح نیستلروی باید خیلی تلاش کنم
دهمین کلین شیت حقیقی در 13 بازی ملی
جلال حسینی: عراق نسبت به تیم های عربی گروه ما قوی تر است/ بازی سختی با امارات داشتیم
شبکه فاکس استرالیا اعلام کرد: نکونام، سردار آزمون و پورعلی گنجی در تیم منتخب مرحله گروهی
برنامه یک چهارم نهایی جام ملت ها
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با پایان مسابقات مرحله گروهی جام ملت های آسیا، چهره 8 تیم صعود کننده به مرحله یک چهارم نهایی مشخص شد. این 8 تیم در روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته به مصاف حریفان خود می روند تا چهره 4 تیم صعود کننده به نیمه نهایی مشخص شود. پس از برگزاری مسابقات یک چهارم نهایی، برنده بازی کره جنوبی - ازبکستان به مصاف برنده ایران - عراق می رود و تیم برتر مسابقه استرالیا - چین هم با برنده امارات - ژاپن دیدار می کند.
برنامه مرحله یک چهارم نهایی به شرح زیر است:
پنجشنبه
کره جنوبی - ازبکستان (ساعت 11)
استرالیا - چین (ساعت 14)
جمعه
ایران - عراق (ساعت 10)
امارات - ژاپن (ساعت 13)