گفتگوی ورزشی
دوستان بریم بشینیم بازی را ببینیم چه می شود به امید پیروزی سومین دیدار وروبرو شدن قطعی با عراق
دوستان بریم بشینیم بازی را ببینیم چه می شود به امید پیروزی سومین دیدار وروبرو شدن قطعی با عراق
بسی موافقم فعلا دوستان
بسی موافقم فعلا دوستان
نیمه اول ده دقیقه ای تشریف بیارید اینجا،اگه گل زدند من اینجا گزارش می دم /فعلا بای
من تلويزون ندارم چند چند هست ؟
فعلا نیم اول صفر-صفر تموم شد
مساوي بشه امارات اول ميشه به خاطر تفاضل گل خوب ؟
مساوي بشه امارات اول ميشه به خاطر تفاضل گل خوب ؟
آره اما دقیقه نود گل را زدیم وپیروز شدیم
در دقیقه نود گل را قوچان نژادزد تو گل امارات وپیروز شدیم
سلام.تبریک میگم این برد دقیقه نودی رو..
جونمونو به لبمون رسوندن تا یه گل زدن.
سلام.تبریک میگم این برد دقیقه نودی رو..
جونمونو به لبمون رسوندن تا یه گل زدن.
سلام .درست موقعی که از زدن گل ایران ناامید شدیم گل را آخر زدند
تبریک میگم این نتیجه دلچسب و شیرین رئ به همه هموطنان عزیزم به خصوص راسخونی های گل
بنام خدا
برد تیم ملی آنقدر شیرین بود که پس از نود دقیقه هم باعث خوشحالی و شکر مردم حق شناس ایران شد. البته بازی تیم نسبت به بازی های قبلی خیلی ضعیف بود در حدی که 68 درصد بازی در دست امارات و 32 درصد متعلق به ایران بود وبازیکنان ایران 186 پاس به همدیگر دادند در حالیکه تیم مقابل 590 پاس به هم داده اند.احتمالا شرجی و رطوبت زیاد شهر محل بازی روی بازیکنان تیم ملی ایران که عادت به این شرایط آب و هوائی ندارند،تاثیر گذار بوده است.امیدوارم در بازیهای بعدی هم موفق و پیروز میدان باشند.
ب نظر من ک شانسی بردن!
بازیاشون همچین دلچسب نیستش!
باز همین ک رفتیم مرحله بعد، جای شکرش باقیه البته...
سلام. امروز بازی خوبی بود. ما امروز بازی را در دبیرستان به وسیله ی ویدئو پروژکتور مشاهده کردیم. برتری مالکیت توپ دست امارات بود ولی ایران شوت های بیشتری به سمت چارچوب دروازه ی امارات می فرستاد. اما پدیده ی این سال های فوتبال ایران کسی که شاید سال 2011 حتی او را نمی شناختیم گل 3 امتیازی ایران را با ضربه ای دقیق و زیبا به ثمر رساند. جایگیری قوچان نژاد موقع ارسال آندو واقعاً خوب بود و عملکرد داور در این صحنه عالی بود.