گفتگوی ورزشی
سلام. چقدر اینجا خلوته.
اشکال نداره.
فردا ایران با قطر بازی دارد. این بازی به دلیل جایگاه حساس ایران در جام ملت های آسیا از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از چیزهایی که ممکنه هر ایرانی را ناراحت کنه بازی ایران با قطر در مقدماتی جام جهانی 1998 است. بازی که ایران آن را باخت و کار به اما و اگر رسید. خداداد عزیزی می گفت قطری ها در آن بازی به فارسی به ما فحش می دادند.
استيلي گفت: گوچي، نکونام و دژاگه گل مي زنند.
فردا بازی سختی پیش رو داریم :از یه نظر روحیه ی قوی بین بازیکنان تیم ما برقراره واز یه نظر هم روحیه ی ضعیفی بین بازیکنان تیم قطر :همچنین از یک بعد دیگر که به این مسلیه نگاه کنیم قطر قهرمان جام خلیج فارس بوده ونمی خواهد موفقیت در این بازی را از دست دهید
بنام خدا
بهترین کار بازی کردن خوب و با تمام وجود(غیرتی) است. نباید در غرور پیروزی قبل بمانیم و نتوانیم در حد و اندازه خودمان ظاهر شویم.اگرچه قطر بدلیل زخمی که از بازی اول خورده بسیار خطرناک و گزنده است و از طرفی میزبان جام جهانی لقب گرفته ، لذا باید بازیکنان خوب بازی کنند و ما هم برایشان دعای خیر کنیم.
اگر آقای کیروش از جوانان در بازی استفاده کند، می توان به نتایج بهتری رسید.
ایران نباید در این بازی مغرور شود، باید با تمام قدرتش در این بازی شرکت کند.
سلام
اگه بازي رو ببريم خيالمون ديگه راحت ميشه ........اگه بچه ها مثل بازي قبل بازي كنند حتما ميبريم البته اين بازي فرق ميكنه ... قطر نميخواد ببازه ... چون حذف ميشه...
پاسخ منفی نکونام به سایت فیفا/می خواهم روی بازی تمرکز کنم
دستور کروش به گوچی در آستانه بازی با قطر/کمتر عقب بیا
AFC با یک نامه برای کروش و تیم ملی خط و نشان کشید/ درباره داوری حرف بزنی، محرومت می کنیم
منصوریان:تیم کروش شایسته مقایسه با تیم جام ملتهای 1996 است
رفیعی: حضور هواداران ما را هیجان زده کرد/ می خواهیم قطر را هم ببریم
مگه خواستگاري كرده بودند ...خخخخ
می خواستند باهاش مصاحبه کنند .خخخ
می خواستند باهاش مصاحبه کنند .خخخ
آهان الان ملتفت شدم ....