گفتگوی ورزشی
آقایون نقل قول میکنید قبلی ها رو پاک کنید وگرنه با آبجی سلما طرف هستین
آهاازاون لحاظ.بهرحال بازهم رعایت بشه بهتره میگن بازی دوستانه جایی نشنیدیم بگن بازی دشمنانه باآمریکاکه آمریکاش بودمااینگونه نحرفیدیم
شما از هر کی بپرسی بهت میگه که بحرین چه تیمی هستش.
درسته. بازی هاشون واقعا کثیفه. یعنی اصلا وجدان ندارن.
برای بازی هم نمیان. فقط میان حرص ما رو دربیارن.
والا ما شنیدیم ساعت 8شب هشت
شنیدن کی بود مانند دیدن
آخه 8شب باشه که تو استرالیا باید 5صبح بازی کنن.
خب برنامش تو راسخون زده بود هشت شب
والا ما شنیدیم ساعت 8شب هشت
شنیدن کی بود مانند دیدن
آخه 8شب باشه که تو استرالیا باید 5صبح بازی کنن.
هردوتای شمادرست میگیدچون اختلاف ساعت داریم
آهاازاون لحاظ.بهرحال بازهم رعایت بشه بهتره میگن بازی دوستانه جایی نشنیدیم بگن بازی دشمنانه باآمریکاکه آمریکاش بودمااینگونه نحرفیدیم
شما از هر کی بپرسی بهت میگه که بحرین چه تیمی هستش.
درسته. بازی هاشون واقعا کثیفه. یعنی اصلا وجدان ندارن.
برای بازی هم نمیان. فقط میان حرص ما رو دربیارن.
بَه بَه حاج خانم فوتبال هم هستين .... چه خوب ..... عاليه حرف نداره
حالافکرمی کنیدچندچندبشن؟
يه سلامي ويژه خدمت دوستان عرض بكنم درسته دوستان همشون آشنانند ولي مكانش تغيير كرده من يكمي خجالت ميكش م...خخخخ
پس این چه صحبتی شد؟
آقا به جان خودم بازی ساعت 12نیم هستش
من عاشقم :اشتباه گفتم
پس از سه روز هوای امروز ملبورن آفتابی شده و به نظر نمیرسد که در جریان بازی هوای این شهر سرد شود.
به گزارش راسخون به نقل از فارس، تیم ملی فوتبال ایران امروز اولین دیدار خود را در جام ملتهای آسیا مقابل بحرین برگزار میکند. این در حالی است که طی روزهای گذشته هوای ملبورن ابری بود و پیشبینیها خبر از بارش باران در جریان بازی امروز تیم ملی میداد اما صبح امروز سرانجام پس از سه روز هوای این شهر و منطقه ویکتوریای استرالیا آفتابی شد و بعید است هنگام بازی شاهد باران یا سرمای هوا باشیم.
ایرانیهای مقیم استرالیا که از شهرهای مختلف این کشور خود را به ملبورن رساندهاند در تب و تاب بازی ایران مقابل بحرین هستند و با تهیه بلیتهای این دیدار از حالا آماده رفتن به ورزشگاه شدند.
دیدار تیمهای ایران و بحرین در جام ملتهای آسیا امروز از ساعت 12 و 30 دقیقه برگزار خواهد شد.
/2759/
آقا به جان خودم بازی ساعت 12نیم هستش
ببخشید اشتباه از سوی من اعلام شد بازی یک ساعت دیگس
بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران صبح امروز به وقت محلی، تمرین سبکی را در طبقه دوم هتل محل اقامت خود برگزار کردند.
به گزارش راسخون به نقل از مهر، تیم ملی فوتبال ایران ساعت 20 امشب یکشنبه در نخستین دیدار خود در مرحله گروهی جام ملتهای آسیا در ورزشگاه اصلی ملبورن برابر بحرین به میدان میرود.
طبق برنامه کادرفنی، ملیپوشان پس از صرف صبحانه در ساعت 10 صبح، در طبقه دوم هتل اینترکونتینانتال تمرین سبکی را برگزار کردند که این تمرین از ساعت 11 الی 11:30 برگزار شد.
شاگردان کیروش پس از صرف ناهار و حضور در نشست توجیهی، ساعت 17 راهی ورزشگاه اصلی (مستعطیل) شهر ملبورن میشوند.
مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال و سرپرست تیم ملی، با ابراز رضایت از وضعیت تیم ملی، ابراز امیدواری کرد ملیپوشان بازی قابل قبولی را برابر بحرین از خود ارائه کرده و بتوانند در این بازی به پیروزی دست یابند.
من آخر نفهمیدم ساعت 20هست یا 12/30
پس این چه صحبتی شد؟
چی؟ نفهمیدم. میگم برای نقل قول بجز جمله آخر، جملاب قبلی را حذف کنید تا طول پست زیاد نشه
حالافکرمی کنیدچندچندبشن؟
من میگم 2هیچ میبریم