نحوه آشنائیت باراسخونواینجابگو
هرکدوم ازمابه طریقی باسایت فرهنگی راسخون آشناشدیم.
دراین پست ازتون می خوام نحوه آشنائیتونوبااین سایت بگین.
منتظرتونم:
من خودم یه نمایشگاهی که ربطی به راسخون نداشت ودرواقع نمایشگاه کوچکی بودکه سایت تبیان ازطریق نمایندگی خودش درمشهدترتیب داده بودیه آقای سنگین وزن وجوانی آدرس سایتوبهم دادمن هم باخودم گفتم حالابرم ببینم درموردچیه وقتی صفحه بازشدازش خوشم اومد.
شماچطوری آشناشدید؟
سلام من داشتم دنبال راهكارهايي براي تقويت حافظه ميگشتم كه به راسخون رسيدم خوشم آومد وعضوش شدم.وهركي هم دنبال يه سايت جامع ميگرده راسخون رو بهش پيشنهاد ميدم.
چند سال پیش دنبال یه نرم افزار فیلم برداری از دسکتاپ بودم که با این سایت آشنا شدم و از اون موقع تا الان نمک گیر سایتم.
سلام وتشکر
خلاصه میگم
از طریق یکی از آشنایان با سایت آشنا شدم و عضو شدم
در نمایشگاه رسانه های دیجیتال ۲ سال پیش به غرفه راسخون سر زدم و به خاطر استقبال گرمشون علاقم بیشتر شد
بعد با دوستان راسخونی آشنا شدم و پایبند راسخون
خیلی خوشحالم که در کنار کسانی هستم که وجودشان مایه رحمت و نعمته
می خواستم اینترنتی کتاب رستاخیزو بخرم به این سایت رسیدم
یادم نمیاد
از بعدی بپرس
برای خرید اینترنتی کتاب رستاخیز اطلاعات کسب می کردم که به این سایت رسیدم
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گل راسخونی.
فکر کنم شهریور 5 سال پیش بود، در نمایشگاه رسانه های دیجیتال بت راسخون آشنا شدم و بعدش مهر ماه هم عضو شدم البته اوایل فعالیتی نداشتم و فقط سوالهایش را جواب می دادم ولی زمانی فعالیت را در انجمن شروع کردم که تلار شهید و شهادت تازه کار بود و من از این تالار شروع کردم و کمی بعد هم شدم مدیر تالار اما بعد از چندی به مدیریت تالار آموزش خانواده منتقل و فعالیتم از سر گرفته شد.
الانم خوشحالم که عضوی از راسخونم.
سلام به همگی.
26 شهریور سال 91 بود که پست بسته ای رو به در خونه آورد. در بسته رو که باز کردم پک اسما الحسنی بود و تعدادی تبلیغ راسخون. منم یکی از اونا رو برداشتم و خوندم. وقتی تموم شد با خودم گفتم چرا من تا به حال عضو این سایت نشدم؟
حدود 2 ساعت گیر این بودم که لینک ثبت نام کجاست؟ و پس از این مدت بالاخره لینک ثبت نامو پیدا کردم و به عضویت سایت در اومدم. به عنوان اولین تالار، مطالب عمومی کامپیوتر رو برای فعّالیّت انتخاب کردم و در ماه شهریور به عنوان کاربر فعال انتخاب شدم و همین عاملی بود که منو تشویق به فعالیت بیش تر می کرد. از اون ماه به بعد هر ماه کاربر برتر می شدم.
یادمه اوایل فعالیتم در راسخون با فراز و نشیب زیادی همراه بود. چون حدود 5 بار اکانتم بلاک شد و باز شد. در تاریخ 13 تیر 92 مدیر تالار پاتوق راسخونی ها شدم و در مهر 92 نیز مدیریت تالار تلفن همراه رو به عهده گرفتم.
در شهریور 93 هم استعفا دادم و به یه کاربر عادی تبدیل شدم.
واقعا توی این مدتی که بودم خیلی مسئولینو اذیت کردم و از همین جا ازشون حلالیت می خوام.
راستیییییییییییییییی:
امروز من توی راسخون دو ساله شدم!
فنودی جان پس اون بسته ایکه دریافت داشتی حتما"مربوط به برادرتون بوده دیگه یااینکه بدون اینکه عضوبشی برات فرستادن.؟خخخخخ
سلام آقا فرشون وبقیه ی دوستانه گل... من حدود 4ساله که تقریبا همه ی اطلاعاتم رو از راسخون وتبیان استفاده میکنم که شهریور 93 دنبال یه فضای سالم برای ارتباط با آدم های سالم میگشتم ..دیدم کجا بهتر از اینجا ؟؟؟؟ حالا واقعا کجا رو بهتر از این سایت سراغ دارید تا من برم؟؟؟؟؟ خخخ
من خودم دقيقا يادمه داشتم نرم افزار جستجو ميكردم كه چند بار به وسيله موتور جستو جو گر به راسخون اومدم و ......... ثبت نام و.....