\√¥ آیات و جملات قصار پیشنهادی برای ماه مبارک رمضان¥√\
انا انزالناه فی لیلة القدر
به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان طرحی در تالار صالحین برقرار است
بدین شرح که ۱۵ شب اول ۱۵ آیه از قرآن مجید و ۱۵ شب دوم ۱۵ جمله از جملات امیرالمومنین در تاپیک مذکور قرار داده میشود .
از دوستان تقاضا دارم آیات و جملات قصاری که برایشان قابل توجه است در این تاپیک مرقوم نمایند تا در طرح مورد استفاده وبررسی قرار گیرد.
شایان ذکر است، برای تاپیک اسمی در شان تاپیک پیشنهاد کنند،
بهترین اسم پیشنهادی با تشکر کاربران انتخاب میشود.
اجرتان با مولایمان امیر المومنین
طلایی ترین ماه ،ماه رمضان ،ماه بهار قرآن
ماه انسان سازی
طلایی ترین ماه ،ماه رمضان ،ماه بهار قرآن
ماه انسان سازی
سلام تشکر از شما منتظر آیات پیشنهادی و جملات قصار امیرالمومنین هستم
سلام.
اسم تاپیک:زینت هفت آسمان
در مورد سخنان امیرالمومنین هم نظرم بر خطبه متقین نهج البلاغه هستش
ماه رمضان، ماه مفروش کردن قدوم شب قدر با اشکهای شوق
برای درک «زیباترین لحظهء حیات انسانی» است . .
حضرت علی می فرمایند:«چه بسا روزه داری که روزه اش جز تشنگی و گرسنگی بهره ای ندارد و چه بسا شب زنده داری که ازشب زنده داری چیزی جز بیداری و سختی به دست نمی آورد ! خوشا خواب زیرکان و افطارشان !.
|
أُوْلَئِكَ عَلَى هُدًى مِّن رَّبِّهِمْ وَأُوْلَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ آنان برخوردار از هدايتى از سوى پروردگار خويشند و آنان همان رستگارانند |
آیه پیشنهادی من
آیه ۴۴ سوره یونس
ان الله لا یظلم الناس شیا......
آیه ۱۰ سوره یس
و جعلنا من بین ایدیهم سدا وما خلفهم.....
(وَهُوَ الَّذِي مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ هَذَا عَذْبٌ فُرَاتٌ وَهَذَا مِلْحٌ أُجَاجٌ وَجَعَلَ بَيْنَهُمَا بَرْزَخًا وَحِجْرًا مَحْجُورًا) [الفرقان: 53]
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ، بسم الله الرحمن الرحیم
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا
إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
سوره ی مبارکه ی زُمَر، آیه 53
بگو اى بندگان من كه بر خويشتن زياده روى روا داشته ايد از رحمت خدا نوميد مشويد
در حقيقت خدا همه گناهان را مى آمرزد كه او خود آمرزنده مهربان است
آل عمران 144
آل عمران 144
وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ ۚ أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ ۚ
وَمَنْ يَنْقَلِبْ عَلَىٰ عَقِبَيْهِ فَلَنْ يَضُرَّ اللَّهَ شَيْئًا ۗ وَسَيَجْزِي اللَّهُ الشَّاكِرِينَ
بدانید که محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) جز فرستاده ای که پیش از او نیز پیامبرانی آمدند و درگذشتند ، نیست .
آیا اگر او بمیرد یا کشته شود ، به عقب باز می گردید و از دین خدا روی برمی تابید؟
هرکس از آئین خدا روی برتابد ، بداند که اندک زیانی به خدا نمی رساند .البته همه روی بر نتافتند ،
بلکه در میان شما سپاسگزارانی نیز وجود داشتند ، وبه زودی خدا سپاسگذاران را پاداش خواهد داد.
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ
سوره ی مبارکه ی بقره آیه ی 186
و هرگاه بندگان من از تو درباره ی من بپرسند ، بدانند که من به آنان نزدیکم ؛ دعای دعا کننده را - آنگاه که مرا بخواند - اجابت می کنم ؛ پس باید دعوت مرا بپذیرند و به درگاه من دعا کنند و به من ایمان بیاورند که دعایشان را اجابت می کنم ، به امید اینکه در دعایشان به درگاه خدا راه یابند .