علت کم شدن ازدواج جوونا
بالا رفتن توقع ها و همینطور نبود شغل و درآمد به نظر من از مهمترین عوامل بالا رفتن سن ازدواج هست.
واقعا"من نمیدونم این جنس مخالف چرااینقدرادعاش میشه؟
سلام.اواشماکه همه روبردین زیرسوال
سلام برخوار خانوم . ممنون از حضورتون
خوبه که یکی از خانومای خوب راسخون هم نظرشو بگه چون واقعا برا من که مهمه اینو مو شکافی کنم
سلام آقایحیی.خواهش میکنم.شمالطف دارین.راستش همه نظراتو دوستان وبه خصوص آقای منتظمی گفتنددیگه چیزی نمونده
دقیقا محوریت سوال رو من بیشتر ادامه بدیم و به یه نتیجه ای برسیم چون واقعا خیلی مهمه این قضیه!!!
پولو داداش سید میزنن به عقده هاشون.........بالاخره عقده ای شدن بدبختا دیگه
داداش باور کن اونقدر من خونواده پول دار سراخ دارم که دنبال یه دوماد خوب و پاک هستن .دختراشون هزار تا هزار تا خواستگار دارن ولی به هیچ کدوم نمیرن چون اکثرا به خاطر پول و مقام پدرشون میان خواستگاری.
من خودم چند تا پیشنهاد داشتم ولی حیف که هنوز دهنوم بوی شیر میده و شاید موقع دانشگاه رفتن
شاهد از غیب رسید...........تو این برهوت ازدواج خونواده های پولدار دختراشون هزار تایی خواستگار دارن.......برید تو کار پرتقال فروش بدبخت
با این وضع اقتصادی مملکت ،پسری جرات به ازدواج ندارد ،بنده که تا سن 28تا 32راضی به ازدواج نخواهم بود
قبلاناجوونابه نظرم کاریترازحالابودن همش بنده خداهادنبال کاروکاروکاربودن تفریح وایناهم داشتن ولی درحدخیلی کم
ولی جوونای حالابرعکس ازکارزدن بیشترتفریح میرن به اتفاق دوستانشون تاکار.به نظرمن همین تفریحات زیادوبیش اندازه مانع شده تابیخیال ازدواج بشن.
واصلافکرازدواج به مغزشون خطورهم نمیکنه ازبس که سرگرم میشن
خجالت هم یکی از دلایل بالا رفتن سن ازدواج است. پسره خجالت می کشه از دختره خواستگاری کنه.
امیرجان موردی هست درخدمتیم داداش؟
خجالت هم یکی از دلایل بالا رفتن سن ازدواج است. پسره خجالت می کشه از دختره خواستگاری کنه.
امیرجان موردی هست درخدمتیم داداش؟
متوجه نشدم؟ چه نوع موردی؟
حالا دختری که با ازدواج طبقه ش رو عوض کرده یا پسری که با ازدواج تجاری امید پول و ثروت رو داره که بهش ارث برسه فکر نکنم تا اخر عمرش بیشتر از یک سگ باهاش برخورد بشه البته استثنا هم هست ولی دلیل هم کفو بودن طرفین در اسلام همینه
یحیی جان
بحثوجمع بندی کن
این را بگویم که بهانه نباشه:
ثبت احوال اعلام کرده تعداد پسران مجرد 4 میلیون بیشتر از دختران مجرد است.
یحیی جان
بحثوجمع بندی کن
ازدواج در دهه نود سخت از ازدواج در دهه 60و70وشاید بدتر از دهه 80هست ،بسیار مشکل شده
امارطلاق درفصل گذشته 20درخراسان رضوی از100بوده
یکی از دلایل بالارفتن سن ازدواج اینکه دختران خیلی ناز می کنند. مثلاً پسره می ره خواستگاری دختره بهش می گه می خوام درسامو بخونم. همین باعث می شه پسره شکست عشقی بخوره و دیگه زن نگیره و دختره هم که تا دکترا درس می خونه و بعدش ترشیده می شه. همین باعث می شه سن هر دوتاشون بالا بره.
امیر جان کسی که تا حد دکتری پیش میره دیگه شاید دیگه علاقش به ازدواج از بین بره البته خیلی نکته ی خوبی ذکر کردی چون اکثر جوونا الان میخوان ادامه تحصیل بدن ...
ختم کلام
من فکر میکنم کسیکه پولی در بساطش نیست همون خودش خوش باشه بهتر از اینه که ازدواج کنه و دو تا خانواده رو هم بندازه تو مکافات برای هر کاری قدرت مالی لازمه
و من الله توفیق
نظرت کاملاً متینه. البته اگر خانوادگی هم نباشه جور دیگری که هست. داداش سؤالم را پاسخ بده: قدیما که حیای دختران بیشتر بود و کمتر بیرون می رفتند پس پطور تو سن کم ازدواج می کردند؟
اون موقع که من نبودم ولی مامانم خودش میگفت مثلا یا داداش عروس معرفی میکرد و یا از فامیل دختری که خوب و البته قصد ادامه تحصیل نداشت رو میگفتن برا ازدواج
ولی اینو هم باید در نظر بگیریم که اون موقع اصلا چیزی نبود که اگه به دختر اون زمان میگفتی فلان کس میاد خواستگاریش چون کسی رو ندیده بود که مثلا باهاش حرف بزنه و ... از ذوق همون موقع قبول میکرد ولی الان خیلی فرق میکنه با اون زمان باید متانسب با زمان باشیم نه صرفا به خاطر اینکه قدیما زودتر ازدواج میکردن بگیم اون روش خوب بود!!! چون اصلا جواب نمیده الان