علت کم شدن ازدواج جوونا
بالا رفتن توقع ها و همینطور نبود شغل و درآمد به نظر من از مهمترین عوامل بالا رفتن سن ازدواج هست.
واقعا"من نمیدونم این جنس مخالف چرااینقدرادعاش میشه؟
سلام.اواشماکه همه روبردین زیرسوال
علیک سلام نه اجی برخوارجدی میگم بلانسبت شماانگارازدماغ فیل اوفتادن من بااین شخصیت فرشونیم درب چندخونه روجدیدا"زدم درباشون کامپیوتری بودوبادرب بسته مواجه شدم نه ازشوخی گذشته حالادرسته تاکسی برگشتم اما اصلا"وللش نمی دونم چی بگم شایدم کرم درخت ازخودشه.
نه خواهش میکنم.منم موافق هستم بااین حرفتون که بعضیازیادادعاشون میشه ولی خداییش همه نه .به نظرمنم بیشترین علتش همین زیاده خواهی های بعضی دختران وهمین چشم وهم چشمی هستش.من موردی روسراغ دارم که خانواده همسربامهریه ی زیادمخالف بودن ولی مادرشوهربه خاطرهمین مسله (چشم وهم چشمی )میگفت نه بایدمهریه ی عروس من زیادباشه که اگه کسی ازم پرسیدروم بشه جواب بدم
بنظرمنکه اون دختری که باهمه هست زودترپدیده ازدواج دامنگیرش میشه تااونیکه باحیاوباعفت است متاسفانه.قبول دارید؟
ولی جناب فرشون ممکنه اون دختری که باهمه باشه دوام ازدواجش وزندگیش کمترازاونی باشه که باعفت وحیاست.
نه باسیاست میتونه شوهرداری کنه
داداش با کدوم سیاست بالاخره این سیاستشم تکراری میشه و یجا اشتباه میکنه و این که این سیاست هر چه قدرم باشه داداش نمیتونه اعتماد و آرامش متقابل ایجاد کنه چون خودش به این اعتماد و آرامشه عقیده نداره
دوست یابی ودوستی های کاذب علت دیگرکم شدن ازدواج است
بله؛ متأسفانه. الآن کسانی هستند که دوست با جنس مخالف دارند و با شرکت در پارتی های شبانه و با کارهای غیرشرعی نیاز خود را رفع کرده و احتیاجی به همسر ندارند.
دقیقا
این قضیه یه مدت پیش خیلی داغ شده بود در فضای مجازی البته الانم همچنان باقیه
نمیدونم چطوری میتونن اعتماد کنن.... و یا اونا چه فکری پیش خودشون میکنن ا... و اعلم
هر چه می کشیم از فیس بوک و وی چت و شماره موبایله. باور کن از اخبار هر از چند گاهی اعدام جوان متجاوز به عنف را می شنوید. این از نوع آشکار است. خدا رحم کنه به نوع نا آشکارش.
این نکته را بگویم تمایل به دوستی با جنس مخالف و سن ازدواج به هم رابطه ی مستقیمی دارند و مثل کفه های ترازو هستند که اگر یکی نباشد دیگری ناهنجار است. مثلاً یکی از دلایل دوست یابی بالا رفتن سن ازدواج است و یکی از دلایل بالارفت سن ازدواج دوست یابی هستش.
بالا رفتن توقع ها و همینطور نبود شغل و درآمد به نظر من از مهمترین عوامل بالا رفتن سن ازدواج هست.
واقعا"من نمیدونم این جنس مخالف چرااینقدرادعاش میشه؟
سلام.اواشماکه همه روبردین زیرسوال
سلام برخوار خانوم . ممنون از حضورتون
خوبه که یکی از خانومای خوب راسخون هم نظرشو بگه چون واقعا برا من که مهمه اینو مو شکافی کنم
سلام آقایحیی.خواهش میکنم.شمالطف دارین.راستش همه نظراتو دوستان وبه خصوص آقای منتظمی گفتنددیگه چیزی نمونده
ازدواج صحبت یک عمر زندگی است. صحبت یک روز یا دو روز نیست. یکی از دلایل عدم ازدواج جوانان ترس از آینده ی بعد از ازدواج است. مثلاً جوان با خودش می گوید فردا با فلانی ازدواج می کنم آیا اهل زندگی است؟ آیا خوش اخلاق است؟ آیا از من بیش از توانم چیزی نمی خواهد؟ و... .
دنیای پس ازازدواج وعبورازپل ازدواج کاملا"بادوران مجردی فرق فوکوله واقعا"اون موقع دیگه صحبت عشق وعاشقی نیس صحبت به نام کردن خونه وماشینواین حرفاست پس درسته که خارج ازبحثه امابدونین که بی ربط هم نیست.
بنظرمنکه اون دختری که باهمه هست زودترپدیده ازدواج دامنگیرش میشه تااونیکه باحیاوباعفت است متاسفانه.قبول دارید؟
ولی جناب فرشون ممکنه اون دختری که باهمه باشه دوام ازدواجش وزندگیش کمترازاونی باشه که باعفت وحیاست.
داداش با کدوم سیاست بالاخره این سیاستشم تکراری میشه و یجا اشتباه میکنه و این که این سیاست هر چه قدرم باشه داداش نمیتونه اعتماد و آرامش متقابل ایجاد کنه چون خودش به این اعتماد و آرامشه عقیده نداره
بله منم باآقاسیدموافقم.چقدراین سیاست میتونه دوام داشته باشه.؟؟اونی که باهمه هست ممکنه عشقش هیجانی وزدگذرباشه ولی....................
داداش فرزاد میشه از سیاست هایی که میشه در این باره به درد بخوره بفرمایی؟؟؟ شاید یه روزی به درد یکی بخوره ...
توقع بالا در سن بالا
هرچه سن بزرگتر بشه توقع آنها میره بالا و پسران هم میخواهند هرچه زوتر عروسی کنند که توقع خانم ها کم تر باشه و بتونن با شرایط آنها یکی باشد
حالا هم توقع ها بالاست و جوونا نمیتونن ازدواج کنن
به نظر من آقایون بعد از گدشت چندی از سنشون دیگه به ازدواج فکر نمیکنن و من اینو هم به شخصه دیدم
می دونی که چرا سن ازواج بالا رفته؟؟؟
1. فرهنگ خانواده: مادره می گه زشته الآن موقعش نیست. چه زشتی داره ازدواج بهتره از اینکه آدم نیمی از دیتش کامل نباشه و خدانکرده منحرف بشه.
2. تبلیغات شبکه های ماهواره ای: آن ها تبلیغ به عدم ازدواج و پارتی های شبانه می کنند و سن ازدواج را بالا می برند.
بدانیم در قدیم که این همه بچه زیاد بود سن ازدواج فوق العاده پایین بود. کافیه سن ازدواج پدربزرگتون را بپرسید.
اقا این حرفا چیه خونه زیر متری چهار میلیون داریم؟کمترین جهیزیه کمیته امدادی رو حساب کنی که مایه خجالته الان پنجاه میلیون در میاد این حرفا چیه؟حدیث داریم از دری که فقر میاد تو ایمان از در دیگه خارج میشه ازدواج دیگه جای خود داره.........البته تصمیم داشتم دیگه نظری تو این سایت ندم چون .....از کلیه کارشناسان معذرت میخوام
نظرهرکس قابل احترامه آقامن نظردیگه ای دارم من اومدم ازدواج کردم نیمی ازدینموبدست بیارم همون نیمی هم که داشتم ازدست دادم .
فرزاد جون سلام داداش...بله قابل احترامه ولی بعضا کاربری سایت حتی اوناییکه در مدیریتهای بالای سایتن احترامی به نظرات بقیه نمیذارن و بدون اینکه بدونن اصلا منظور طرف چی بوده کل موجودیت اونو نفی میکنن چه برسه به نظرش..........اتفاقی که برای بنده در اتاق چت افتاد بنده هیچ ادعایی نسبت به تحصیلات و تجاربم ندارم ولی حد اقل اینو میدونم که اون خانمی که شاید حداقل پانزده سال از من کوچکتر باشه بدلیل مسایل مادی ای که از سایت بدست میاره حق زیر سوال بردن نظر دیگران رو نداره
راستش من یه جاخوندم شایدکمی خنده دارباشه ولی نوشته بودعلت تاخیردرازدواج بعضی جوونامیتونه همین غذاهای حالایی یعنی فست فودهاوایناباشه
خانوادهها به دلیل نگرانی از وضعیت جامعه فرزندان خود را مستقل نمیکنند و آنان بیش از پیش درون خانواده میمانند و فرصت آزمون و خطا در جامعه بزرگتر از خانه، از آنان گرفته میشود و به اضطراب جوان در رویارویی با فصل مهم زندگی یعنی ازدواج میانجامد. تصور اینکه ازدواج در سن بالا عاقلانهتر است و ریسکپذیری کمتری دارد. جوان امروز میخواهد همه چیز داشته باشد بعد ازدواج کند یا حداقل پسانداز، مسکن، اتومبیل، تاخیر در ازدواج برایش مهم نیست فکرکردن به ازدواج در سالهای آینده هر وقت موقعاش شد ازدواج میکنم دیر نمیشود. وابستگی به خانواده، ترس از دست دادن امکانات خانواده و کاهش روابط عاطفی، چشم و همچشمیها، جشن عروسی را پرهزینه و تجملاتی کرده است در حال حاضر در جامعه ما این نوع روابط پنهانی است اما نمیتوان شیوع آن را نادیده گرفت و در آینده نه چندانه دور شاهد ازدیاد این نوع زندگیها خواهیم بود. آیا در آینده میتوان تصور کرد که عروس و دامادهایی را ببینیم که موهای سپیدتری دارند در آن زمان برداشت جامعه چه خواهد بود خوب یا بد؟
منبع:آرمان
این گرونی ها همه رو ترسونده و کسی جرات نمیکنه که ازدواج کنه. از طرفی خیلی از جوانان هم بی کارن. اگه مشکل کار حل شود مشکلات بعدی هم حل میشود.
متاسفانه با توجه به وضعیت کنونی آرزوی بزرگ جوانان ما داشتن کار و یک خانه است. آیا این درست است؟؟! آیا داشتن شغل و یک خانه باید یک آرزو باشد؟!!!
این مشکل هم با دعا کردن حل نمیشه که هی ملت دعا میکنن مشکل جوانان حل بشه! دولت باید این مشکل رو حل کنه نه خدا. نمیدونم چرا همه از خدا انتظار دارند که مشکل حوانان رو حل کنه؛ پس دولت چیکارس؟ البته این دولت جدید هم بنظر بهتر از دولت قبلی است و خیلی از این مشکلات هم مربوط به دولت قبلی میباشد. حالا باید دید که در ادامه چه میکند. ما هم دعا میکنیم که بتوانند کاری بکنند.
توقع بالا در سن بالا
هرچه سن بزرگتر بشه توقع آنها میره بالا و پسران هم میخواهند هرچه زوتر عروسی کنند که توقع خانم ها کم تر باشه و بتونن با شرایط آنها یکی باشد
حالا هم توقع ها بالاست و جوونا نمیتونن ازدواج کنن
به نظر من آقایون بعد از گدشت چندی از سنشون دیگه به ازدواج فکر نمیکنن و من اینو هم به شخصه دیدم
من اگه شرایط اقتصادیم اجازه بده تا4تا هم راه داره
دنیای پس ازازدواج وعبورازپل ازدواج کاملا"بادوران مجردی فرق فوکوله واقعا"اون موقع دیگه صحبت عشق وعاشقی نیس صحبت به نام کردن خونه وماشینواین حرفاست پس درسته که خارج ازبحثه امابدونین که بی ربط هم نیست.
داداش اگر شخصی که انتخاب میکنی دید بازی نسبت به تو و شرایط تو داشته باشه هیچ وقت در آینده اگر تو توان فراهم کردن ماشین آخرین مدل همراه با خونه ای که مترش 12 میلیارد هستشو از تو نمیخواد بلکه اگر از همون اول با این فکر و عقیده بیاد که تو میتونی زندگی اونو در حد متوسط نگه داری در آینده از تو سطح بالا نمی خواد.
از علل دیگه این بهم خوردنای زندگی همین ازدواج دختران با توقع بالا با پسران کم درآمده که پسره برای پول بابای دختره با کلی ترفند دختره رو میگیره و بعدش دو سال اول پدره هزینهاشونو تامین میکنه اما کم کم دختره از پسره زده میشه و شروع میشه توقعات بالاشون و بعدش دعوا و ... و بعدشم دادگاه 100 انقلاب
اقا این حرفا چیه خونه زیر متری چهار میلیون داریم؟کمترین جهیزیه کمیته امدادی رو حساب کنی که مایه خجالته الان پنجاه میلیون در میاد این حرفا چیه؟حدیث داریم از دری که فقر میاد تو ایمان از در دیگه خارج میشه ازدواج دیگه جای خود داره.........البته تصمیم داشتم دیگه نظری تو این سایت ندم چون .....از کلیه کارشناسان معذرت میخوام
سلام داداش چه عجب شما رو زیارت کردیم
داداش اتفاقا نظرت کاملا به جاس و فکر منم با هم دیگه هم عقیده باشییم
سلام یحیی جان هیچ عاملی باعث نمیشه دختری که همه چی داره و پدرش وضعش خوبه ازدواج موفقی نداشته باشه الان همه دنبال پولن و ازدواج نوعی تجارت محسوب میشه الان دخترا ازدواج میکنن که برن دو روز بعد طلب مهریه کنن بعدشم تو بیست سالگی با ماهی یک میلیون تومن پول بازنشسته شن و مرد ماه بماه بیاد سکه بده و بره پسرشم همینطور
اینا همش دلایل اقتصادی داره و لاغیر