راسخون

حلقه های انس و پژوهش هفتگی*با امتیاز ویژه صلوات*

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|
سلام.دوستان اصلا من میخوام بدونم فلسفه این سفره ها وختم هایی که گذاشته میشه چیه؟ببینین منظورم تلاوت کردن ایات تو این مجالس نیستا،اون به اصطلاح ریخت و پاشی که به اسم اءیمه هست رو میگم.یه بارم گفتم کلا من اینجور مراسمات رو قبول ندارم چ ن اصلا تو این مجالس به تنها چیزی که اهمیت داده نمیشه متاسفانه قران هست .در صورتی که میشه به صورت ساده 20-30 نفر جمع بشن و قران رو تلاوت کنن اینجودی دیگه نه تجملاتی در کار هست و نه گناهی
tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

دیدید طرف از زیارت میاد براش گوسفند قربانی میکنن بعدش بعضیا خون گوسفندو میزنند به سر و صورتشون

سلام بله این خرافه خیلی زیاده در اول هم گفتم موقع ماشین خریدن عروسی خونه خریدن

|
|

یکی دیگه از خرافه ها که بین مردم خیلی رواج داره فوت کردنه مردم ما بعد خواندن دعا به اون شی یا وسیله مورد نظرشون فوت میکنن که اصلا سندی در این زمینه وحود نداره

مثل خواندن آیة الکرسی یا جوشن کبیر

متاسفانه خیلی همه گیره

اجی منظورتون اینه که به اب مثلا قران رو ختم میکنن و فوت میکنن و اب رو میخورن.اگه این باشه که منم فکر میکردم چون انرژی مثبت و خاصی به اب اضافه میشه میخورن
sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

سلام.دوستان اصلا من میخوام بدونم فلسفه این سفره ها وختم هایی که گذاشته میشه چیه؟ببینین منظورم تلاوت کردن ایات تو این مجالس نیستا،اون به اصطلاح ریخت و پاشی که به اسم اءیمه هست رو میگم.یه بارم گفتم کلا من اینجور مراسمات رو قبول ندارم چ ن اصلا تو این مجالس به تنها چیزی که اهمیت داده نمیشه متاسفانه قران هست .در صورتی که میشه به صورت ساده 20-30 نفر جمع بشن و قران رو تلاوت کنن اینجودی دیگه نه تجملاتی در کار هست و نه گناهی

جالب اینجاست که حتی ما مبنا رو بر این میذاریم که میخوان همراه با ختم قرآن یه احسانی هم بدهند اما متاسفانه شده این احسان ها کباب بره و بختیاری و هزار جور غذای عیونی دیگه که اگر کسی بخواد تو خونش ختم قرآن بذاره مجبوره کلی به خرج بیوفته در حالی که با یه آش ساده (آش رشته باشه بهتره چون من خیلی دوست دارم) پذیرایی کنه و هیچ خرج زیادی هم انجام نده.
|
|

یکی دیگه از خرافه ها که بین مردم خیلی رواج داره فوت کردنه مردم ما بعد خواندن دعا به اون شی یا وسیله مورد نظرشون فوت میکنن که اصلا سندی در این زمینه وحود نداره

متاسفانه خیلی همه گیره

اجی منظورتون اینه که به اب مثلا قران رو ختم میکنن و فوت میکنن و اب رو میخورن.اگه این باشه که منم فکر میکردم چون انرژی مثبت و خاصی به اب اضافه میشه میخورن

من دیدم حتی بعد از ختم قرآن گوشه ای از قرآنو میکنن تو آب .من قربون خدا و پیامبر و قرآنش برم چرا مردم به جای نوشیدن آب قرآن و خیس کردن قرآن قرآنو جلوی صورتشون نمیگیرن و هرچی میخوان از خدا نمیگن.چرا بجای نوشیدن آب قرانو بوس نمیکنند حتما باید آب بخورند.

tahmores کاربر طلایی1
|
|

متاسفانه خیلی همه گیره

آجی انرژی مثبت از کلام منتقل میشه در اسلام روایت شده چای داغ نخورید وقتی علتش رو پرسیدن متوجهه شدن مردم در چای فوت میکردند و فوت باعث نشر میکروب به این علت پیامبر خوردن غذای داغ رو مکروه میدونن در اصل فوت کردن کراهت داره

در بعد عقلانی هم از هر چیزی که برای بدن ضرر داره بایذ بپرهیزید فوت باعث انتشار بیماری میشه و گاهی ممکن از یک فوت ۱۰۰ ها نفر مریض بشن پس هر چیزی که برای بدن ضرر باید پرهیز کرد

tahmores کاربر طلایی1
|
|

دوستان کسی سی دی سخنرانی دکتر فرهنگ رو دیده ؟ در مورد انرژی آب

|
|

من ندیدم.

|
|

من دیدم حتی بعد از ختم قرآن گوشه ای از قرآنو میکنن تو آب .من قربون خدا و پیامبر و قرآنش برم چرا مردم به جای نوشیدن آب قرآن و خیس کردن قرآن قرآنو جلوی صورتشون نمیگیرن و هرچی میخوان از خدا نمیگن.چرا بجای نوشیدن آب قرانو بوس نمیکنند حتما باید آب بخورند.

منم اب قران رو زیاد خوردم البته میگم نمیدونستم که یه خرافاته و فکر میکردم به خاطر اینکه یه انرژی مثبتی به اب میده این کارو میکنن.ممنون فکرش رو تاحالا نکرده بودم

|
|

من خیلی وقته پیش شنیدم

|
|

منم اب قران رو زیاد خوردم البته میگم نمیدونستم که یه خرافاته و فکر میکردم به خاطر اینکه یه انرژی مثبتی به اب میده این کارو میکنن.ممنون فکرش رو تاحالا نکرده بودم

جای نگرانی نیستش چون منم خودم زیاد خوردم البته برای من چند قطره گلابم داشت

tahmores کاربر طلایی1
|
|

من ندیدم.

توصیه میکنم دانلود کنید و‌ببینید در مورد انرژی مثبت و‌منفی آب

tahmores کاربر طلایی1
|
|

آقا سید آبجی انرژی که داره اما فوت کردن دلیلی نداره هرجا قرآن تلاوت بشه اونجا سرشار از انرژی خواهد بود مسئله من فوت کردنه من میگم مردم نفس میکشن وقتی قرآن تلاوت میشه همراه با دم و‌بازدم پس انرژی در هوا هست باز هم نیازی به فوت کردن هست

|
|

اونقدر این خرافات زیادن که هرچه قدر هم بگیم کم گفتیم.

ما خرافات منطقه ای هم داریم که مخصوص همون منطقه هستش.

مثل اومددن خون از درخت و حموم تو اون خون.

درختی 1 متر بالاتر از سطح زمین بدون هیچ اتصالی مونده.

یا چند وقت پیش تو بلواری از داخل درختی آب بیرون میومد ملت ریخته بودن داشتن ازش آب میخوردن و تبرک بر میداشتن.

یا افرادی به بعضی از درختا مثل درخت بید پارچه میبندند

|
|

یه خرافاتی هم من جدیدا شنیدم این بوده که یه نفر تو کف دستش زیاد میخچه و زگیل داشته به این صورت عمل میکنن که تو کف دست یه سکه میزارن و اون رو از پنجره به بیرون پرتاب میکنن و موقع پرتاب کردن میگن برسه به کسی که این سکه رو برداره(منظور اون میخجه و زگیل ) و جالب اینجاست که بعد از چند روز دیگه اثری از اون میخچه و زگیل نبوده