حلقه های انس و پژوهش هفتگی*با امتیاز ویژه صلوات*
من یادمه چند سال پیش از روی داداشم پریدم تا برم یه چیزی بردارم بعدش دوستش گفت نکنی دیگه این کارو عمرش کم میشه دیگه این از اون حرفا بودا
پریدن از روی آتیش تو چهار شنبه سوری
بله منم این پریدن از روی کسی رو شنیدم
بله متاسفانه با لین که میدونستن بسم الله باعث رفع میشه اما باز به خاطر ترسی که داشتن و از همه مهم تر عدم یقین ۱۰۰ درصد به اشیا متصل میشدن
خوب این کارشون به نظر شما کفر نیست؟
که به یک شی متصل میشن؟
آهن نه جز ائمه هستش نه پیامبر هستش و نه خدا ونه چیز خاصی داره بلکه یک شی که ساخته خود بشر هستش.
بله کفر توسل به غیر خدا و ائمه کفر محسوب میشه منتها مردم ما خدا رو قبول دارن اما یقین صد در صد ندارن از ترس متوسل به اشیا میشن پارچه سبز هم همین حکم رو داره
میگن عروس دومادا برای مهمونی اولشون وسایل پذیرایی از دیگران قرض نگیرن زندگیشون بهم میخوره.
این یکی رو نشنیده بودم جدید بود
من خودم وقتی بچه بودم میگفتن شبا نرو حموم جن داره.
همین کارا رو کردن دیگه طرف 20 سالش شده (خودمو میگما
میگن اجنه میرن تو بدن گاو و گوسفند و گربه .
حالا تو محله بیا شب از این خونه تنها برو اون یکی خونه سر راه گربه و یا گاو ببینین تا 10 شب دیگه هم خوابت نمیبره و هی میاد به یادت
بحث خیلی حالب شد دلم نمیاد برم اما مجبورم شب انشا الله خدمت میرسم برای ادا مه بحث
میگن عروس دومادا برای مهمونی اولشون وسایل پذیرایی از دیگران قرض نگیرن زندگیشون بهم میخوره.
اقا سید ماشاءالله چه اطلاعاتی دارین
بحث خیلی حالب شد دلم نمیاد برم اما مجبورم شب انشا الله خدمت میرسم برای ادا مه بحث
بسلامت
بله بحث بسیار جالبی هستش و کلی حرف برای زدن داره.
منم میرم سر درسام.
ساعت 10 بر میگردم.
بسلامت
بله بحث بسیار جالبی هستش و کلی حرف برای زدن داره.
منم میرم سر درسام.
ساعت 10 بر میگردم.
باشه پس منم اون موقع سعی میکنم بیام باهم حرف بزنیم بهتره تا اینکه متکلم وحده باشم.به سلامت بحث خوبی بود
یکی از خرافات رایج دود کردن اسفند برای چشم زخمه که متاسفانه خیلی فراگیر شده
آیا درست است که "اسپند" دود کردن هفتاد بلا را دفع میکند؟آیا سند دارد؟
با مطالعات و بررسیهایی که شد، به حدیثی درباره دود کردن اسفند دست نیافتیم ، امّا در یکی از روایات اشاره شده است که اسفند، دوای هفتاد درد است.امام صادق(علیه السلام) فرمود: "اسپند شفای هفتاد درد است که کمترین آنها جذام است، پس از (مداوا کردن با) آن غفلت نکنید.( طب الأئمة، عبداللَّه سابور، نیسابوری، ص 68.)
ممکن است مقصود از عدد هفتاد، فراوانی فایده این گیاه در درمان دردها باشد، نه انحصار در آن عدد؛ زیرا در روایت دیگر از پیامبر(صلی الله علیه وآله) دوای هفتاد و دو درد بیان شده است.( همان، ص 67)
نقش اسپند در رفع چشم زخم
در مورد دود اسفند برای رفع چشم زخم روایت خاصی وارد نشده است.
از دیدگاه اسلام دود کردن اسفند، تأثیری در دفع بلا یا چشم زخم ندارد . این نوع کارها، جزو آداب و رسوم مردم است و ریشه اسلامی ندارد، البته در باره رویاندن اسفند و خواص آن روایاتی وارد شده ؛ در حدیث است که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمود: از اسفند درخت یا برگ یا میوهای نمیروید، مگر آن که فرشتهای بر آن گماشته شده است تا آن را به آن که باید برساند، یا خشک شود، در ریشه و ساقهاش شفا است، در دانه آن داروی 72 بیماری .( مکارم الأخلاق،ترجمه میر باقری، ج1، ص 355.)
نیز از محمد بن حکم نقل شده است: پیامبری به خداوند از ترسویی امتش شکایت کرد، خداوند به وی وحی فرمود : دستور ده امتت اسفند بخورند که شجاعت را زیاد میکند. (آسمان و جهان، ترجمه کتاب السماء و العالم بحار،ج6 ،ص 184 باب هشتاد و سوم: اسفند و کندر،ص182)
دیدید وقتی بچه ای به دنیا میاد نمیذارن شما برای اولین بار برید تو اتاقش اونو میارن پیش شما (یا به اصطلاح جلوی شما وپیشواز شما) میگن اگر شما اول برید برای بچه شومی میاره
از خرافات بزرگ رایج در کشور بخصوص بین خانوما رفتن پیش چند نفر کلاش و کلاهبردار به نام فال بین و آینده نگرو و .. هستش.
نقل قولی از یکی از دوستام:
تو یکی از شهر های نزدیک ما فال بین آینده نگری بودش که از کشور آذربایجان اومده بودش و فال میگرفت و آینده طرفو میگفت .منم کلا کنجکاو با کلی اسرار و التماس به یکی از اقوام رفتم پیشش (ویزیت میداد مثل دکترها 20 تومنم میگرفت) یه قهوه خوردمو و دادم بهش (جنس قهوش خوب نبود
بعدش من بهش گفتم تو که آینده همرو میدونی آینده خودتم میدونی گفت آره منم گفتم خوب آیندت تا 20 دقیقه بعد چیه گفتش من آیندم تا شب اینه که قراره فال بگیرم و شب برم رستوران شام بخورم من گفتم کاملا اشتباهه چون تا 20 دقیقه بعد من زنگ میزنم نیرو انتظامی بیان به دلیل کلاه برداری وبهم زدن افکار عمومی دستگیرت کنند ببرن بندازنت زندان که این آشنامون زیر لب گفت پس برای این. این همه اسرار داشتی بیایی اینجا.
فال گیره عصبانی شد گفت مگه من چیز اشتباهی گفتم تو که همشو تایید میکردی منم گفتم نه اشتباه نگفتی نزدیک مرزیم احتمالا این وسطا امواج انرژی تو خط رو خط شده برای یکی دیگه رو گفتی .من نه زن دارم نه دانشگاه رفتم نه لیسانس دارم و نه ...
که گفتش این چیزا پیش میاد منم گفتم صبر کن تا پیش اومدنو بهت نشون بدم .هیچی بعد از 20 دقیقه نیرو انتظامی اومد گرفتش و بردش البته من قبلش 20 تومنو از منشیه پس گرفتم
خرافات دیگه ای که بین مردم زیاده در مورد گنج و عتیقه جات و مومیایی هستش که میگن گنج ها طلسم دارن و طرف بعد از دست زدن بهش میمیره
تو مومیایی میکروب هایی موجود هستش که با گرما و عرق و مواد موجود روی پوست انسان (لیزوزیم ) دچار آسیب میشن و دیواره سلولی باکتری از بین میره و از درونشون مواد سمی داخل باکتری به بیرون نشت میکنه و این مواد وارد پوست میشه و ظرف کمتر از 8 دقیقه فرد رو به کما و سپس مرگ میکشونه.
یا میگن این طلسمه که روی گنج مار بخوابه جا داره این جا بگم که مار به اشیا نورانی علاقه خاصی داره و به طرف اونا جذب میشه و این که چرا روی طلا ها مار بزرگ و سمی هست باید بگم که روی طلا مار کوچیکم بوده ولی مار بزرگه و سمیه اومده اونو کشته و خورده و قلمرو اونو مال خودش کرده این چرخه اون قدر ادامه پیدا کرده که یه مار سمس و بزرگ اومده و صاحب اون قلمرو شده و مارای دیگه نتونستن اونو بکشن به خاطر همین مارای روی گنج معمولا سمی و بسیار بزرگ هستن و خیلی خطرناک
دیدید طرف از زیارت میاد براش گوسفند قربانی میکنن بعدش بعضیا خون گوسفندو میزنند به سر و صورتشون
یکی دیگه از خرافه ها که بین مردم خیلی رواج داره فوت کردنه مردم ما بعد خواندن دعا به اون شی یا وسیله مورد نظرشون فوت میکنن که اصلا سندی در این زمینه وحود نداره
مثل خواندن آیة الکرسی یا جوشن کبیر
متاسفانه خیلی همه گیره