حلقه های انس و پژوهش هفتگی*با امتیاز ویژه صلوات*
من دیدم طرفای ما بعضی افراد پیر میگن که سنجاق و یا یه چیز آهنی موقع رفتن به بیرون به لباستون بزنید(نمیدونم برای چی)
آقا سید من میدونم برا چی میگن اجنه سراغتون نیان
من واقعا فلسفه این کارو نمیدونم اگر میدونید بگید؟
یه خرافه خیلی حالیه قدیما جارو دستی بود من یادمه کوچیک که بودم مامانم جارو میکرد میگفت برواونور جارومیخوره به پات عمرت کم میشه منم بچه بودم دیگه یکی دوبار که جارو خورده بود به پام ترسیده بودم
الان یکم که به این خرافات دقت کنیم میبینیم که بعضیاشونو بزرگتر ها گفتن برای ترسوندن کوچیکترا و بعدش خودشون هم باورشون شده و اون کارو انجام دادن.
من تو فلسفه گره زدن سبزه عیدم موندم.
میگن دخترای جوون گره بزنند بختشون باز بشه تو محله ما خانومی هستش که 50 سالشه هر سالم گره میزنه ولی هنوز مجرده.
من دیدم طرفای ما بعضی افراد پیر میگن که سنجاق و یا یه چیز آهنی موقع رفتن به بیرون به لباستون بزنید(نمیدونم برای چی)
آقا سید من میدونم برا چی میگن اجنه سراغتون نیان
من واقعا فلسفه این کارو نمیدونم اگر میدونید بگید؟آ
آقا سید فلسفه اش اینه قدیمیا میگفتن قفل بسته یا سنجاق قفلیه بسته به لباس یا مغازشون یا خونشون باشه شیطون و اجنه ها دیگه کاریشون ندارن
من تو فلسفه گره زدن سبزه عیدم موندم.
میگن دخترای جوون گره بزنند بختشون باز بشه تو محله ما خانومی هستش که 50 سالشه هر سالم گره میزنه ولی هنوز مجرده.
۱۰۰ درصد خرافه نمونه بارزش هم خانم هم محله ای شما
آقا سید فلسفه اس اینه قدیمیا میگفتن قفل بسته یا سنجاق قفلیه بسته به لباس یا مغازشون یا خونشون باشه شیطون و اجنه ها دیگه کاریشون ندارن
یعنی شما میگید این اهل دنیای بعد دیگه از آهن میترسن.
چرا خوب از نام و یاد خدای متعال برای این کار استفاده نکنیم.
من وقتی کوچیک بودم میرفتم خونه مادربزرگم اینا محله(محلمون پر درخته و کنار رودخانه تیر برقاشم یا چراغ ندارن یا که سوخته و تو شب حتی آدم از اجنه چیزی هم ندونه از ترس بیرون نمیره)
برام قصه میگفتن از اجنه منم میترسیدم و میرفتم پیش مامانم و اونم میگفت هر وقت ترسیدی بسم الله بگو
باور کنین تا حالا هم به چیزی برخورد نکردم.
یکی از خرافات رایج دود کردن اسفند برای چشم زخمه که متاسفانه خیلی فراگیر شده
آبجی نگید که دیگه این اوضاعی هستش یادم میاد سرفم میگیره
آقا سید فلسفه اش اینه قدیمیا میگفتن قفل بسته یا سنجاق قفلیه بسته به لباس یا مغازشون یا خونشون باشه شیطون و اجنه ها دیگه کاریشون ندارن
یعنی شما میگید این اهل دنیای بعد دیگه از آهن میترسن.
چرا خوب از نام و یاد خدای متعال برای این کار استفاده نکنیم.
من وقتی کوچیک بودم میرفتم خونه مادربزرگم اینا محله(محلمون پر درخته و کنار رودخانه تیر برقاشم یا چراغ ندارن یا که سوخته و تو شب حتی آدم از اجنه چیزی هم ندونه از ترس بیرون نمیره)
برام قصه میگفتن از اجنه منم میترسیدم و میرفتم پیش مامانم و اونم میگفت هر وقت ترسیدی بسم الله بگو
بله متاسفانه با این که میدونستن بسم الله باعث رفع میشه اما باز به خاطر ترسی که داشتن و از همه مهم تر عدم یقین ۱۰۰ درصد به اشیا متصل میشدن
آبجی نگید که دیگه این اوضاعی هستش یادم میاد سرفم میگیره
باید روی این موضوع خیلی بحث بشه و باید مردم متوجه بشن اسفند فقط میکروب کشه نه چشم زخم
بله متاسفانه با لین که میدونستن بسم الله باعث رفع میشه اما باز به خاطر ترسی که داشتن و از همه مهم تر عدم یقین ۱۰۰ درصد به اشیا متصل میشدن
خوب این کارشون به نظر شما کفر نیست؟
که به یک شی متصل میشن؟
آهن نه جز ائمه هستش نه پیامبر هستش و نه خدا ونه چیز خاصی داره بلکه یک شی که ساخته خود بشر هستش.
دیدید میگن فلانی میتونه به قیافت نگاه کنه بهت بگه آیندتو
یا وقتی بهت دست بزنه شفا پیدا میکنی.
میگن عروس دومادا برای مهمونی اولشون وسایل پذیرایی از دیگران قرض نگیرن زندگیشون بهم میخوره.
دیدین اگه مثلا یکی دو سال به یه لباس سفید که تو بقچه است دست نزنین یه گوشه اش زرد رنگ میشه ،من شنیدم که اینا رو جن ها میان میبرن برای عروسیشون برای همین زرد میشه