حلقه های انس و پژوهش هفتگی*با امتیاز ویژه صلوات*
وقتی که از جلوی قبرستان رد میشوید، اگر دستتان را در جیبتان بکنید، از پدر و مادرتان محافظت خواهید کرد.
وقتی که در حال حرکت هستید، جلوی رویتان را جارو نکنید. این جارو برایتان بدشانسی میآورد. پس جارو را دور انداخته و جاروی جدیدی بخرید.
اگر شمعی خاموش شود بدین معنی است که ارواح شیطانی در همین نزدیکی هستند.
روشن کردن سه سیگار با یک کبریت نشانه بدشانسی است.
وقتی که درون یک دایره ایستاده اید، ارواح شیطانی نمیتوانند بهتان آسیب برسانند.
اگر شما سکه ای را که از سمت پهلوها به زمین افتاده باشد بردارید، برایتان بدشانسی میآورد، اما اگر مستقیم به روی زمین بیفتد و روی سکه به سمت بالا باشد و آن را بردارید، خوش شانسی میآورید.
میگویند بودن یک جیرجیرک در خانه خوش شانسی میآورد.
اگر از طرف نامزد یا دوستتان چاقویی به عنوان هدیه به شما رسید، باید بدانید عشقتان به زودی به پایان میرسد! البته فکر نمیکنم کسی پیدا شود که به نامزدش چاقو هدیه بدهد….
و
قرار دادن یک چاقو زیر رخت خواب هنگام تولد نوزاد درد زایمان را کاهش میدهد.
اگر سه مرغ دریایی در یک خط مستقیم و بالای سرتان در حال پرواز باشند، علامت این است که مرگ به زودی میآید.
شور بودن سوپ نشانه این است که غذا با عشق پخته شده!
یکی دیگه از خرافه ها اگر سفله روی چای بایستد مهمون میاد
دوستان اگر در موردی شک دارید که خرافات هست یا نه بپرسید ما در حد توانمون بهتون جواب میدیدم.
من یکی رو میشناسم که میگه اگه مثلا موقع در اوردن کفش و یا صندل اگه یکی از کفش ها روی اون یکی بیفته حتما قراره بره زیارت.جالب اینجاست که واقعا هم میره زیارت
من یکی رو میشناسم که میگه اگه مثلا موقع در اوردن کفش و یا صندل اگه یکی از کفش ها روی اون یکی بیفته حتما قراره بره زیارت.جالب اینجاست که واقعا هم میره زیارت
من یادم باشه از امروز این کارو بکنم
این چیزا خرافات بودنشون معلومه نیاز به بحث نداره
من یادم باشه از امروز این کارو بکنم
این چیزا خرافات بودنشون معلومه نیاز به بحث نداره
من خودم دو ساله در حسرت زیارت اقا امام رضا این کارو میکنم
اگر 3 تا لیوان تو خونه ردیف بمونن نشانه ی اینه که قراره مهمون بیاد.
اگه پوره های چایی بالای سطح چای بیان وبه تعدادشون مهمون میاد
سلام
موضوع جالبیه و اگه ب ی نتیجه هم برسیم ک چ عالی!
موضوع بحث خیلی کلیه، کاش خودتون، ی موضوعو انتخاب میکردین تا همه نظراتشونو بگن، بعد ب ی نتیجه کلی میرسیدیم ک آیا واقعا اون موضوع خرافه یا بدعت هست یا نه!
خیلی شنیدم ک میگن:
_ بستن دخیل ب ضریح
_ پارچه سبز ب دست بستن
_ باز کردن گره دخیل بسته شده ب ضریح" جهت برآورده شدن حاجات، خرافاته! این ک این مطلب چقد درسته یا نه خودمم نمیدونم!
یا بوسیدن ضریح ک میگن از لحاظ بهداشتی نباید این کارو کرد!
یا عطسه کردن... ک باید صبر کنیم یا ب کارمون ادامه بدیم؟! کدومش درسته؟ و مواردی از این دست...
واقعا اینا حقیقته یا خرافات؟!!!
سلام کاربر محترم و بزرگوار.
یک هفته فرصت هست که در مورد اکثر این خرافات صحبت بشه .
چی فایده که کسی بحثی درموردش نمیکنه؟
پس من موقع چایی ریختن یچیزی بذارم روش تا بالا نیان
برای این جور خرافات اصلا دلیل عقلی نیاز نیستش و مردم اینا رو خودشون درک میکنن و بیشتر برای مزاح این حرفا رو میزنن
پس من موقع چایی ریختن یچیزی بذارم روش تا بالا نیان
برای این جور خرافات اصلا دلیل عقلی نیاز نیستش و مردم اینا رو خودشون درک میکنن و بیشتر برای مزاح این حرفا رو میزنن
نه جان عباس مزاح نیست سیدحسین جان
اینکه میگن اگه به زن ودخترمردم نظرداشته باشی سرخودت میادخرافه است ؟ دوستان چیزی دراین رابطه نشنیدن؟
سلام کاربر محترم و بزرگوار.
یک هفته فرصت هست که در مورد اکثر این خرافات صحبت بشه .
چی فایده که کسی بحثی درموردش نمیکنه؟
اولین روز خوب بود .اومدن گفتن وقت کم میاریم و از این حرفا ولی الان به سومین روز نکشیده جا زدن رفتن.
من تو موسسات همین حلقه ها رو اجرا میکنم و با استقبال خیلی ها روبه رو میشه و بحث و گفت و گو خیلی داغ میشه و همه نظر برای دادن دارن.
مثلا ماه پیش تو موسسه ای این حلقه ها رو اجرا کردم موضوعشم ازدواج و اثرات دیر ازدواج کردن بودش جوری افراد داشتن بحث میکردن که من به خودم گفتم این جلسه 3 یا 4 تا تلفات بدیم
یا دفعه قبل ترش در مورد وظیفه مادری و کار کردن بیرون از منزل مادر و نقش مادرتو خانواده بحث کردیم که اونم بحث داغی شد و تو مسجد بودیم از صدای بحث ما بزرگترها و خانوما هم اومدن وسط بحث یهو منم دیدم بحث داره خوب پیش میره جلوشونو نگرفتم خانوما طرف خودشونو میگرفتن و آقایون هی یه چیز مخالف میگفتن تا بالاخره بعد از کلی بحث و پایان وقت بحث یکی از استادان دعوت شده اومد و موضوع رو به صورت عقلی و علمی و شرعی توضیح داد و نتیجش این شد که آقایون با همسرشون خیلی خوب و خوش رفتار شدند و هنوزم که اون مسجد میرم خانوما کلی تشکر میکنن و میگن که از اون روز شوهراشون خیلی به فکر خانوماشون شدن و آقایون هم اسرار دارن که یه جلسه در مورد وظایف و ونقش پدر جلسه بذاریم.
اینکه میگن اگه به زن ودخترمردم نظرداشته باشی سرخودت میادخرافه است ؟ دوستان چیزی دراین رابطه نشنیدن؟
من نمیدونم خرافاته یا نه.اما
این حتی جز خرافاتم باشه این کار کار کاملا زشت و ناپسندی هستش(با شرعیش کار ندارم چون عالم به دین نیستم ولی تا جایی که میدونم حدیث داریم از پیامبر که نگاه کردن به نامحرم تیری زهر آلود از ناحیه شیطان هست نگاه کردن تو اینجا فقط نگاه کردن خالی نیستش بلکه شامل افکار ذهنی و باطنی هم میشه)
حالا خودتون قضاوت کنین آیا این کار درسته؟(حتی اگر خرافات باشه)