راسخون

باچه کسانی شوخی نکنیم؟

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

راسخونیان

ازتون میخوام تواین پست مکان وافرادی روکه میشه باهاشون شوخی کردیانه روبیان کنید

نظرتون چیه:

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام و تشکر

به نظر من شوخی کردن زمان  و حد. داره اگه در زمان مناسبش باشه میشه در حد و حدود هر شخصی باهاش شوخی کرد .

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام و تشکر

به نظر من شوخی کردن زمان  و حد. داره اگه در زمان مناسبش باشه میشه در حد و حدود هر شخصی باهاش شوخی کرد .

مممنون ازتوضیحاتتون

میشه درموردمکان شوخی کردن وشوخی باافرادبزرگترازخودمون هم یه توضیحی بفرمایید؟

kamrantak کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 463
|

به نظر من با آدم هایی که باهات شوخی نمی کنن،شوخی نکنی بهتره.

گاهی آدمها شوخ طبعی و شوخی رو با مسخره کردن اشتباه می گیرند.و انتظار دارند طرف مقابل ناراحت نشه.وگرنه کی از شوخ طبعی افراد بدش میاد؟

یاعلی

delete کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 466
|

غریبه،بی ظرفیت،همسن نبودن و...

govhareireza کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 236
|

باکسانی که  شناخت کافی ازخلقیات ،روحیات وپیشینه شخصیتی وتجارب موقعیتی شان نداریم . شایدشوخی ما موجب آزردگی خاطرش شود.

درموردمکان هم مشخصه که مکان های رسمی ،شلوغ ،اداری   وخانوادگی محیط های متفاوتی هستند که هرکدام شوخی مخصوص به خودرامی طلبد. 

govhareireza کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 236
|

باکسانی که  شناخت کافی ازخلقیات ،روحیات وپیشینه شخصیتی وتجارب موقعیتی شان نداریم . شایدشوخی ما موجب آزردگی خاطرشان  شود.

درموردمکان هم مشخصه که مکان های رسمی ،شلوغ ،اداری   وخانوادگی محیط های متفاوتی هستند که هرکدام شوخی مخصوص به خودرامی طلبد. 

farshon کاربر طلایی1
|
|

غریبه،بی ظرفیت،همسن نبودن و...

درموردمکانش هم توضیح مختصری بفرمایید

farshon کاربر طلایی1
|
|

باوجودیکه خیلی ازاین مواردازجمله موردی روکه می خواهم خدمتتون عرض کنم رومی دونیم امابازهم همین کارهاروانجام می دیم واون اینکه:

در شوخی زیاده‌روی نکنید و هوای روحیه حساس و دل نازک بعضی از اطرافیان را هم داشته باشید.

860919832 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 619
|

به نظره من بايد جنسيت طرف رو علاوه بر فرمايش دوستان در نظر گرفت...با پسر يه جور ميشه شوخي كرد و با دختر يه جور ديگه

farshon کاربر طلایی1
|
|

به نظره من بايد جنسيت طرف رو علاوه بر فرمايش دوستان در نظر گرفت...با پسر يه جور ميشه شوخي كرد و با دختر يه جور ديگه

مسلما"البته خیلی ازخواهران هم هستندکه اصلا"شوخی نمی کنندنه تنهاخواهران بلکه آقایون جدی رومی گویم.

farshon کاربر طلایی1
|
|

یکی ازمواردمهمی که یادم اومدسن افراداست البته اونهم تفاوت داره اینکه فردیکه بزرگترازماباشه چطورباهاش شوخی کنیم ویااصلا"شوخی نکنیم یاکمی شوخی کنیم اینهاهمه هست وفردیکه مسئول فلان قسمت اداره است وسنش ازسن شماکمتره امامسئول هستش بعنوان مثال خیلی ازدست اندرکاران راسخون نسبت به بنده سنشون کمتره بنظرشمااینجاچه بایدکرد؟

mehdi_sahrakar کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2000
|

به نظر من اصلا شوخي كردن خوب نيست

farshon کاربر طلایی1
|
|

به نظر من اصلا شوخي كردن خوب نيست

نظرهرشخصی محترمه

mehdi_sahrakar کاربر نقره ای