خوابهای خودتوتعریف کن
سلام
راستش من دیشب خواب دیدم با زهرا خانم و زینب خانم یه مسیر طولانی رو پیاده اومدیم
از کوهااا و زمین و همه جا آب بیرون میومد
قشنگ تو اب راه میرفتیم
دیشب خواب دیدم 20نفرجوون دنبالم می کنن ومیخوان که منوبزنن.نمی دونم تعبیرش چی میشه؟خخخخخخخخخخخ
دیشب خواب دیدم 50میلیون برنده شدم که 20میلیونشومادرم خواست گفتم واسه والدین هرچی باشه انجام میدم منم قبول کردم این خواب بدنبال برنده شدن دریک مسابقه قرآنی پیامکی که ازطریق روزنامه مبلغ 50 هزارتومان برنده شده بودم ربط داره.برخی ازخوابهاجنبه واقعیت داره.البته خواب من کمی به واقعیت نزدیک بود.
خوش به حالتون دلتون خرمه ...
وقت خواب ديدن دارين.والاااااا
خدايي براي ماهم دعا كنين پايان نامم مونده
هرشب خواب ميبينم نتونستم به ترم جاري برسونمش و بايد براي ترم بعدي مبلغ تمديدشو پرداخت كنم
خوش به حالتون دلتون خرمه ...
وقت خواب ديدن دارين.والاااااا
خدايي براي ماهم دعا كنين پايان نامم مونده
هرشب خواب ميبينم نتونستم به ترم جاري برسونمش و بايد براي ترم بعدي مبلغ تمديدشو پرداخت كنم
خوبه حالافقط خوابه وجنبه واقعیت نداره.خخخخخخخ
وای دیشب خواب دیدم دارم ازدواج می کنم حس خاصی بود هنوز مردد بودم تو خواب
بعد یه خواب دیگه دیدم که نمی دونم چه خبر بود درگیری و از این حرفا بود یکی شلیک کرد به سمتم و گلوله خورد به پام
نمی دونم ولی فکر کنم این دوتا خواب به هم ربط دارن
دیشب خواب دیدم تویه دریاچه ای هستم که 10مترعمقشه وزیرآبی دارم میرم یکی ازدوستان که روسطح آب بودگفت ازفرزادخبری نیست نمی دونم چه طوری اززیر10مترعمق صدای منوشنیدکه من گفتم نه من زیرآب هستم حالاجالب اینکه وقتی روی سطح آب میومدم تخته سنگ بودامازیرآب ازریشه تخته سنگ خبری نبود.نمی دونم تعبیرش چی میشه
دیشب خواب آقای منتظمی رودیدم نمی دونم شایدچون منتظرورودایشون به شهربهشت هستم اومدن توخوابم