نماز بی ولایت
نماز بی ولایت
از ابوحمزه ثمالی روایت شده که گفت: حضرت زین العابدین علیه السلام به ما فرمودند:
کدامیک از بقعه ها و مکانها ی زمین افضل و برتر است؟
عرض کردیم: خدا و رسول و وصی رسول او داناترند.
حضرت فرمودند: برترین بقعه و مکانها برای ما بین رکن و مقام حضرت ابراهیم علیه السلام است و اگر مردی به مقداری که حضرت نوح علیه السلام در میان قومش عمر کرد که مطابق قرآن نهصد و پنجاه سال بوده، عمر نماید و زنده بماند و در این مدت، همیشه روزها را روزه بگیرد و شبها را به عبادت برخیزد، اما بدون اعتقاد به ولایت و امامت ما، خداوند را ملاقات کند و بمیرد آن عبادات بسیار، هیچ گونه سودی به او نخواهد رساند. [1] .
پی نوشت ها:
[1] وسائل الشیعه، ج 1، ص 93 و طرائف الحکم، ج 2، ص 343.
حضرت فرمودند: برترین بقعه و مکانها برای ما بین رکن و مقام حضرت ابراهیم علیه السلام است و اگر مردی به مقداری که حضرت نوح علیه السلام در میان قومش عمر کرد که مطابق قرآن نهصد و پنجاه سال بوده، عمر نماید و زنده بماند و در این مدت، همیشه روزها را روزه بگیرد و شبها را به عبادت برخیزد، اما بدون اعتقاد به ولایت و امامت ما، خداوند را ملاقات کند و بمیرد آن عبادات بسیار، هیچ گونه سودی به او نخواهد رساند. [1] .
پی نوشت ها:
[1] وسائل الشیعه، ج 1، ص 93 و طرائف الحکم، ج 2، ص 343.
نمازبــــا ولایت عیــــن ایمان
نماز عشــــق باشد امر جانان
نما با جان نمـــازی با ولایت
یقین جایت شودگل باغ رضوان
فی البداهه: منصور مقدم 3/3/1394
با سلام و احترام...
با دیدن این پست ، اومدم بگم من آرزووووومه حداقل یک مرتبه پشت سر آقام نماز جماعت بخونم...
کاش بشه. لبیک یا خامنه ای
ولایت علی بن ابیطالب قلعه من است،هرکس داخل آن شود،از عذاب من در امان است.
حدیث قدسی
ولایت داریم تا ولایت. فقط که به حرف نیست. البته حرفش هم خالی از لطف نیست. ولی اگه عمل هم همراهش باشه بهتر میشه.
نماز بی ولایت بی نمازی است.
تعبد نیست و نوعی حقه بازی است.