شرکت آلمانی Aqua Computer که در طراحی و ساخت خنک کننده‌ّهای آبی شهرت دارد ، محصول جدید خود را با عنوان kryographics Vesuvius برای کارت‌های گرافیک دو هسته‌ای رادئون R9 295X2 معرفی کرد.

خنک کننده kryographics Vesuvius عرضه شده توسط شرکت Aqua Computer توانایی پوشش کامل کارت گرافیک رادئون R9 295X2 (شامل هر دو GPU ، تمام چیپ‌های حافظه ، مدار تنظیم ولتاژ و چیپ پل PCIe) را داشته و در ساخت آن از 2.72 کیلوگرم مس با خلوص بسیار جهت افزایش هرچه بیشتر هدایت حرارتی استفاده شده است!

هنگامی که این خنک کننده را نصب می‌کنید ، اطراف هر دو GPU رادئون R9 295X2 توسط بافت‌های 0.5 میلی‌متری درون این خنک کننده پوشانده شده و با جریان موازی أب درون هر یک از بافت‌ها ، دمای هر دو پردازنده گرافیکی در یک حد نگه داشته می‌شود. جهت افزایش انتقال حرارت در تماس چیپ‌های حافظه با سطح خنک کننده ، به جای پدهای حرارتی از یک نوع گریس یا خمیر حرارتی خاص استفاده شده است.

همچنین برای نصب راحتتر این خنک کننده بر روی برد کارت گرافیک ، این محصول همراه با قطعات و پیچ‌های از پیش نصب شده عرضه می‌شود که با قرار گیری آنها در جای خود و اعمال فشار مناسب ، به راحتی نصب خواهد شد.

قیمت این خنک کننده با پایه مس 169.9 یورو و با پایه نیکل 184.9 یورو می‌باشد.