راسخون

چطور می تونم برنج آبکش دم کنم؟

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 

 با سلام و عرض ادب

من یه مدتیه میخوام برنج آبکش کنم و از اونجایی خیلی وقته آشپزی نکردم (قبلا تو خوابگاه ) و در حیطه کاری من نیست از دوستانی که در این زمینه تخصص لازم رو دارن دعوت به عمل می آید که به بنده کمک کنید 

نکته: در آخر به هر کسی که بهترین پاسخ رو داده باشد، یه زودپز اهدا خواهد شد. (شوخی زودپزم کجا بود آخه؟؟)

هم اکنون نیازمند  یاری سفیدتان هستیم

 

oghab6668 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 644
|
تاریخ عضویت : فروردین 1393 

سلام سِر

بیا خودم بهت بگم. فقط یه موردی هست که باید عرض کنم به خدمتت: در تمام طول مدتی که داری آشپزی میکنی باید پیش بند زده باشی وگرنه این روش جواب نمیده.

اوکی؟

آموزش گام به گام دم کردن یه مقدار برنج و تبدیل اون به پلو

چگونه یه پلوپز ماهر باشید

باما همراه شوید

خب 1- پیش بند می بندی. (بستی؟)

2- برنج به اندازه ی کافی (به ازای هر نفر: اگه کم خور باشه 100 تا 120گرم (یک لیوان متوسط) اگه پرخور باشه که من نمیدونم)

3- یه بررسی کوچولو می کنی سنگی-موردی-چیزی اندر میانش نباشه

4- سه چهار بار برنج رو میشوری (بعبارتی آب میکشی) آب تو قابلمه میریزی اندازه 7- 8 سانت از سطح برنج بالاتر

5- به ازای هر 4 لیوان یک قاشق غذاخوری نمک اضاف کن و تقریبا یکی دوساعت بزار تو همین وضعیت بمونه

6- کبریت یا فندک یا سنگ چخماق یا هر وسیله ای که برای ایجاد حریق استفاده می کنی رو بر میداری (برداشتی؟)

7- الان زیر گاز رو روشن کن

8- وقتی جوش اومد (درجا جوش نمیادا...از الان بگم!!) کمی هم می زنی فقط کمی دوسه دور

9- یکی دو دونه از برنج رو برمیداری میذاری زیر دندونت

10- اگه نرم نبود میذاری یه کم بمونه

11- اگه نرم شده زیر گاز رو کم کن

12- اینوباید از قبل آماده کرده باشی: یک آبکش به اندازه ی حجم برنج

بعد از این باید سرعت عمل داشته باشی

13- قابلمه ی برنج رو خالی کن تو آبکش

14- قابلمه رو بزار رو گاز روغن بریز کف قابلمه

15- یه قاشق کوچولو زردچوبه اضافه کن

16- قابلمه رو یکی دو دور بچرخون تا زردچوبه خوب هم بخوره

17- داغ که شد برنج رو بریز تو قابلمه (سطح برنج صاف نباشه و حالت کوه داشته باشه)

18- درب قابلمه رو بذار

19-بعد از نیم ساعت برنج تبدیل به پلویی کاملا قد کشیده تبدیل میشه

20- برای اطمینان از پخت کامل نوک انگشتت رو خیس کن و بکش به دیواره ی قابلمه اگه صدای جلزو ولز داد که حله اگر نه بزار بمونه

اینو هم بگم که با یکی دوبار نمیشه بهترین کیفیت رو بدست آوورد باید کمی تمرین کنی...

بیا بعد میگن دهه 60 فلان و بهمان...

ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|
تاریخ عضویت : آبان 1390 

وااااااااااااااااااااا!

oghab6668 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 644
|
تاریخ عضویت : فروردین 1393 


وااااااااااااااااااااا!

والا!!!


 

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 

دوستان من گیر کردم !! میشه کمک کنید؟؟

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|
تاریخ عضویت : خرداد 1389 


دوستان من گیر کردم !! میشه کمک کنید؟؟


سلام.اولش یه افرین بگم از اینکه میخواین غذا درست کنین برای من یکی که خیلی جالب بود وقتی این پست را خوندم

اقای ربیعی خیلی خوب توضیح دادن و فقط من یه نکته ای رو اضافه کنم و اون اینکه اقای ربیعی گفتن که زردچوبه ته قابلمه میریزن .در هر جا یه رسم و رسوماتی داره شاید ایشون در شهرشون اینطور درست میکنند و باید بگم من تا حالا نخوردم و نشنیدم این قضیه رو البته باید یه بار امتحان کرد این نکته رو از ایشون من یاد گرفتم. به جای زردچوبه میشه از زعفران هم استفاده کرد که ته دیگه غذا خوشمزه و البته خوشرنگ بشه،گرچه در این وضع مالی امروزه و شرایط اقتصادی و گرانی اخیر زعفران پیشنهاد نمیشه. میشه سیب زمینی حلقه کنین و بزارین  ته قابلمه و یا نان بزارین(البته اگه میخواین نان ته قابلمه بزارین مثلا اندازه یه قاشق و یا کمتر کنجد تو قابلمه بپاشین و بعد نان را بزارین ته قابلمه هم خوشمزه میشه و هم قیافه خوبی پیدا میکنه ته دیگه)بقیه راه رو هم اقای ربیعی خیلی راحت و عامیانه توضیح دادن

این عکس رو هم از اینترنت پیدا کردم و براتون گذاشتم که بعدا نگین که شما همش با شکل برای من توضیح میدین و من نهاگه سوال داشتین بپرسین

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 

دوستان نمیدونید که گشنگی بد دردیه

اونم همه چی تو خونه باشه و نتونی چیزی درس کنی

takround کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5906
|
تاریخ عضویت : آذر 1392 

میخوای آشپزی کنید؟؟ واقعا؟؟؟ 

fatemexry کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5428
|
تاریخ عضویت : تیر 1393 

مگه قرار ما اشپزی بکنیم

 

 

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|
تاریخ عضویت : آذر 1387 

اونوقت برنج دمی روش پختش چطوره؟

YasamanKR کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 2
|
تاریخ عضویت : شهریور 1398 

سلام، من تازه سوالتون رو دیدم و چون قبلا یه مقاله از سایت درکام خونده بودم که به دردم خورد، بهتون معرفی میکنم.

اول یه توضیح کامل واسه خیساندن برنج داده و حتی گفته اگه آدم وقت نداشته باشه میتونه برنج آبکش بدون خیساندن درست کنه. بعد هم خود پخت برنج رو گفته و آخرش هم گفته اگه میخواین میتونین با ته دیگ سیب زمینی  هم درست کنین! امیدوارم به درد شما هم بخوره

https://dorkam.com/mag/طرز-تهیه-برنج-آبکش/

negin9 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 427
|
تاریخ عضویت : دی 1397 

خب باید از یک جائی شروع کرد ممکن است اول برنج درست نشود ولی هرچه تمرین و تکرار کنیم بهتر خواهد شد. برنجتان خوشپخت انشالله

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 

سلام

از وقتی توضیحات دوستان رو میخونم از ابتدای تاپیک تا به الان خیلی تو برنج دم کردن مهارت پیدا کردم

خدا خیرتون بده

دیگه منت کسی رو نمیکشم 

ته قابلمه هم سیب زمینی میندازم آی حال میده بعد پخت بخوریش

حتما امتحان کنین دوستان

و تجربه ها وروش های دیگه هم بگین

تو این کار هر چی جلوتر میری خوب تر میشه جواب گرفت