حل مشکل بلوتوث کامپیوتر
آبجی دیوار حیفه آسیب ببینه ببخشید منظورم سرتون بود
شوخی کردم.ناراحت نباشید درست میشه
اقا سید من ناراحت شما هستم که انقدر وقت گذاشتید و درست نشد.از درس خوندن موندین.مزاحمتون نباشم .تو رو خدا حلالم کنینا هر دوتون.ببخشید هردوتون رو به زحمت انداختم من برادر ندارم و خودم هم سر در نمیارم از این کارهای فنی اینه که هر دفعه مزاحم داداشای مجازیم میشم
آبجی دیوار حیفه آسیب ببینه ببخشید منظورم سرتون بود
شوخی کردم.ناراحت نباشید درست میشه
اقا سید من ناراحت شما هستم که انقدر وقت گذاشتید و درست نشد.از درس خوندن موندین.مزاحمتون نباشم .تو رو خدا حلالم کنینا هر دوتون.ببخشید هردوتون رو به زحمت انداختم من برادر ندارم و خودم هم سر در نمیارم از این کارهای فنی اینه که هر دفعه مزاحم داداشای مجازیم میشم
.نه آبجی من الان بیکارم که اومده بودم سایت.شما بزرگوارید.
اقا یحیی من زدم داره دانلود میشه اون برنامه ای که گفتین.نتیجه اش رو بهتون میگم چون حجمش 61 مگابایت هست
این شماره دو یعنی چی؟فایروال کجاست دقیقا؟
فایل ProgramFiles\IVT Corporation\BlueSoleil\BlueSoleilCS.exe را در در فایروال قرار دهید تا به اینترنت متصل نشود
اگر خواستید پاک کنید به روش زیر پاک کنید:
فکر کنم مشکل را پیدا کردم تو این صفحه ای که الان گذاشتم هیچ ایکنی نبود و من گزینه add a device رو زدم
و گوشی رو پیدا کرد و این صفحه اومد
حالا چیکارش کنم؟
اقاا سید برای من سه تب اول رو داره ولی shar و اخری رو نداره
آبجی share ول کنید فکر کنم خودتون دارید راه حل رو پیدا میکنید
فکر کنم مشکل را پیدا کردم تو این صفحه ای که الان گذاشتم هیچ ایکنی نبود و من گزینه add a device رو زدم
و گوشی رو پیدا کرد و این صفحه اومد
حالا چیکارش کنم؟
آبجی فکر کنم باید همون اولی رو بزنید تا براتون صفحه ای رو که کد میخواد را بیاره
آبجی فکر کنم باید همون اولی رو بزنید تا براتون صفحه ای رو که کد میخواد را بیاره
اولین گزینه رو زدم و کد را زدم وبعد این صفحه اومد
درست شدش
خدا رو شکر که درست شد.
نه اشتباه نمیشه.اگر میخواهید اسم بلوتوث گوشی تونو عوض کنید تو قسمت devices که رفته بودید روی عکس گوشیتون برید و کلیک راست کنید وrename رو بزنید بعدش اسمشو عوض کنید.
برای هر گوشی باید مراحل زیر رو انجام بدید:
اگر میخواهید به صورت تصویری عوض کردن اسمشو بزارم؟
خداروشکر که درست شد یعنی این رو اول مدیون خدا هستم و بعد اقا امام رضا که شرمندم نکرد پیش شما دو نفر که از کار و زندگیتون افتادین و کمکم کردین
فقط یه چیزی بگم انقدر همه کارها رو کردم الان نمیدونم چه جوری اینکارو کردم و باید بازم امتحان کنم
خیلی خیلی ممنون ان شاالله که سالیان سال زیر سایه پرمهر اقا امام رضا سالم و سلامت باشین و به هرچی خواسته قلبی و البته به صلاحتون هست برسین
دیگه مزاحم دوستان نمیشم تو روخدا حلالم کنین خیلی اذیتتون کردم.
وعده دیدار ما مشکل بعدی که برای کامپیوترم به وجود میاد هست
اگر میخواهید به صورت تصویری عوض کردن اسمشو بزارم؟
نه ممنون .یه بار کردم ولی گفتم نکنه خراب بشه دوباره.چشمم ترسیده.
خداروشکر که درست شد یعنی این رو اول مدیون خدا هستم و بعد اقا امام رضا که شرمندم نکرد پیش شما دو نفر که از کار و زندگیتون افتادین و کمکم کردین
فقط یه چیزی بگم انقدر همه کارها رو کردم الان نمیدونم چه جوری اینکارو کردم و باید بازم امتحان کنم
خیلی خیلی ممنون ان شاالله که سالیان سال زیر سایه پرمهر اقا امام رضا سالم و سلامت باشین و به هرچی خواسته قلبی و البته به صلاحتون هست برسین
دیگه مزاحم دوستان نمیشم تو روخدا حلالم کنین خیلی اذیتتون کردم.
وعده دیدار ما مشکل بعدی که برای کامپیوترم به وجود میاد هست
آبجی عکساش که موجوده به این آدرس برید Control Panel>Hardware and Sound>Devices and Printers
بقیش تو عکسا هست.
انشاالله که مشکلاتتان همیشه حل بشه