طرز تهیه سوپ کدو سبز تند

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
فلفل سیاه                                      به میزان لازم
گشنیز                                  نصف فنجان (خرد شده)
آبلیمو                                         2 قاشق چایخوری
برگ نعنا                                نصف فنجان (خرد شده)
آب                                                         1 فنجان
نان                                               یک و نیم فنجان
عصاره مرغ                                                3 فنجان
کدو سبز                          1 کیلو (خرد شده با پوست)
سیر                                           3 حبه (خرد شده)
پیاز                                  1 عدد متوسط (خرد شده)
روغن زیتون                                   4 قاشق غذاخوری
نمک                                                 به میزان لازم
فلفل قرمز            1 عدد کوچک (خرد شده و بدون دانه)


طرز تهیه:

1- با شعله ی متوسط رو به بالا و داخل یه قابلمه ی بزرگ روغن زیتون رو گرم کنید. پیاز ها و فلفل های قرمز رو اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه تا وقتی که پیازها نرم بشن تفت بدین. کدوهای سبز و سیرها رو اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه ی دیگه تفت بدین. مقداری نمک برای مزه دار کردن اضافه کنید.

2- تکه های نان، آب و عصاره ی مرغ رو اضافه کنید و بزارین به جوش بیان. شغله رو کم کنید و بزارین به مدت 20 دقیقه به آرومی بجوشن.

3- قابلمه رو از روی اجاق بردارین. نعنا و گشنیز رو اضافه کنید. با یه همزن برقی یا توی یه مخلوط کنید سوپ رو به حالت پوره دربیارین تا وقتی که کاملاً صاف بشن.

4- سوپ رو دوباره داخل قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو رو برای مزه دار کردن اضافه کنید.

با قاچ های لیمو و برگ های گشنیز یا نعنا سوپ رو تزئین کنید. این سوپ رو بسته به میل خودتون می تونید داغ یا سرد سرو کنید.

این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. این سوپ رو می تونید بعد از پخت تا یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

اگه طرفدار سوپ های تند هستید این سوپ رو حتماً امتحان کنید!