وبلاگ های برتر هفته های قبل
با سلام خدمت شما
وبلاگ های معرفی شده ، وبلاگ هایی هستند که در هفته قبل فعالیت مداوم داشته اند ، اینکه تعدادی وبلاگ تکرار می شوند بخاطر فعال بودن آن وبلاگ ها بصورت مداوم است . البته سعی ما این هست که وبلاگهای جدید هم معرفی شوند مثلا در همین هفته 6 وبلاگ هستند که در هفته قبل معرفی نشده بودند .
البته اگر پیشنهادی برای تغییر یا بهبود روش معرفی وبلاگ های برتر داشته باشید استقبال میکنیم .
با تشکر از توجه شما
از تمامی راسخونی ها متشکرم
یا علی
سلام
ملاک های اصلی فعالیت مداوم و پست های مفید و جالب در هفته گذشته است .
سلام
سلام
دوست عزیز من در همین هفته به فعالیت وبلاگی خود پرداختم و در همین ابتدای فعالیتم هم وبلاگ برتر انتخاب شد.
در محضر اولیاء الله
http://serresolook.rasekhoonblog.com/
سلام
با این رویه ای که شما پیش گرفتین فقط وبلاگهایی با سابقه جزو وبلاگهای برتر قرار میگیرند...
با سلام خدمت شما
سلامت باشید ، چرا ان شا الله هفته بعد معرفی میشوند . متاسفانه این هفته بعلت مشغله امکان این کار فراهم نشد .
با سلام
با فعالیت مداوم و مفید در وبلاگ ، ان شا الله وبلاگتان بین وبلاگهای برتر خواهد بود .
چرا دیگر وبلاگ های برتر را اعلام نمی کننین با تشکر
با سلام خدمت شما دوست گرامی. قرار است وبلاگ های برتر این هفته و هفته گذشته با هم در روز یکشنبه هفته آینده اعلام شود.
.
..
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من مدیر بخش وبلاگ هام.
با سلام خدمت شما
ان شا الله سعی میشود در هفته های آتی بصورت مداوم و احتمالا با روش جدیدتری وبلاگ های برتر معرفی شوند .
ممنون
خیلی نامردیه. من تو دو هفته گذشته باید جزو وبلاگ های برتر می بودم اما شما همون هفته رو اعلام نکردید. دلیلش چیه؟
با سلام خدمت شما
پاسخ به صندوق پیام شما ارشال شد
باسلام. من 1005 پست در وبلاگ ورزش-راسخون قرار دادم. اما شما فقط به 942 پست بنده امتیاز داده اید. لطفا بررسی کنید!
باسلام. من 1005 پست در وبلاگ ورزش-راسخون قرار دادم. اما شما فقط به 942 پست بنده امتیاز داده اید. لطفا بررسی کنید!
با سلام
بعضی از پستها امتیاز دهی نشده اند به دلیل قوانین
https://rasekhoon.net/forum/thread/907771/page1/success/
نکته ای که در مورد کاربران عزیز موجود هستش اینه که کاربران کم لطفی می کنند و فقط کپی پیست انجام می دهند و مطالعه ای بر روی مطالب ندارند.
البته شما جزو کاربران بسیار فعال هستین به همین منظور به پستهای شما امتیاز تقریبا داده شده به دلیل اینکه فعالیت شما گسترده بوده.
با تشکر فراوان