راسخون

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

farnaz1365 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

سلام. من سه تا وبلاگ ساختم با یک نام کاربری. موقع ساخت بلاگ هم مشکل خاصی نبود و وبلاگ ها ساخته شد و پست ارسال کردم. اما وقتی روز بعد صفحه وبلاگ ها را باز می کنم فقط یکی از وبلاگ های من در لیست نوشته شده.

چرا؟ چه باید کرد؟ چگونه؟

rasekhoon_weblog کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1561
|

با عرض سلام خدمت شماهمراه راسخونی

ضمن تشکر از فعالیت شما و انتخاب دامنه راسخون بلاگ برای فعالیت، در خصوص حارج شدن وبلاگ های شما از سرویس دهی باید عرض کنم، محتوای ارسالی شما حاوی لینک به سایت های دیگر و بک لینک بوده به همین دلیل وبلاگ های ایجاد شده مسدود شده اند، محتوای ارسال شده ویرایش و مجددا وبلاگ شما در حال سرویس می باشد.

لطفا در ارسال مطلب دقت لازمه را مبذول فرماید.

با تشکر

hamidj73 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 546
|

با عرض سلام خدمت عزیزان راسخونی

میخواستم بدونم برای چی به پست هایی که در وبلاگ گذاشتم هیچ امتیازی تعلق نگرفته است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی خیلی ممنون از زحماتتون

|
|

با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیز راسخونی

در مورد سوال شما باید عرض کنم پس از ارسال پست در بخش وبلاگ محتوای ارسال شده توسط بنده یا همکاران مورد بررسی قرار می گیرد پس از تایید امتیاز مطلب ارسال شده به پنل کاربری شما  افزوده خواهد شد.

با تشکر از همراهی شما

mrmr313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 232
|

چرا امتیاز های پست وبلاگ را دیر به دیر می دهید؟>

|
|

با عرض سلام خدمت شما همراه راسخونی

تایید پست های کاربران در قسمت وبلاگ به دلیل وجود وبلاگ های تبلیغاتی کمی با تاخییر همراه است.

امید است در هفته جاری بتوانیم پست های شما عزیزان را به روز تایید کنیم

با تشکر از شکیبایی شما

kordabadi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3073
|

با عرض سلام و خسته نباشید

آیا امکان تغییر عنوان وبلاگ وجود دارد؟

ponemusic کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام.اگر قالب های بیشتر اضافه بشه و امکانات بیشتر بشه خیلی عالی میشه

دانلود آهنگ

|
|

در بخش وبلاگ با همکاری کاربران قالب ها ترجمه و بارگذاری می شود و  همچنین امتیاز ویژه برای این مورد لحاض شده است.

برای این مورد شرایط بسیار ساده می باشد، کد ترجمه شده قالب و فایلهای مورد نیاز استخراج شده از قالب در یک فایل zip برای مسئول بلاگ های راسخون بلاگ ارسال می شود و سپس بعد از رفع خطا های احتمالی بارگذاری می شود و در دسترس کاربران قرار میگیرد.

لازم به ذکر است قب های ترجمه شده حتما باید به صورت واکنشگرا باشد.

با تشکر از شما

|
|

با عرض سلام خدمت شما جناب قلی نژاد

بله امکان تغییر نام وبلاگ یا عنوان وبلاگ موجود می باشد

با تشکر از همراهی همیشگی شما

mojdeh1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 635
|

سلام .چرا clear formatting به طور پیش فرض در ادیتور وبلاگ (و انجمن)، فعاله؟ تغییر رنگ عناوین و زیر عنوان ها و تغییرات متن از اول، وقت گیره. اگر میشه کاری کنید وقتی متن paste میشه فورمتش پاک نشه. ممنون

|
|

ضمن تشکر و قدردانی از شما و فعالیت های خوب شما در بخش وبلاگ نویسی به اطلاع می رسانم clear formatting در ادیتور متن سایت راسخون غیر فعال می باشد، احتمالا این گزینه در تنظیمات مرورگر شما فعال است.

مرورگر پیشنهادی بنده برای فعالیت و ارسال مطالب در سایت راسخون مرورگر موزیلا می باشد.

با تشکر از شما

mojdeh1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 635
|
نقل قول rasekhoon_weblog

ضمن تشکر و قدردانی از شما و فعالیت های خوب شما در بخش وبلاگ نویسی به اطلاع می رسانم clear formatting در ادیتور متن سایت راسخون غیر فعال می باشد، احتمالا این گزینه در تنظیمات مرورگر شما فعال است.

مرورگر پیشنهادی بنده برای فعالیت و ارسال مطالب در سایت راسخون مرورگر موزیلا می باشد.

با تشکر از شما

ممنون از راهنماییتون. من با مرورگرهای کروم، فایرفاکس، اکسپلورر ، اپرا و سافاری امتحان کردم. فقط در مرورگر اپرا نسخه پرتابل درست بود و فورمتش پاک نمیشه. فکر میکنم اشکال از دکمه «چسباندن از word» ادیتور باشه. شما میدونید کدوم تنظیمات رو باید تغییر بدم تا مشکل رفع بشه؟ باتشکر

|
|

با عرض سلام مجدد خدمت شما

مورد اشاره شده مربوط به آپدیت جدید مرورگرهای مختلف می باشد(امنیتی)

برای استفاده از این امکان شما می توانید از نسخه های قدیمی تر مرورگرها استفاده بفرمایید.

با تشکر از همراهی شما

hamidj73 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 546
|

با عرض سلام و خسته نباشید

می خواستم بگم که در میان پست های وبلاگ های بنده تعداد زیادی از پست ها امتیاز به انها داده نشده است لطفا پیگیری کنید تا حقی از کسی ضایع نشود

خیلی خیلی ممنون