انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها
با سلام
خیر این امکان وجود ندارد ، شما باید فایل خود را جای دیگری آپلود کرده و در سایت استفاده کنید .
با سلام
در قسمت ایجاد پست جدید/متن مثلا بنویسم "اصحاب کهف"حالا میخوام هرکس که روش کلیک کنه مطلبم توی یک صفحه جدید بالا بیاد.(مثل عکس زیر،که توی صفحه جدید ،فقط متن قرار داده)
لینک عکس
چطور اینکارو بکنم در وبلاگ؟
سلام آقای سجادی لطفا صندوق پیامتان را چک نمایید تشکر
سلام خدمت شما
در هنگام لینک کردن وقتی پنجره link باز میشود از قسمت target گزینه (New Window (_blank را انتخاب کنید .
با سلام و عرض ادب
خواستم به خاطر امتیازی که برای وبلاگ ها در نظر گرفته اید تشکر کنم .از طریق این ستاره ای که در محیط کاربری وبلاگ قرار داده اید میشود فهمید که کدوم یک از پستها امتیاز گرفته اند و کدام یک خیر
به امید اینکه روز به روز شاهد امکانات بیشتری در محیط وبلاگ ها باشیم
با سلام
ممنون از توجه شما ،
با تشکر از واحد فنی که این امکان را به وبلاگها اضافه کردند ، من هم امیدوارم بتوانیم امکانات بهتری برای وبلاگ نویسان عزیز فراهم کنیم .
طرح بسیار خوبی است ، البته به استقبال دوستان وبلاگ نویس بستگی دارد ،
پس هر موقع خواستید جزئیات را مشخص کنید اطلاع دهید .
با سلام خدمت شما آقای سجادی
اساسنامه ی شورای عالی راسخون بلاگ خدمتتان ایمیل گردید :لطف اگر نیاز به ویرایش دارد ویرایش ودر جلسه 20خرداد که حضوری با شما وآقای نجاران وآقای کیانی برای تصمیمات نهایی برگزار می شود .به نتیجه نهایی برسیم برای برگزاری شورا در تیرماه
فی امان الله
با سلام
فایل دریافت شد و پاسخ به ایمیل شما ارسال شد .
ممنون
با سلام
فایل دریافت شد و پاسخ به ایمیل شما ارسال شد .
ممنون
سپاسگزارم
ولی بنده هیچ ایمیلی از سوی شما دریافت نکردم .لطف کنید پاسخ ایمیل را به صندوق ستی بنده ارسال کنید.
سپاس
ایمیل دریافت شد ومجددا پاسخی به آن ایمیل ارسال گردید .بعدا با شما سر فرصت که امتحانات خرداد به پایان رسید درباره جزییات آن موضوع با شما صحبت خواهد شد
از شما کمال سپاسگزاری دارم
با سلام وعرض ادب
جناب سجادی عکس هایی که برای لوگوی وبلاگ قرار داده میشوند را باید شما تایید کنید تا نمایش داده شود؟اگر بله چه مدت زمان طول میکشد تا تایید شوند؟بنده دو روز پیش عکسی گذاشتم ولی هنوز نمایش داده نمیشود
با تشکر
با سلام
خیر لوگو وبلاگ نیاز به تائید ندارد ، مشکل از قالب بود .
فقط تصویر کمی بزرگ است ، لطفا تصویر را کوچک کنید و دوباره قرار دهید .
سلام لطفا وبلاگ اقتصاد مقاومتی و انقلاب ما انفجار نور بود رو حذف نمایید تشکر
با سلام
وبلاگ های مورد نظر ، از نام کاربری شما حذف شد .
با سلام مدیریت محترم گویا به کلی وبلاگ بنده را فراموش نموده اند
و هیچ مطلبی مورد پسند ایشان واقع نشده است یا اصلا تمایل به مشاده پستها ندارند اگر نگاهی بیندازید ممنون میشوم
در مسابقات راسخون که همه چند باره برنده میشن به جز بنده
لااقل شانسم رو تو وبلاگ نویسی امتحان میکنم ضرر نشود برام با تشکر
با سلام
تمامی مطالب وبلاگ ها روزانه بررسی میشوند و ان شا الله با فعالیت مداوم و ارسال پست های مفید میتوانید بین وبلاگهای برتر باشید .