راسخون

انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه

e_shop کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1206
|

از همین تریبون از کلیه دست اندر کاران فروشگاه که تمام سی دیهای منو همینجوری ریختن توی بوکلتهای شکسته راسخون و مجددا همینجوری انداختن توی کارتون تشکر میکنم باور کنین راضی بزحمت بی شایبه شما نبودم...اینقدر زیاد تلاش کنین کمی هم به خودتون استراحت بدین...خدا قوت

با سلام

دی وی دی های فروشگاه در قابهای سالم ارسال میگردد. در ضمن مرسوله شما  برای جلوگیری از ضربات احتمالی در مسیر توسط مامورین اداره پست با روزنامه در کارتن به صورت کامل بسته بندی و ارسال میگردد.در صورتیکه مرسوله شما هنگام دریافت از مامور پست آسیب دیده است میتوانید از دریافت آن خودداری نمایید تا مرسوله به موسسه برگشت داده شود  و قابل پیگیری باشد.

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

با سلام خدمت شما

پیشنهاد بارگزاری محصولات:

Windows 7 SP1 AIO 28in1 Integrated April 2014 x86 + x64

Windows 8.1 Spring 2014 AIO 20in1 Integrated April 2014 v2 x86 + x64

با احترام

efakhr کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 10
|

سلام

من در قرعه کشی نوروزی فروشگاه راسخون کارت های شارژ 1000 و 2000 تومانی برنده شدم. اما هیچکدام تاکنون برای من ارسال نشده است.

لطفا پیگیری نمایید.

amin5530 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1258
|

سلام اگه میشه  سخنان حجه الاسلام ضیائی رو لطفا بذارید

Tachberdee کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4133
|

در صورت امکان فایل های آموزش نرم افزار افتر افکت و مجموعه برنامه به روز رو برای فروش در فروشگاه قرار بدین!

mgmoheby1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5196
|

از همین تریبون از کلیه دست اندر کاران فروشگاه که تمام سی دیهای منو همینجوری ریختن توی بوکلتهای شکسته راسخون و مجددا همینجوری انداختن توی کارتون تشکر میکنم باور کنین راضی بزحمت بی شایبه شما نبودم...اینقدر زیاد تلاش کنین کمی هم به خودتون استراحت بدین...خدا قوت

با سلام

دی وی دی های فروشگاه در قابهای سالم ارسال میگردد. در ضمن مرسوله شما  برای جلوگیری از ضربات احتمالی در مسیر توسط مامورین اداره پست با روزنامه در کارتن به صورت کامل بسته بندی و ارسال میگردد.در صورتیکه مرسوله شما هنگام دریافت از مامور پست آسیب دیده است میتوانید از دریافت آن خودداری نمایید تا مرسوله به موسسه برگشت داده شود  و قابل پیگیری باشد.

با سلام بله فرمایش شما کاملا متین است ولی قبل ازتحویل چجوری با چشم غیر مسلح داخل کارتون را مشاهده کنیم تا اگر مشکلی داشت تحویل نگیریم بوکلتهای تحویلی بمن سه تاش از چهار تا شکسته بود و این بعید میدونم به پست مربوط بشه حالا خدا کنه سی دی هاش سالم باشه از زحمات شما با علم به حجم بالای کار شما متشکرم
e_shop کاربر نقره ای
|
|

سلام

من در قرعه کشی نوروزی فروشگاه راسخون کارت های شارژ 1000 و 2000 تومانی برنده شدم. اما هیچکدام تاکنون برای من ارسال نشده است.

لطفا پیگیری نمایید.

با سلام و تشکر

کارت شارژهای هدیه هنوز برای کاربران ارسال نشده است. برای اطلاع از تاریخ ارسال ،درخواست خود را در تاپیک جوایز کاربران مطرح بفرمایید

http://rasekhoon.net/forum/thread/730118/page1/

e_shop کاربر نقره ای
|
|

سلام اگه میشه  سخنان حجه الاسلام ضیائی رو لطفا بذارید

با سلام و تشکر

در صورت موجودن بودن سخنرانیها در آرشیو چند رسانه ای با کیفیت مناسب، تهیه و بارگذاری خواهد شد.

tahani1377 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 671
|
سلاام من با این مشخصات کالایی خریدم:
25147کد فاکتور منه

و برای کسی فرستادم حالا بعد12روز میگه رفتم پست گفته این کالا نمیدونم برا چی برگشته راسخون.....حالا یک پیگیری کنید شما فردا زنگ میزنم به راسخون پاسخشم از اینجا بگید به من.

اگه کالا برگشته دوباره اون رو ارسالش کنین به همون ادرسی که داخل فاکتور هستش نه ادرس خودم .....

طبق همون مشخصات فاکتوری که ثبت شده 

لطفا زود تر به من اطلاع بدید و فردا به شماره
(داخل اکانت من )زنک بزنید و دوباره بفرستید به ادرسی که داخل تلفن میگم بهتون ممنون

e_shop کاربر نقره ای
|
|

سلاام من با این مشخصات کالایی خریدم:
25147کد فاکتور منه

و برای کسی فرستادم حالا بعد12روز میگه رفتم پست گفته این کالا نمیدونم برا چی برگشته راسخون.....حالا یک پیگیری کنید شما فردا زنگ میزنم به راسخون پاسخشم از اینجا بگید به من.

اگه کالا برگشته دوباره اون رو ارسالش کنین به همون ادرسی که داخل فاکتور هستش نه ادرس خودم .....

طبق همون مشخصات فاکتوری که ثبت شده 

لطفا زود تر به من اطلاع بدید و فردا به شماره
(داخل اکانت من )زنک بزنید و دوباره بفرستید به ادرسی که داخل تلفن میگم بهتون ممنون

با سلام و تشکر
بسته شما هنوز به صندوق پستی موسسه نرسیده است. قبل از  ارسال مجدد با شما تماس گرفته خواهد شد.

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام

جوایز نقدی کی واریز می شود؟

e_shop کاربر نقره ای
|
|

سلام

جوایز نقدی کی واریز می شود؟

با سلام و تشکر

برای اطلاع دقیق از تاریخ ،درخواست خود را در تاپیک جوایز مطرح بفرمایید

http://rasekhoon.net/forum/thread/730118/page1/

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

باسلآم و عرض ادب و احترام

چند بار دیگه هم این درخواست رو مطرح کرده بودم ولی نمی دونم چرا پاسخی دریافت نکردم.

لطفا در فروشگاه ماشین حساب های مهندسی رو هم بارگذاری نمایید.

ممنون 

e_shop کاربر نقره ای
|
|

باسلآم و عرض ادب و احترام

چند بار دیگه هم این درخواست رو مطرح کرده بودم ولی نمی دونم چرا پاسخی دریافت نکردم.

لطفا در فروشگاه ماشین حساب های مهندسی رو هم بارگذاری نمایید.

ممنون 

با سلام و تشکر

با توجه به اینکه  درخواستها ی کاربران زیاد و بودجه اختصاص یافته برای بخش فروشگاه محدود میباشد،امکان بارگذاری همه کالاهای درخواستی وجود ندارد.درخواست شما به مسئول مربوطه انتقال داده خواهد شد و در صورت موافقت ترتیب اثر داده خواهد شد.

mohammadtorres کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 21972
|

با عرض سلام و خسته نباشید.تقویم رومیزی راسخون کلا تموم شده یا بازم میارید؟