انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه
از همین تریبون از کلیه دست اندر کاران فروشگاه که تمام سی دیهای منو همینجوری ریختن توی بوکلتهای شکسته راسخون و مجددا همینجوری انداختن توی کارتون تشکر میکنم باور کنین راضی بزحمت بی شایبه شما نبودم...اینقدر زیاد تلاش کنین کمی هم به خودتون استراحت بدین...خدا قوت
با سلام
دی وی دی های فروشگاه در قابهای سالم ارسال میگردد. در ضمن مرسوله شما برای جلوگیری از ضربات احتمالی در مسیر توسط مامورین اداره پست با روزنامه در کارتن به صورت کامل بسته بندی و ارسال میگردد.در صورتیکه مرسوله شما هنگام دریافت از مامور پست آسیب دیده است میتوانید از دریافت آن خودداری نمایید تا مرسوله به موسسه برگشت داده شود و قابل پیگیری باشد.
با سلام خدمت شما
پیشنهاد بارگزاری محصولات:
Windows 7 SP1 AIO 28in1 Integrated April 2014 x86 + x64
Windows 8.1 Spring 2014 AIO 20in1 Integrated April 2014 v2 x86 + x64
با احترام
سلام
من در قرعه کشی نوروزی فروشگاه راسخون کارت های شارژ 1000 و 2000 تومانی برنده شدم. اما هیچکدام تاکنون برای من ارسال نشده است.
لطفا پیگیری نمایید.
سلام اگه میشه سخنان حجه الاسلام ضیائی رو لطفا بذارید
در صورت امکان فایل های آموزش نرم افزار افتر افکت و مجموعه برنامه به روز رو برای فروش در فروشگاه قرار بدین!
از همین تریبون از کلیه دست اندر کاران فروشگاه که تمام سی دیهای منو همینجوری ریختن توی بوکلتهای شکسته راسخون و مجددا همینجوری انداختن توی کارتون تشکر میکنم باور کنین راضی بزحمت بی شایبه شما نبودم...اینقدر زیاد تلاش کنین کمی هم به خودتون استراحت بدین...خدا قوت
با سلام
دی وی دی های فروشگاه در قابهای سالم ارسال میگردد. در ضمن مرسوله شما برای جلوگیری از ضربات احتمالی در مسیر توسط مامورین اداره پست با روزنامه در کارتن به صورت کامل بسته بندی و ارسال میگردد.در صورتیکه مرسوله شما هنگام دریافت از مامور پست آسیب دیده است میتوانید از دریافت آن خودداری نمایید تا مرسوله به موسسه برگشت داده شود و قابل پیگیری باشد.
با سلام بله فرمایش شما کاملا متین است ولی قبل ازتحویل چجوری با چشم غیر مسلح داخل کارتون را مشاهده کنیم تا اگر مشکلی داشت تحویل نگیریم بوکلتهای تحویلی بمن سه تاش از چهار تا شکسته بود و این بعید میدونم به پست مربوط بشه حالا خدا کنه سی دی هاش سالم باشه از زحمات شما با علم به حجم بالای کار شما متشکرم
سلام
من در قرعه کشی نوروزی فروشگاه راسخون کارت های شارژ 1000 و 2000 تومانی برنده شدم. اما هیچکدام تاکنون برای من ارسال نشده است.
لطفا پیگیری نمایید.
با سلام و تشکر
کارت شارژهای هدیه هنوز برای کاربران ارسال نشده است. برای اطلاع از تاریخ ارسال ،درخواست خود را در تاپیک جوایز کاربران مطرح بفرمایید
سلام اگه میشه سخنان حجه الاسلام ضیائی رو لطفا بذارید
در صورت موجودن بودن سخنرانیها در آرشیو چند رسانه ای با کیفیت مناسب، تهیه و بارگذاری خواهد شد.
با سلام و تشکر
سلام
جوایز نقدی کی واریز می شود؟
سلام
جوایز نقدی کی واریز می شود؟
با سلام و تشکر
برای اطلاع دقیق از تاریخ ،درخواست خود را در تاپیک جوایز مطرح بفرمایید
http://rasekhoon.net/forum/thread/730118/page1/
باسلآم و عرض ادب و احترام
چند بار دیگه هم این درخواست رو مطرح کرده بودم ولی نمی دونم چرا پاسخی دریافت نکردم.
لطفا در فروشگاه ماشین حساب های مهندسی رو هم بارگذاری نمایید.
ممنون
باسلآم و عرض ادب و احترام
چند بار دیگه هم این درخواست رو مطرح کرده بودم ولی نمی دونم چرا پاسخی دریافت نکردم.
لطفا در فروشگاه ماشین حساب های مهندسی رو هم بارگذاری نمایید.
ممنون
با سلام و تشکر
با توجه به اینکه درخواستها ی کاربران زیاد و بودجه اختصاص یافته برای بخش فروشگاه محدود میباشد،امکان بارگذاری همه کالاهای درخواستی وجود ندارد.درخواست شما به مسئول مربوطه انتقال داده خواهد شد و در صورت موافقت ترتیب اثر داده خواهد شد.
با عرض سلام و خسته نباشید.تقویم رومیزی راسخون کلا تموم شده یا بازم میارید؟