راسخون

انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه

e_shop کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1206
|

باسلام واحترام

عذرخواهم می خواستم مطلع شوم که برندگان کارت شارژفروشگاه چه وقت وچگونه ارسال خواهدشد؟باتشکرازپاسخگویی بموقع شمامسئول محترم

با سلام و تشکر

به احتمال زیاد آخر این ماه به شماره تلفنهای کاربران ارسال خواهد شد. برای اطلاع بیشتر ،سوال خود را در تالار روابط عمومی -تاپیک جوایز مطرح بفرمایید.

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

با عرض سلام و احترام،

مجموعه نرم افزارهای مذهبی (مربوط به قرعه کشی فروشگاه) دو بار به دستم رسیده. به نظر شما چه کار کنم؟

ممنون

با سلام و تشکر

یک سری از این مجموعه نرم افزار برای برنده شدن در قرعه کشی این مجموعه در طرح مناسبتی ویژه سالگرد بوده و سری دوم جوایز کاربران برتر سال 92 میباشد.به لینک زیر مراجعه کنید

http://rasekhoon.net/forum/thread/884921/page1/

اِوا... خُب چرا دو جایزه شبیه به هم؟؟؟ آخه منطقیه؟؟؟

tahani1377 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 671
|

چرا وقتی راسخون کالا رو میفرسته تو انجمن میذاره شماره فاکتور را ولی هنوز کد بارنامه نیومده در داخل اکانت من؟کی پس بارنامه برام میاد؟

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام. هدفون بی سیم موجودی داره یا نه؟ اگه نداره آیا دوباره در فروشگاه قرار میگیره؟ با تشکر

e_shop کاربر نقره ای
|
|

چرا وقتی راسخون کالا رو میفرسته تو انجمن میذاره شماره فاکتور را ولی هنوز کد بارنامه نیومده در داخل اکانت من؟کی پس بارنامه برام میاد؟

با سلام و تشکر

فاکتورهای فروشگاه به صورت روزانه ارسال میگردد و شماره فاکتورهای ارسال شده در جدولی در در تاپیک شماره فاکتورهای ارسالی برای اطلاع خریداران قرار میگیرد.معمولاٌ یکی دو روز بعد از ارسال مرسوله ها ، کد رهگیری مرسولات از اداره پست دریافت و در قسمت مربوطه هر فاکتور برای پیگیری کاربر قرار میگیرد.

e_shop کاربر نقره ای
|
|

با سلام. هدفون بی سیم موجودی داره یا نه؟ اگه نداره آیا دوباره در فروشگاه قرار میگیره؟ با تشکر

با سلام و تشکر

در حال حاضر هدفون بیسیم در انبار موجود نیست ولی در لیست خرید بعدی قرار دارد . در صورت موجود بودن در مرکز خرید،حتماٌ تهیه و بارگذاری خواهد شد.

ke2014 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 535
|

ببخشید شماره فاکتورهای 24998  و 24817  را داخل فاکتور نوشته ارسال شده و تاریخ ارسال هر دو را نوشته  16 فروردين 1393 ولی هنوز چیزی به دستم نرسیده.

کد رهگیری هم ننوشته.

asemun92 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 104
|

چرا نمیشه از فروشگاه خرید کرد...چرااااااااا؟؟؟

asemun92 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 104
|

آها درست شد مثله اینکه.....مشکل از مرورگرم بود...

e_shop کاربر نقره ای
|
|

ببخشید شماره فاکتورهای 24998  و 24817  را داخل فاکتور نوشته ارسال شده و تاریخ ارسال هر دو را نوشته  16 فروردين 1393 ولی هنوز چیزی به دستم نرسیده.

کد رهگیری هم ننوشته.

با سلام و تشکر

این دو فاکتور شما مربوط به طرح قرعه کشی محصولات به مناسبت سالگرد تاسیس راسخون میباشد که با ثبت این محصولات در فاکتور با پرداخت حسنه ، نام شما در لیست قرعه کشی آن محصول ثبت می شد. برا ی مشاهده اسامی برندگان به لینک زیر مراجعه کنید

http://rasekhoon.net/forum/thread/900762

as1369 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 354
|

سلام علیکم

آقا رفیق مون ازتون دو تا رم کلاس 10خریده

یکی 8

یک 16 گیگ

8 خوبه

اما 16 گیگش تصاویر رو بصورت نصفه با لا میاره

کلا تصاویر رو بد روش خونده میشه

نمایندگی هم شهرشون نداره

چکار کنه

Tachberdee کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4133
|

سلام

در صورت امکان قبل از تهیه و بارگزاری محصولات در فروشگاه ، از کاربران نظرسنجی به عمل آورید و کالا یا کالاهائی که بیشترین رأی را بیاورند را در اولویت تهیه قرار دهید.

به عنوان مثال لیستی از 10 یا بیشتر کالا را تهیه کنید و بین کاربران نظر سنجی برگزار کنید.

e_shop کاربر نقره ای
|
|

سلام علیکم

آقا رفیق مون ازتون دو تا رم کلاس 10خریده

یکی 8

یک 16 گیگ

8 خوبه

اما 16 گیگش تصاویر رو بصورت نصفه با لا میاره

کلا تصاویر رو بد روش خونده میشه

نمایندگی هم شهرشون نداره

چکار کنه

با سلام و تشکر

رم را فرمت  و دوباره امتحان  کنید و در صورت حل نشدن مشکل با نمایندگی شرکت گارانتی کننده در تهران  برای حل مشکل تماس بگیرید.

fardamg کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 156
|

با سلام

لطفا اگر مقدور است گیرنده دیجیتال ایکس ویژن usb و کیف تبلت برای سایز 10.1 رو هم به فروشگاه اضاقه کنید ..

bigharar کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2301
|

عرض سلام و تبریک میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها

در قسمت نرم افزار سایت که مرور می کردم با سه نرم افزار روبرو شدم که به نظر من در دسته بندی خودش قرار نگرفته بود

به نظر حقیر اگر در قسمت مذهبی قرار می گرفت بهتر بود (الان در قسمت مهندسی و تخصصی قرار دارد)

با تشکر