راسخون

رفع مشکل دیتای ps 14

mohammad137120 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 14
|

سلام.من با ویندوز 8 هرچقدر سعی کردم نتونستم ps 14 آپدیت کنم اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با عرض سلام و ادب خدمت شما

اول از همه ای کاش شما نام پچ مورد نظرتان هم ذکر می کردید ، ولی امیدوارم با راه حل های زیر مشکلتان حل بشود.

به عنوان مثال این راهنمای پچ برای نسخه ی PESEdit 2014 Patch v2

اگر نسخه پیشین پچ را پیشتر نصب کرده اید ، پینشهاد می کنیم قبل از نصب پچ نخست پوشه 'FileLoader' را پاک کنید.
شما میبایست تمامی پارتها را دانلود کرده و سپس به استخراج فایلها پرداخته و سپس پچ را نصب کنید
برای نصب مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید
۱-پوشه 'FileLoader' را از محل نصب بازی پاک کنید
۲-دیتا پک شماره ۲ را دانلود نمایید
۳-فایل 'dt50_001.cpk' که برای (دیتای ۱) و فایل 'dt500_7999999.cpk' که برای (دیتای ۲) کپی کنید
۴-فایل هایی را که کپی کرده اید در مسیر زیر بریزید

'C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\' [Windows 7 / 8]
'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download' [Windows XP]

5-آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید
۶-پچ را نصب کنید
۷-برای ایجاد تغییرات سلکتور را اجرا کنید.برای نمونه می توانید اسکوربرد را تغییر دهید و یا لیگها را تظیم کنید
۸-بازی را اجرا نمایید

و یا این راهنما برای پچ  PES 2014 DATA PACK 2.0

-      پوشه ‘FileLoader’ در محل نصب PES2014 پاک کنید ( اگر شما خودتون فایل هایی رو به فایل لودر اضافه کردید میتونید با کپی کردنشون در قیسمت دیگه از اونا بک آپ بگیرید .)

-     Data Pack 2 رو  کنید . فایل های (‘ (‘ و (‘ (‘ را در آدرس
‘‘ کپی کنید . این مرحله فقط زمانی لازمه که شما Data Pack های قبلی رو دانلود نکرده باشید .
-     آنتی ویروس را غیرفعال کنید .
-      را نصب کنید .

-     pes2014.exe را که میخواهید استفاده کنید را انتخاب کنید .

در سلکتور حتما گزینه سوم رو انتخاب کنید.

در سلکتور حتما گزینه سوم رو انتخاب کنید.

-     (سلکتور را اجراکنید اگر میخواهید تغییراتی در قسمت لیگ ها, استادیوم ها یا اسکوربوردها انجام بدید – حتما   اجرا کنید )
-     بازی را   یا  یا اجرا کنید .

امیدوارم که توانسته باشم به شما کمکی کنم.

ولی چیزی که در ویندوز 8  اهمیت دارد  فایل Patch را حتما با Run as administrator اجرا کنید. در غیر این صورت ممکن است با اشکالاتی در بازی مواجه شوید!

mohammad137120 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 14
|

سلام.حیلی ممنون از پاسخ به موقع و کامل شما.متاسفانه بازهم نشد .قبلا یکبار همین کار انجام دادم و درست شد اما بعد از تغییر آنتی ویروس از کاسپر 2014به نسخه2013 دیگه بهم ریخته.اصلا اون انتخاب سلکتورها رو دیگه نمیاره.ممنونم

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز

همان طور که خودتان هم فهمیده اید مشکل از آنتی ویروس شما می باشد ، که متاسفانه برای اجرای بازی یا باید آن را غیر فعال کنید و دوباره کرک و پچ بازی را نصب کنید و یا کلا آن را حذف نمایید.

با تشکر فراوان