رفع مشکل دیتای ps 14
سلام.من با ویندوز 8 هرچقدر سعی کردم نتونستم ps 14 آپدیت کنم اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه
با عرض سلام و ادب خدمت شما
اول از همه ای کاش شما نام پچ مورد نظرتان هم ذکر می کردید ، ولی امیدوارم با راه حل های زیر مشکلتان حل بشود.
به عنوان مثال این راهنمای پچ برای نسخه ی PESEdit 2014 Patch v2
اگر نسخه پیشین پچ را پیشتر نصب کرده اید ، پینشهاد می کنیم قبل از نصب پچ نخست پوشه 'FileLoader' را پاک کنید.
شما میبایست تمامی پارتها را دانلود کرده و سپس به استخراج فایلها پرداخته و سپس پچ را نصب کنید
برای نصب مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید
۱-پوشه 'FileLoader' را از محل نصب بازی پاک کنید
۲-دیتا پک شماره ۲ را دانلود نمایید
۳-فایل 'dt50_001.cpk' که برای (دیتای ۱) و فایل 'dt500_7999999.cpk' که برای (دیتای ۲) کپی کنید
۴-فایل هایی را که کپی کرده اید در مسیر زیر بریزید
'C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\' [Windows 7 / 8]
'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download' [Windows XP]
5-آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید
۶-پچ را نصب کنید
۷-برای ایجاد تغییرات سلکتور را اجرا کنید.برای نمونه می توانید اسکوربرد را تغییر دهید و یا لیگها را تظیم کنید
۸-بازی را اجرا نمایید
و یا این راهنما برای پچ PES 2014 DATA PACK 2.0
- پوشه ‘FileLoader’ در محل نصب PES2014 پاک کنید ( اگر شما خودتون فایل هایی رو به فایل لودر اضافه کردید میتونید با کپی کردنشون در قیسمت دیگه از اونا بک آپ بگیرید .)
- Data Pack 2 رو کنید . فایل های (‘ (‘ و (‘ (‘ را در آدرس
‘‘ کپی کنید . این مرحله فقط زمانی لازمه که شما Data Pack های قبلی رو دانلود نکرده باشید .
- آنتی ویروس را غیرفعال کنید .
- را نصب کنید .
- pes2014.exe را که میخواهید استفاده کنید را انتخاب کنید .
در سلکتور حتما گزینه سوم رو انتخاب کنید.
در سلکتور حتما گزینه سوم رو انتخاب کنید.
- (سلکتور را اجراکنید اگر میخواهید تغییراتی در قسمت لیگ ها, استادیوم ها یا اسکوربوردها انجام بدید – حتما اجرا کنید )
- بازی را یا یا اجرا کنید .
امیدوارم که توانسته باشم به شما کمکی کنم.
ولی چیزی که در ویندوز 8 اهمیت دارد فایل Patch را حتما با Run as administrator اجرا کنید. در غیر این صورت ممکن است با اشکالاتی در بازی مواجه شوید!
سلام.حیلی ممنون از پاسخ به موقع و کامل شما.متاسفانه بازهم نشد .قبلا یکبار همین کار انجام دادم و درست شد اما بعد از تغییر آنتی ویروس از کاسپر 2014به نسخه2013 دیگه بهم ریخته.اصلا اون انتخاب سلکتورها رو دیگه نمیاره.ممنونم
با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
همان طور که خودتان هم فهمیده اید مشکل از آنتی ویروس شما می باشد ، که متاسفانه برای اجرای بازی یا باید آن را غیر فعال کنید و دوباره کرک و پچ بازی را نصب کنید و یا کلا آن را حذف نمایید.
با تشکر فراوان