اتوئو: گوارديولا ترسو است
بازيکن کامروني چلسي سرمربي سابق خود در بارسلونا را يک ترسو خواند.
ساموئل اتوئو، پپ گوارديولا را به ترسو بودن در زمان حضورش در بارسلونا متهم کرد. مليپوش کامروني در فصل 09-2008 زير نظر گوارديولا در بارسلونا بازي ميکرد اما وي به ندرت با او صحبت ميکرد.
زلاتان ايبراهيموويچ در زندگينامه خود که سال گذشته منتشر شد، گوارديولا را ترسو خواند.
اتوئو نيز اعلام کرد که سرمربي 43 ساله اغلب از طريق بازيکنان ديگر با او ارتباط برقرار ميکرد زيرا ميترسيد.
به نقل از فارس، وي اظهار داشت: گوارديولا هرگز شجاعت نداشت رو در روي من حرف بزند و از طريق بازيکنان با من صحبت ميکرد. ژاوي به من گفت آنها ميخواهند در تيم بمانم اما من بايد در اين باره با پپ صحبت کنم. من گفتم هرگز؛ اگر شما به من احترام نميگذاريد، من هم به شما احترام نميگذارم.
اتوئو معتقد است که دست دادن گوارديولا به وي هنگام رويارويي اينتر و بارسا فقط براي نمايش بوده است و افزود: وقتي در اينتر بودم و در بازي مقابل بارسلونا، گوارديولا با من دست داد اما اين فقط براي دوربينها و تلويزيون بود. پشت صحنه و قبل از مسابقه با من احوالپرسي نکرد.
وي خاطرنشان کرد: اول از همه به ياد ميآورم که گوارديولا هيچوقت بازيکن بزرگي نبود. به او گفتم به عنوان مربي هيچ چيزي را اثبات نکرده است. او به تيم آمد در حالي که حتي قضيه رختکن را نميدانست.