نوروز در کلام امام صادق (ع)
اولا خود ایشون به قانون احترام میذاره ولی به شرطی که شرعی باشه یعنی شما میفرمایید تاموقعی که اصلاح نشده ما همون حرامها رو بخوریم تا اصلاح بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ثانیا من همه وامها رو نگفتم ولی وام حرام هم موجوده اگه نبود مرجع نمیگفتن
اولا خود ایشون به قانون احترام میذاره ولی به شرطی که شرعی باشه یعنی شما میفرمایید تاموقعی که اصلاح نشده ما همون حرامها رو بخوریم تا اصلاح بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ثانیا من همه وامها رو نگفتم ولی وام حرام هم موجوده اگه نبود مرجع نمیگفتن
پسر جون..احترام به قانون شرط نداره...قانون اگه حرام هم باشه باید بهش احترام گذاشته بشه..چون اگه هر کسی بخواد برای احترام به قانون شرط بذاره...کشور میشه جنگل..
ما هم مجلس شورای اسلامی داریم...هم شورای نگهبان و هم مجمع تشخیص مصلحت که هر سه به نوعی به قوانین نظارت میکنن...اگه عیبی داشته باشه رفع میکنن و به اعتراض ها هم رسیدگی میکنن
در مورد مسائل خیلی جزئی هم شما به فتوای مرجعت گوش کن...ولی در حالت کلی رهبری فعالیت بانک هارو صحیح میدونن ...مقلدینشون هم طبق سخن امام زمان و اصول اسلامی موظف هستن از ایشون تقلید کنن...مراجع هم از روی احساسات و قضاوت های عجولانه فتوا نمیدن...که اگه بر فرض محال اینطو باشه اولا مرجع نمیشن ...دوما اگه چیز اشتباهی گفتن گناهش به پای شما نوشته نمیشه...
الان باز حرف خودت رو بزن...
بنده گفتم هیچ موقع وام غیر شرعی گرفتن قانون نیست که بخوایم بهش عمل کنیم والا مراجع بهش اعتراض نمیکردن بعدشم خود رهبری تو گفتاری که شما اوردی وامهای حرام رو استثنا کردن پس معلوم میشه وام ربوی هم در بانکها هست و باید اجتناب بشه
بنده گفتم هیچ موقع وام غیر شرعی گرفتن قانون نیست که بخوایم بهش عمل کنیم والا مراجع بهش اعتراض نمیکردن بعدشم خود رهبری تو گفتاری که شما اوردی وامهای حرام رو استثنا کردن پس معلوم میشه وام ربوی هم در بانکها هست و باید اجتناب بشه
چیزی که قانونیه..چه حرام و چه حلال بنا به فتوای مراجع باید بهش عمل بشه و اگه منع شده نباید عمل بشه...چون قانونه! اگه انجام دادن یا ندادنش هم گناه باشه به شما نمیرسه..عالم تر از شما خیلیه
پسر خوب...من که فتوای رهبر رو بهت نشون دادم ...بانک هایی که طبق قوانین مجلس فعالیت میکنن...هرکاری که میکنن...فعالیت هاشون بدون اشکاله..
شمام هی حرفای خودت رو کپی پیست نکن...دلیل نداری حرف نزن
بله ولی به شرطی که به محتوای ان واقعا عمل شود ولی طبق فرموده برخی مراجع از جمله ایت الله مکارم به محتوای واقعی ان عمل نمیشود در بعضی وامها
بله ولی به شرطی که به محتوای ان واقعا عمل شود ولی طبق فرموده برخی مراجع از جمله ایت الله مکارم به محتوای واقعی ان عمل نمیشود در بعضی وامها
جوابمو یه بار دیگه بخون
شما از مراجع هم داغ تری مراجع میگن اشکال وجود داره شما میگی نه قانون قانونه باید عمل بشه شما هم یه فتوا بده مشتری زیاد داره ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از مراجع هم داغ تری مراجع میگن اشکال وجود داره شما میگی نه قانون قانونه باید عمل بشه شما هم یه فتوا بده مشتری زیاد داره ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قانون تا هست حرام هم اگه باشه باید عمل بشه...همین قانون هم راه اشکال مطرح کردن رو گفته
خب مراجع گفتن ولی کو گوش شنوا
خب مراجع گفتن ولی کو گوش شنوا
لابد الانم با مجلس و شورای نگهبان مشکل داری؟
شما لازم نیست زبان گویای مراجع باشی، هر چیزی راه خودش رو داره
بابا صلوات بفرستید.
نخیر ولی از طرفداری کورکورانه بدم اشتباه اشتباهه از هر کی میخواد باشه
نخیر ولی از طرفداری کورکورانه بدم اشتباه اشتباهه از هر کی میخواد باشه
اگه احترام به قانون طرفداری کورکوانس باشه..
قانونی که به حرام بی اعتنا باشه خودش عند بی قانونیه چون قانون خدا رو زیر پا گذاشته
قانونی که به حرام بی اعتنا باشه خودش عند بی قانونیه چون قانون خدا رو زیر پا گذاشته
هر چی که باشه...شما موظفی بهش عمل کنی و احترام بذاری....تشخیص حلال و حرام بودنش هم آدم خودش رو داره که میدونن چیکار کنن..
با این منطق شما اگه از چراغ قرمز هم رد بشی کار حرامی نکردی...چون حرام نیست! در حالی که تخلف از قوانین ایران شرعا "حرام" ــه..
شما به هر کشوری که توی دنیا هم بری باز باید قوانینش رو رعایت کنی...نمیتونی بگی چون در دین ما اینطوری نیست من عمل نمیکنم...