اگه یه روز تمام اختیارات سایتو به شما بدن چیکار میکنید؟
من که هنگ میکنم......
با سلام و تبریک سال نو
سوالتون خیلی سخته اما شابد روز اول برای قدر دانی از کاربران فعال هدیه تقدیمشون کنم
با تشکر
به همه کاربران نفری یه میلیون تومن هدیه میدم .
اول از همه میگم بچه ها این شکلک ها رو عوض کنند
یا علی
برای فروشگاه قسمت نظر سنجی و اعلام نیاز برای کاربران راه اندازی میکردم ، به قید غرعه برای 5 نفر از کاربران فعال و جدید در هر ماه هدیه ای به رسم یادبود میفرستادم. برای مدیریت بخش های مختلف سایت از خود کاربرا استفاده میکردم ، قالب فروم سایت رو کمی تغییر میدادم
به همه پرسنل راسخون مرخصی میدم
به همه کاربران نفری یه میلیون تومن هدیه میدم .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام وتشکر
قصد ورشکسته کردن سایت رو دارید؟
امکاناتی از قبیل امکان اهدای حسنه و امتیاز رو برای تمام کاربران فعال میکردم.
لام.
قبل از اینکه بخوام نظرمو بگم اول لازم میدونم از زحماتتون بسیار تشکر کنم. واقعا قابل استفادس.
اما خدا وکیلی کمی هم در درج اسم سایت و آدرسش و ... روی اول و وسط و آخر فیلمها و کارتونها و انمیشنها کوتاه بیاید.
قربونتون بشم شما میتونید یه گوشه ی انیمیشن اسم سایت رو بزنید.
نه اینکه اینجوری....
آدم کوفتش میشه.
بخدا همه میدونیم از سایت شما دانلود شده.دعاتونم میکنیم.خواهشا درج اسمها رو مدیریت کنید تا بیننده اذیت نشه.
لطفا بدون جوابم نذارید.حتی برا جواب منفیتون.
یا حق
التماس دعا
واسه راسخون اسپانسرمیگیرم
سعی میکنم همهی چاله - چوله هاشو پیدا و پُر کنم.
یه روز ؟ بعد یه روز از کارامون حساب میکشن ؟ شنیدم با پول بودجه و موقوفات اداره میشه! من که نیستم،خیلی سنگینه!
من تو یه روز میشینم فک میکنم چیکار کنم وکلی برنامه ریزی میکنم واسه فردا... مثلن کلی امتیاز به کاربران بدم ... کلی مسابقه راحت بزارم... کلی فروشگاه رو مجهز کنم.... کلی کتاب و نرم افزار و وسیله های خوب میخرم که به فروشگاه بیارم و کلی کارای دیگه که نمیشه الان گفت و سورپرایزه.....
اما حیف که دیگه فردا کاری از دستم بر نمیاد ....
ببخشید خیلی فکرا تو سرم هست اما یک روز واقعا فقط همین کارها رو می تونم بکنم. یا علی مدد
چقدرخوب!
من که هرچی عقده داشتم سرکاربران خالی می کردم تو اون روز