راسخون

اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی حماسه اقتصادی

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی حماسه اقتصادی

جشنواره وبلاگ نویسی بسیج صداوسیما با موضوع حماسه اقتصادی، با برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج رسانه ملی، مراسم اختتامیه سومین جشنواره وبلاگ نویسی روز یک شنبه 25 اسفندماه سال جاری از ساعت 10 الی 12 در تالار رضوان مرکز بسیج صداوسیما با سخنرانی دکتر آقامحمدی مشاور اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار می شود.

براساس این گزارش اسامی نفرات برگزیده که در این مراسم از آنها تقدیر بعمل خواهد آمد به شرح زیر است:

امیر رضا آتشک قره چپق ، ابوالفضل آقایی ، مقداد حیدری ، حسن دلیری ، احمد ادریسی ، یحیی نیکدل، یوسف اسدی ، مهدی قنبری ، رسول یزدانی ، احمد بریمی پور ، سمیرا آ داودی ، شیدا گودرزی مهر ، کبری محمدی ، محرمعلی نقدی ، امیر محسن سلطان احمدی ، زینب متین قهفرخی ، احمد عاقلی ، مهدی کاملی ، محمد امین عبدل الملکی ، امید بابایی حسکویی.

|
|

البته موفقیت وبلاگنویس راسخونی که آدرس وبلاگشان به شرح زیر است را تبریک عرض می کنیم

http://economic.rasekhoonblog.com/

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

البته موفقیت وبلاگنویس راسخونی که آدرس وبلاگشان به شرح زیر است را تبریک عرض می کنیم

http://economic.rasekhoonblog.com/

من هم به نوبه ی خودم به جناب samsam تبریک می گم بابت برگزیده شدن در این مسابقه.

|
|

انتقاداتی به اعلام برگزیدگان این جشنواره هست که اگر مجالی بود نقدی برای این جشنواره خواهم نوشت واز ناحقی که در قبال وبلاگ من وسایر وبلاگنویسان که دونفر وبلاگنویس راسخونی نیز در این جشواره با وبلاگی بسیار خوب شرکت کرده اند ولی نامشان نبود وحتما نقدی بر این جشنواره توسط من خواهد شد واطلاع رسانی خواهد شد

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

با سلام. البته فکر نمی کنم نا حقی شده باشه. چون خیلی از وبلاگ هایی که رتبه آوردند وبلاگ های خوب و با محتوایی بوده اند (مثل وبلاگ آقای آقایی و یا وبلاگ آقای مقداد حیدری). به هر حال در هر مسابقه ای ضعفی وجود دارد.

من توی یه سایتی خوندم که یکی اعتراض داشت چرا من که توی دوره ی قبلی برنده شدم حالا برنده نشدم. قرار نیست که هر کی دفعه ی قبل برنده شده بازم برنده شه. مثل خودم که در دوره ی قبلی رتبه آوردم ولی در این دوره نتوانستم رتبه ای را کسب کنم. پس بهتره که سعی کنم مشکلات وبلاگ خودم رو پیدا کنم و در مسابقات بعدی سعی رفع مشکلات را نمایم. برای مثال من از مسابقاتی که شرکت کردم فهمیدم که اوّل از همه بروز رسانی وبلاگ باید منظّم باشد نه مثل من که یه روز 100 تا مطلب می زدم و روزای دیگه شاید روزی یکی هم نمی شد . دوم این که وبلاگ کم حجم باشه و فقط به بخش فنّیش توجّه نکنم و سوم اینکه فراخور توانم سعی در تولید مطلب و حتّی تغییر شکل مطالب کپی پیستی (مثل ساخت پاور پوینت با آن ها و ...) نمایم.

به هر حال امید وارم که هم بقیه ی وبلاگ نویسان و هم بنده در مسابقات آینده رتبه ای را کسب نماییم و مشکلات مسابقات رفع گردد.

ان شاء ا... .

|
|

با سلام. البته فکر نمی کنم نا حقی شده باشه. چون خیلی از وبلاگ هایی که رتبه آوردند وبلاگ های خوب و با محتوایی بوده اند (مثل وبلاگ آقای آقایی و یا وبلاگ آقای مقداد حیدری). به هر حال در هر مسابقه ای ضعفی وجود دارد.

من توی یه سایتی خوندم که یکی اعتراض داشت چرا من که توی دوره ی قبلی برنده شدم حالا برنده نشدم. قرار نیست که هر کی دفعه ی قبل برنده شده بازم برنده شه. مثل خودم که در دوره ی قبلی رتبه آوردم ولی در این دوره نتوانستم رتبه ای را کسب کنم. پس بهتره که سعی کنم مشکلات وبلاگ خودم رو پیدا کنم و در مسابقات بعدی سعی رفع مشکلات را نمایم. برای مثال من از مسابقاتی که شرکت کردم فهمیدم که اوّل از همه بروز رسانی وبلاگ باید منظّم باشد نه مثل من که یه روز 100 تا مطلب می زدم و روزای دیگه شاید روزی یکی هم نمی شد . دوم این که وبلاگ کم حجم باشه و فقط به بخش فنّیش توجّه نکنم و سوم اینکه فراخور توانم سعی در تولید مطلب و حتّی تغییر شکل مطالب کپی پیستی (مثل ساخت پاور پوینت با آن ها و ...) نمایم.

به هر حال امید وارم که هم بقیه ی وبلاگ نویسان و هم بنده در مسابقات آینده رتبه ای را کسب نماییم و مشکلات مسابقات رفع گردد.

ان شاء ا... .

سپاسگزارم آقای فنودی

ولی همانطور که می دونید

داشتن خبرنامه وکد جاوای مناسب ومطلب بر محورهای موضوعی :من اگر دوتا وبلاگ دیگه را خدمتتان معرفی کنم :می بینید که نه کد جاوا دارند /نه خبرنامه ایمیلی دارند /نه آمار گیر وبگذر دارند :هیچکدوم از این موارد را ندارد :تنها وبلاگی که خیلی تو سه تا وبلاگی که من دیدم سر بود وبهتر از همه کار کرده بود وبلاگ آقای حیدری بود .به هر حال باید نقد کنیم تا در مسابقات بعدی  نقد ها اصلاح شود.البته من هم گفتم نقد خواهم کرد :گفته که اگر مجالی باشد حتما دست به قلم می شوم ونقدی درست وحسابی از این موضوع خواهم کرد:احتمالش پنجاه وپنجاه هست که منم نقد کنم :فعلا منتظم تا ببینم باید چه کنم :چون تو داوری در حق من اجحاف شده است.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

ان شاء ا... .

سپاسگزارم آقای فنودی

ولی همانطور که می دونید

داشتن خبرنامه وکد جاوای مناسب ومطلب بر محورهای موضوعی :من اگر دوتا وبلاگ دیگه را خدمتتان معرفی کنم :می بینید که نه کد جاوا دارند /نه خبرنامه ایمیلی دارند /نه آمار گیر وبگذر دارند :هیچکدوم از این موارد را ندارد :تنها وبلاگی که خیلی تو سه تا وبلاگی که من دیدم سر بود وبهتر از همه کار کرده بود وبلاگ آقای حیدری بود .به هر حال باید نقد کنیم تا در مسابقات بعدی  نقد ها اصلاح شود.البته من هم گفتم نقد خواهم کرد :گفته که اگر مجالی باشد حتما دست به قلم می شوم ونقدی درست وحسابی از این موضوع خواهم کرد:احتمالش پنجاه وپنجاه هست که منم نقد کنم :فعلا منتظم تا ببینم باید چه کنم :چون تو داوری در حق من اجحاف شده است.

به هر حال همون طور که گفتم همیشه در داوری ها این گونه مشکلات وجود دارد. خودم یادمه توی آبان ماه یه مسابقه ی وبلاگ نویسی توسّط باشگاه وبلاگی نویسی ... برگزار شد. من خواستم شرکت کنم تازه جایزه هاش هم 500 هزار تومن، 300 هزار تومن و اینا بود. بعدش از چند مدّتی رفتم توی همون سایت نتایجو دیدم. باورت نمیشه که بگم یه وبلاگی با 20 تا پست و 500 تا بازدید، 500 هزار تومن برده بود!!!

دیگه از این جور مشکلات پیش میاد. ان شاء ا... دور بعدی.

|
|

ان شاء ا... .

سپاسگزارم آقای فنودی

ولی همانطور که می دونید

به هر حال همون طور که گفتم همیشه در داوری ها این گونه مشکلات وجود دارد. خودم یادمه توی آبان ماه یه مسابقه ی وبلاگ نویسی توسّط باشگاه وبلاگی نویسی ... برگزار شد. من خواستم شرکت کنم تازه جایزه هاش هم 500 هزار تومن، 300 هزار تومن و اینا بود. بعدش از چند مدّتی رفتم توی همون سایت نتایجو دیدم. باورت نمیشه که بگم یه وبلاگی با 20 تا پست و 500 تا بازدید، 500 هزار تومن برده بود!!!

دیگه از این جور مشکلات پیش میاد. ان شاء ا... دور بعدی.

با شگاه حرف تو داشت برگزاری می کرد که روی مطلب تولیدی کلیک کرده بود وکسانی که مطلب تولیدی نوشته بودند از امتیاز ویژه برخوردار بود .به هرحال نقد بهترین راه هست برای  بهتر شدن این مسابقات .

سپاس

hh1364 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 62
|

سلام.ببخشيد كلا 23 وبلاگ شركت كردن اونوقت چطور اين اسامي برنده شدن.اونوقت اونا كي شركت كردن كه ما نديديم

|
|

ضمن اینکه در وبلاگ نویسی همیشه اولویت اول با نوشتن وانتخاب مطلب هست :بله درسته ولی اگر یه وبلاگی رنگ ورو نداشته باشد ،قالب خوب نداشته باشد ،زیبایی بصری نداشته باشد ،خواننده ای که وبلاگ آن شخص را گشوده می بندد :چون زیبایی بصری هم باعث جذب آن خواننده یا بازدیدکننده نشده است :فقط بین وبلاگ هایی که من دیدم آقای حیدری قوی کار کرده بود

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

سلام.ببخشيد كلا 23 وبلاگ شركت كردن اونوقت چطور اين اسامي برنده شدن.اونوقت اونا كي شركت كردن كه ما نديديم

با سلام. دوست عزیز کی گفته 23 نفر شرکت کردند؟

AMIN1995 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 163
|

منم واسه این جشنواره متاسفم چون واقعا ضعیف داوری شده بود که حتی وب منم جز نفر اخرم نبود.. و عجیب بود با همه ضحمتی که کشیدم

hamase.blogtez.com