parseman_110 روی صندلی داغ انجمن!!!
اولین چیزی که به ذهنت میرسه رو درباره ی کلمات زیر بگو:
دوچرخه سیبیل بابت می چرخه
همکلاسی تقلبی
سوسک بدشانس
مسی رونالدو
کیف مدرسه امتحان
کدو بدمزه
افغانستان کشوی که داره بهش خیلی ظلم میشه
زیرشلواری راحتی در یک نگاه
عباس قادری! نمیشناسم
ماه رمضون ماه متفاوت و دوست داشتنی
کنکور یک اشتباه
عشق واقعیش خیلی خوبه
پول و ثروت اگه از راه درست باشه می چسبه
صدای تیک تیک ساعت ! یهنی وقتی که باید ورقه ها را بری بدی تحویل
یاس امام مهدی (عج)
پسر شجاع پترس
پدر پسر شجاع پدر پترس
کوکب خانم فارسی
آجیل عید خوباش را باید انتخاب کرد
شازده کوچولو من که علاقه ای به داستانش نداشتم نمی دونم چرا باهاش ارتباط برقرار نمی کردم
عمه عیدی
گشت ارشاد فیلمش بد نبود
ماه عسل احسان علیخانی نگاه نمی کردم
ایرانسل شارژ
روحانی رئیس جمهور
بفرمایید شام نوش جان
یک و نیم ! 1/5
پاستیل خوشمزه نیست
دوست یک همراه
حالابگو:
رنگ/غذا/هنرمند/ورزشکار/کارتون/فیلم/کتاب/شهر/ماشین/ مورد علاقه ات؟
آبی / قورمه سبزی / رضازاده/گفتم / گفتم / گفتم / پراید
با سلام خدمت شما
با سلام خدمت دوست عزیز ، امیدوارم که حالتون خوب باشه
اگر یه روز بهتون تهمت دزدی بزنن و توی محل کار یا تحصیلتون آبروتون رو ببرن چیکار میکنید؟ یک نگاه معنا دار به اطرافیان می کنم بعدشم تو افق محو می شم ( بله ما اینجور آدم معنا گرایی هستیم
اگر برید مهمونی و وقتی کفشتون رو در آوردین ببینید جورابتون لنگه به لنگه است چیکار میکنید؟ هیچی دیگه کار از کار گذشته ولی راه زیاده مثلا موبایلم را به بهانه ای که زنگ خورده در میارم و به دیگران میگم ببخشید ضروری هست بعد باز کفش هم را می بندم وبه بهانه جواب دادن از آن جا دور میشم
نظرتون در مورد DNA چیه؟ اگر ما بیایم کلمات d , n , a را به صورت بزرگ پشت سر هم بزاریم یک کلمه به این شکل ایجا میشه جل الخالق چه قد عجیب
لینک دانلود بازی max payne را اگه کسی داره به من بگید
ایاکسی تو زندگیت هست که بتونی تمام خودت روتقدیمش کنی؟
اگه ازت یه امتحات ریاضی بگیرن و1سوال بیشتر توش نباشه واون سوال 20نمره داشته باشه وسوالش این باشه"خدا=؟"اون طرف معادله چی میذاشتی؟
سخت ترین کاری که تو زندگیت انجام دادی چی بوده؟
اگه توی یه مهمونی رودربایستی دار غذایی که ازش متنفری رو جلوت بذارند چیکار میکنی؟
تو زندگیت چه کاری کردی که بعدش احساس شجاعت و غرور کردی؟
اسم بهترین بازی که تو عمرت کردی چی بوده؟
اگه قرارباشه یه سفرمفتی بریدترجیح میدیدباکی وکجاباشه؟
اگه یه نفر رو دوست داشته باشی اولین بار که باش رو در رو شی چیکار میکنی؟
بهترین هدیه ای که تاحالا گرفتی؟از کی؟
چی دوست دارس کادو بگیری؟
کسی تاحالا مهربونی برات قاب کرده بهت کادو بده؟
ایاکسی تو زندگیت هست که بتونی تمام خودت روتقدیمش کنی؟ آره خانواده ام
اگه ازت یه امتحات ریاضی بگیرن و1سوال بیشتر توش نباشه واون سوال 20نمره داشته باشه وسوالش این باشه"خدا=؟"اون طرف معادله چی میذاشتی؟ علامت بینهایت
سخت ترین کاری که تو زندگیت انجام دادی چی بوده؟ تا حالا کار سختی نکردم که این چنین مثال زدنی باشه
اگه توی یه مهمونی رودربایستی دار غذایی که ازش متنفری رو جلوت بذارند چیکار میکنی؟ هیچی دیگه مجبورم بخورم
تو زندگیت چه کاری کردی که بعدش احساس شجاعت و غرور کردی؟ یک بار داشتیم بسکتبال بازی می کردیم با تیمی که همیشه رقیبمون بود و با هم خیلی رقابت داشتیم اونا 2 امتیاز از ما جلو بودن و تقریبا ثانیه های آخر بود که من یک پرتاب 3 امتیازی انجام دادم و بازی را بردیم ( بله اصلا من را واسه زمان های دقیقه 90 ساختن
اسم بهترین بازی که تو عمرت کردی چی بوده؟ sonic
اگه قرارباشه یه سفرمفتی بریدترجیح میدیدباکی وکجاباشه؟ بستگی داره که سفر داخل باشه و یا خارج از کشور
اگه یه نفر رو دوست داشته باشی اولین بار که باش رو در رو شی چیکار میکنی؟ طبق معمول سلام می کنم ( البته شنیدم بعضی ها خداحافظی می کنند
بهترین هدیه ای که تاحالا گرفتی؟از کی؟ آن چنان هدیه مادی برایم مهم نیست ولی فکر کنم یک ساعت بود
چی دوست دارس کادو بگیری؟ دوست دارم کادویی که می گیرم از روی احساس باشه تا جنبه ی مادی کادو
کسی تاحالا مهربونی برات قاب کرده بهت کادو بده؟ آره
لینک دانلود بازی max payne را اگه کسی داره به من بگید
با سلام خدمت دوست عزیز
متاسفنه شما ورژن بازی را اعلام نکردید ، لطفا نسخه مورد نظر از سری بازی های max payne را اعلام کنید تا بنده قرار دهم
با تشکر
بازم سلام
بازم سلام
بازم علیک سلام
با سلام مجدد
نظرتون در مورد کلبه شادی ؟
بهترین خبری که امسال بهت رسیده چی بوده؟
اگر برای تولدتون بهتون کادویی بدن که ازش متنفر باشی ولی اون فردی که بهتون داده باهاش صمیمی باشی و همیشه ببینیش چیکار میکنی؟
چند تا خواهر و برادر ؟ چندمین فرزند هستین ؟
آخرین اس ام اسی که فرستادی ؟ به کی و چی بود ؟
چند بار تصادف کردین ؟ (بدترینشو شرح بدین !!)
دوس داشتی کی باشی که الان نیستی ؟
اگه بخوایی یکیو از زندگیت delet کنی ، اون کیه ؟
خواب هات چه رنگی اند؟بهترین خوابی که دیدی؟آخرین خوابی که دیدی؟
بی پرده از علایقت ؟
هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟
قراره با بهترین کسی که تو زندگیته ودوستش داری بری برا1ساعت یه جایی "توی شهر"تاب بخورید.جاشم قراره تو تعیین کنی.کجا میرید؟
چه نوع سبك موسيقي رو ميپسنديد؟خواننده ی مورد علاقتون؟
با سلام مجدد
سلام
نظرتون در مورد کلبه شادی ؟
خیلی طرح زیبایی هست خیلی ها تا به حال تولد مجازی و اینترنتی نداشتن . من شخصا خیلی کلبه شادی را دوست دارم
بهترین خبری که امسال بهت رسیده چی بوده؟ خبر اینکه بیماری یکی از دوستام برطرف شده
اگر برای تولدتون بهتون کادویی بدن که ازش متنفر باشی ولی اون فردی که بهتون داده باهاش صمیمی باشی و همیشه ببینیش چیکار میکنی؟
کادو برای من خیلی مهم نیست بیشتر اون دوستی و صمیمیت مهم هست
با سلام
یه سوال که دوست داشتید ازتون پرسیده بشه رو بنویسید و پاسخ هم بدین.
چقدر به حق الناس اهمیت میدین؟اوج مثالش هم بزنید؟
چقدر به نماز اول وقت اهمیت میدین؟
مسجد هم میرین ؟
یه سوال از من بپرسید اگر دوست دارین تا یکم دلتون خنک بشه؟