parseman_110 روی صندلی داغ انجمن!!!
اِاِاِ وای روم سیا حسین آقا
قاطی کردم شرمنده به بزرگواری خودتون ببخشید
حالا سوالارو جواب میدید یا دوباره بپرسم؟؟
خواهش می کنم داداش دشمنتون شرمنده باشه این حرفا چیه
اگه تو مهمونی بهتون موز - خیار - هندوانه - هلو - کیوی تعارف کنید کدومو بر میدارید؟ چرا به نظر من خیار از همش بهتره چون که هلو بخاطر پر آب بودنش یخورده سخته خوردنش ، از کیوی هم خوشم نمیاد ولی هندوانه بستگی داره : اگه هندوانه به صورت آماده و تکه تکه شده بیارن خیلی خوبه و گزینه ی مناسبی است ولی اگه یک تیکه هندوانه را با پوست (ما بهش می گیم شتری
بخواید برید بیرون با ماشین می رید یا دوچرخه یا پیاده یا با اتوبوس یا با تاکسی؟ اگر که بتوانم ماشین پدرم را بردارم که 100% با ماشین میرم در غیر این صورت با تاکسی
کدوم شهر ایران رو دوست دارید؟ همه جای ایران دوست داشتنیست ولی مشهد یا قم به نظرم گزینه های اول منه
کدام نقطه جهان رو دوست دارید ببینید؟ من نقطه ی ج جهان را خیلی دوست دارم چون اگه این نقطه نبود ما جها را حهان می خواندیم ( فکرشو بکن چه فاجعه ای می شد حتی مهمتر از سوراخ شدن لایه ازون )
سلام دوست عزیز , خسته نباشی و اما سوالات من :
1/ اگر 10 میلیون تومن جایزه ببری یا بگیری یا بهت بدن یا .... با هاش چی کار می کنی ؟
2/ با 100 میلیون تومان چی ؟
3/ با یک میلیارد چطور ؟
سلام
از کدام بازیگر خوشتون میاد؟ چرا؟
از کدامیک از مشاهیر خوشتون میاد؟چرا؟
از کدام کارکتر کارتونی خوشتون میاد؟ چرا؟
از کدام یک از کاربرای راسخون خوشتون میاد؟ چرا؟
سلام دوست عزیز , خسته نباشی و اما سوالات من :
من نیز به شما دوست عزیز سلام و خسته نباشید عرض می کنم
1/ اگر 10 میلیون تومن جایزه ببری یا بگیری یا بهت بدن یا .... با هاش چی کار می کنی ؟
البته دیگه 10 میلیون تومان پولی نیست که بخوای باهاش کارای خیلی بزرگ بکنی ( گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف پیف
2/ با 100 میلیون تومان چی ؟
صد ملیون را حدودا با 60 تاش یک پژو 206 sd می خریدم 40 تاش هم سرمایه گذاری
3/ با یک میلیارد چطور ؟
حالا شد ، به این می گن یک پول درست حسابی من یک آپارتمان باهاش می ساختم
ولی خودمانیم اوج تخیلات من اینه که بابم یک بار یک کارت شارژ دو هزار تومانی برام بخره
سلام
علیکه سلام امیدوارم که خوب باشید
از کدام بازیگر خوشتون میاد؟ چرا؟ دیوید سوشِه آخه خیلی خوب نقشش را بازی می کرد هنوز هم با دیدن فیلم هاش خسته نمی شم
از کدامیک از مشاهیر خوشتون میاد؟چرا؟سهراب سپهری به نظر من شعر های ساده و روانی دارد
از کدام کارکتر کارتونی خوشتون میاد؟ چرا؟ مورتیمر از همه لحاظ عاشقشم کل مجموعش را دارم البته باید بگم که دوبله هم خیلی تاثیرگذار بود
از کدام یک از کاربرای راسخون خوشتون میاد؟ چرا؟ همشون چون همشون گلن و بی نظیر
با سلام مجدد
1- بهترین وبلاگ راسخون از نظر شما؟
2- چقدر در روز روی وبلاگتون وقت می گذارید؟
3- چند دفعه امسال به مسافرت خارج شهری رفیتید؟؟؟؟
4- تفاوت راسخون 91 با 92 در چی هست
5- هر چه میخواهد دل تنگت بگو
سلام علیکم
سلام؟
تلخ ترین حادثه92
شیرین ترین92
با سلام مجدد
سلام
1- بهترین وبلاگ راسخون از نظر شما؟ به نظر من تعداد ویلاگ ها خیلی زیاد است و نمی توان فقط یکی را جز بهترین ها قرار داد ( البته به غیر از وب خودم
2- چقدر در روز روی وبلاگتون وقت می گذارید؟ حدودا 20 دقیقه
3- چند دفعه امسال به مسافرت خارج شهری رفیتید؟؟؟؟ خیلی زیاد
4- تفاوت راسخون 91 با 92 در چی هست هم از نظر ظاهر فرق کرده و هم پیشرفت های زیادی کرده
5- هر چه میخواهد دل تنگت بگو
سلام علیکم