parseman_110 روی صندلی داغ انجمن!!!
به نام خداوند بخشنده ی بخشایشگر
ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی راسخونی های گرامی
میهمان این هفته ی برنامه ی صندلی داغ به انتخاب میهمان هفته ی قبل، مدیر محترم تالار بازی ، parseman_110، می باشند.
زمان اجرای برنامه :
1392/12/17 به مدّت یک هفته
و سوالات:
1.خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید.
2.چه طوری شد که در راسخون عضو شدین؟
3.نظرتون در مورد سایت راسخون؟
4.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟
5. چرا تالار بازی رو برای مدیریت انتخاب کردید؟
منتظر حضور آتشین شما عزیزان هستیم... .
به نام خداوند بخشنده ی بخشایشگر
و سوالات:
1.خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید. با عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان من حسین مرادی 18 سال دارم و استان فارسی هستم
2.چه طوری شد که در راسخون عضو شدین؟ دنبال یک کیف هارد اکسترنال می گشتم که ناگهان فروشگاه راسخون را باز کردم و قیمت ارزان آن را دیدم و همچنین حسنه آن که اول نمی دونستم حسنه چی هست خلاصه با کمی گشت و گذار فهمیدم که حالا حالا ها باید کار کنم که حسنه جمع کنم وقتی هم حسنه ام کامل شد موجودی کیف تمام شد
3.نظرتون در مورد سایت راسخون؟ به نظر من اگه تمام سایت ها با موضوعات مختلف را با هم تلفیق کنیم نتیجه آن میشه سایت راسخون به همین دلیل همه می تونن چیزی را که دنبالش هستن را این جا پیدا کنن
4.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟ به نظر من که قسمت متنوعی هست و باعث شناخت کاربران از یکدیگر میشه ( فکر کنم جمله ی خیلی تکراری هست چی کار کنم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
5. چرا تالار بازی رو برای مدیریت انتخاب کردید؟ اطلاعات من در زمینه ی بازی نسبت به سایر قسمت ها کمی بیشتر است و اولین فعالیت هایم در راسخون نیز در تالار بازی بود به همین دلیل تصمیم گرفتم مدیر این تالار بشم البته خیلی افتخار می کنم که در راسخون مدیر یکی از تالار ها هستم
منتظر حضور آتشین شما عزیزان هستیم...
بههههه سلام مدیر و دوست گرامی جناب حسین خان خوبی رفیق؟؟؟
خصوصیات اخلاقی که فکر میکنی خوبه و تو وجودت هست بگو
خصوصیت بدی که در خوردت میبینی رو بگو
بهترین بازی استراتژیکی؟
بهترین بازی سوم شخص؟
بهترین بازی که گرافیک عالی داشت؟؟
بهترین بازی که خاطره زیاد داری؟
بهترین بازی ایرانی؟؟
سلام -احوال شما؟خوبین؟
1-نظرتون درباره ی حجاب ووضعیت کنونی حجاب؟
2-دوست داشتین جای کدوم مسولین کشوری بودین وچیکارمی کردین؟
3-به دولت آقای روحانی از10 تا20نمره بدین؟
4-به جزراسخون عضوچه سایت مذهبی دیگه هستین؟
5-کجاهای اصفهان روتاحالادیدین؟ممنون
بازم سلام
1-چراشیرازاینقدرایام عیدشولوغ میشه؟
2-فالوده ی شیرازچه فرقی بافالوده ی اصفهان داره؟اصلافرق داره
3-نظرتون درمورداین آقایون:آقای فرشون-آقای خدایی-آقای علوی-آقایحیی-اقای فنودی-آقاحامد-آقای بیقرار-اقاسیدحسین-آقاامیرحسین-آقای شعبانی-آقامجید-آقاحسام-آقای فامیل دوور
بههههه سلام مدیر و دوست گرامی جناب حسین خان خوبی رفیق؟؟؟
سلام به دوست و مدیر عزیز ، ممنون داداش من خوبم شما هم امیدوارم خوب باشی راستی یادم رفت بگم اسم من در راسخون فامیل دور هست
خصوصیات اخلاقی که فکر میکنی خوبه و تو وجودت هست بگو اصولا باید خصوصیات را اطرافیان بگن ولی فکر کنم یکی از خصوصیاتم صبر زیادم هست
خصوصیت بدی که در خوردت میبینی رو بگو این را هم باید اطرافیان بگن ولی تا دلتون بخواد خصوصیات بد دارم که به جهت حفظ آبرو بازگو نمی کنم
بهترین بازی استراتژیکی؟ age of mythology
بهترین بازی سوم شخص؟ max payne
بهترین بازی که گرافیک عالی داشت؟؟ البته باید سالش را هم می گفتی ولی فکر کنم crysis 3 ولی بازی های جدید هم مثل the last of us یا call of duty ghost گرافیک فوق العاده ای دارن
بهترین بازی که خاطره زیاد داری؟ عبور از سیاهچال
بهترین بازی ایرانی؟؟ سیاوش
البته فقط بازی های pc را گفتم به غیر از the last of us
سلام -احوال شما؟خوبین؟
سلام آجی ، ممنون ، من که وقتی در راسخون باشم خوبم امیدوارم که شما هم خوب خوب باشین
1-نظرتون درباره ی حجاب ووضعیت کنونی حجاب؟ متاسفانه به دلیل طرز فکر اشتباه برخی از افراد مسئله ی مهم حجاب داره به یک معضل اجتماعی تبدیل میشه که فکر کنم اصلی ترین دلیل آن نیز فاصله گرفتن از دین است و اکثر افراد ( منظورم حجاب مردان و زنان ) کارشان را با کلماتی مثل مد ویا همه این طور هستن یا ... توجیح می کنن
2-دوست داشتین جای کدوم مسولین کشوری بودین وچیکارمی کردین؟ مسئولیت کار خیلی سختی و اگه کمی غفلت کنی حق هزاران نفر را پایمال می کنی به همین دلیل این چنین مسئولیت هایی را هیچ وقت قبول نمی کنم ( یکی بیاد بگه آخه حالا مگه بهت پیشنهاد شده که این طور تاقچه بالا حرف می زنی
3-به دولت آقای روحانی از10 تا20نمره بدین؟ به نظرم برای نمره دادن کمی زود هست
4-به جزراسخون عضوچه سایت مذهبی دیگه هستین؟ مگه راسخون ، فقط مذهبیه
5-کجاهای اصفهان روتاحالادیدین؟ممنون از روی عکس و فیلم جاهای معروفش را دیدم ولی از نزدیک تا حالا اصفهان نرفتم ( البنه اگه قسمت بشه تابستون سال دیگه حتما می رم)
خواهش می کنم
بازم سلام
بازم علیکه سلام
1-چراشیرازاینقدرایام عیدشولوغ میشه؟ خب یکی ازاصلی ترین دلیل هاش جاهای دیدنی زیادی هست که داره
2-فالوده ی شیرازچه فرقی بافالوده ی اصفهان داره؟اصلافرق داره
3-نظرتون درمورداین آقایون:آقای فرشون-آقای خدایی-آقای علوی-آقایحیی-اقای فنودی-آقاحامد-آقای بیقرار-اقاسیدحسین-آقاامیرحسین-آقای شعبانی-آقامجید-آقاحسام-آقای فامیل دوور
همه این آقایون البته به غیر از آخری از سروران بنده و کله گنده های راسخون هستن و اون نفر آخری هم که خودم به شخصه امیدی بهش ندارم
سلام
1. چه قدر ورزشو دوست دارین؟
2. کدوم ورزشو از همه بیشتر دوست دارین؟
3. نظرتون در مورد علی دایی؟
4. بهترین بازیکن فوتبال خارجی و ایرانی؟
5. نظرتون در مورد سرمربی تیم ملی والیبال ایران؟ّ
ممنون.
سلام علی آقا خداقوت
اگه تو مهمونی بهتون موز - خیار - هندوانه - هلو - کیوی تعارف کنید کدومو بر میدارید؟ چرا
بخواید برید بیرون با ماشین می رید یا دوچرخه یا پیاده یا با اتوبوس یا با تاکسی؟
کدوم شهر ایران رو دوست دارید؟
کدام نقطه جهان رو دوست دارید ببینید؟
سلام
سلام به داداش فرشون
1. چه قدر ورزشو دوست دارین؟ خیلی زیاد
2. کدوم ورزشو از همه بیشتر دوست دارین؟ ورزش های رزمی خوب هستند مخصوصا آیکیدو
3. نظرتون در مورد علی دایی؟ مربی که همیشه به داوران معترض است ولی در کل مربی خوبی است
4. بهترین بازیکن فوتبال خارجی و ایرانی؟ ایرانی کریمی خارجکی رونالدو
5. نظرتون در مورد سرمربی تیم ملی والیبال ایران؟ّ اگه منظورتون ولاسکو است که مربی خیلی خوبی بود واقعا حیف شد که رفت واگه هم منظورتان برناردي است که به نظرم ایشون هم اگر مربی بشن می تونن موفق باشند
ممنون.
خواهش می کنم
سلام علی آقا خداقوت
اگه تو مهمونی بهتون موز - خیار - هندوانه - هلو - کیوی تعارف کنید کدومو بر میدارید؟ چرا
بخواید برید بیرون با ماشین می رید یا دوچرخه یا پیاده یا با اتوبوس یا با تاکسی؟
کدوم شهر ایران رو دوست دارید؟
کدام نقطه جهان رو دوست دارید ببینید؟
با سلام
جناب بیقرار فکر کنم شما منظورتان آقای فنودی هست که هفته پیش روی صندلی بودند
اِاِاِ وای روم سیا حسین آقا
قاطی کردم شرمنده به بزرگواری خودتون ببخشید
حالا سوالارو جواب میدید یا دوباره بپرسم؟؟