☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
من اگه ۱۳ ماه پیش ازدواج میکردم الان بچه دار شده بودم
ولی ۱۳ ماه پیش کارت ملی ثبت نام کردم و هنوز کارت ملی دار نشدم
ایران هر روز در های جدیدی از عجایب رو برات باز میکنه :|
هشتگ لاکچری تو اینستا سرچ میکنی، وسط عکسای ماشینای میلیون دلاری و ویلای سلبریتی های هالیوود و جت شخصی رونالدو یهو عکس یه ایرانی میاد که با یه کاسه ماست و یه بسته چیپس و پفک کف زمین نشسته و دمپایی هم کنارش در آورد
از چند دقیقه پیش که روحانی گفت: نمیذاریم تغییری تو قیمت آب و برق اتفاق بیفته
بابام همه دبه ها رو پر کرده،
الانم داره میره موتور برق بخره :(
خیلی خنده دار بود-ممنون از مطالب خنده آور شما
والیبال :
ایران _3 کشور خاوری و رامبد جوان _0
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
پنج دقیقه لبخند همراه با سکوت کامل!!!!!!!!!!!!!!!!!
- به هنگام خندیدن 17 ماهیچه در صورت و 80 ماهیچه در دیگر نقاط بدن به حرکت درمیآیند.
- خندیدن فرایند سوزاندن کالری در بدن را تقویت کرده و به آن شدت میبخشد. درب اتوماتیک
- در هنگام خندیدن انسان به طور خودکار عمیقتر نفس میکشد و به این ترتیب میزان اکسیژن بیشتری وارد خون میشود. کرکره اتوماتیک
- به هنگام خنده گردش خون در قلب و سراسر اندامها شدت بیشتری میگیرد و برای همین نیز برخی توصیه میکنند، صبحها پس از برخواستن از خواب تا جایی که میتوانید با قدرت بخندید. جک پارکینگی
- خنده دشمن استرس و نگرانی است. ترشح هورمونهای استرسزا نظیر آدرنالین و کورتیزول به هنگام خنده شدید، کاهش مییابد. راهبند
- خنده موجب بهبود روند درمان اندامهای آسیبدیده در بدن میشود. به هنگام خنده شدید مقداری هورمون موسوم به هورمونهای شادیآور ترشح میشوند که برای نمونه به روند بهبود بیماریهایی نظیر افسردگی کمک میکنند. درب اتوماتیک شیشه ای
- طبق مطالعات متعدد انجام شده، یک خنده شدید و طولانی حتی میتواند موجب کاهش درد و تقویت سیستم ایمنی بدن شود. چنانچه فرد افسرده یا غمگین باشد، بدن وی درد را به میزان بیشتری احساس میکند. درب سکشنال
- خنده باعث آرامش میشود. زمانی که به خنده شدید میافتیم، غالبا احساس شادمانی بیشتری میکنیم و به ذهنمان استراحت میدهیم. کرکره پنجره
- پس از به اصطلاح فروخوابیدن هیجانِ خنده، بدن همچنان آرامش دارد. شریانها گشاد میشوند، فشارخون همچنان کاهش مییابد و وضعیت آرامش غالب میشود.
- به هنگام اضطراب یا خشم، یک خنده کوتاه میتواند تاثیری معجزهآور داشته باشد چراکه خنده موجب میشود افکار به سمت دیگری رانده شود.
همونجوری که سر امتحان استاد ها سوالاتی میدن که تو عمرم ندیدم
منم جوابایی میدم که تو عمرشون ندیدن ونشنیدن 😂😅
دختر خاله ام ٦سالشه
يك كيلو تخمه گذاشته جلوش داره ميخوره
ميگم:
بذارشون اينور باهم بخوريم
يه دونه گذاشته تو دستم و ميگه:
اینو بخور بقيه هم همين مزه رو ميده 😐
نسل جديد اژدها شدن 😐|😐😐
پست ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ رو ﻻﻳﻚ کردم
ﺳﯽ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺑﻌﺪش اومد پیوی ﮔفت
فقط ﺑﻪ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﺑﮕﻮ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎ ﺩﺧﺎﻟﺖ نکنه🙄😳😂😂
صبح بابام رمز یک کارت شارژ برام فرستاده،
هر کاری کردم شارژ نشد....
زنگ زدم گفتم: بابا شارژ نمیشه!!
گفت: اون رتبه کنکورته بیچاره😣😑😑
به بابام میگم بابا کولرو روشن میکنی یا خودمو پرت کنم پایین؟
میگه ی جوری خودتو پرت کن بیوفتی توی حیاط همسایه گلها اسیب نبینن :///
مورد داشتیم آقاهه میره نوار قلب بگیره🚶💜
خانمش میاد به پرستاره میگه ببین به جز من کسی دیگه تو قلبش نیست😳❤️میگند دستگاه نوار قلب بجای زیگزاگ؛موج مکزیکی میرفته😂😂
موضوع انشاء : چگونه پدر خود را خوشحال کنیم؟
-- به نام خدا ؛ بزنیم شبکه خبر😂👍
به دایی ام گفتم :چطور انقدر در زندگیت موفق شدی
گفت:به رقیبت لبخند بزن تا به خودش شک کنه
منم سر جلسه به شاگرد اولمون لبخند زدم:
مراقبمون گفت :تقلب کردی
،بهم."25 صدم" دادن
نمیخوای رازت رو بگی،نگو
چرا الکی ما رو بدبخت کردی😂😂