☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
این اولش اینجوری نبودا ... گرونی به این روز درش آورده
به بابام میگم اتاقم دماش با دمای قطب جنوب برابری میکنه یه وسیله گرمایشی چیزی برام بگیر برگشت گفت لازم نکرده فقط میری تو اتاقت سعی کن خوابت نبره
رفت و دوباره برگشت و گفت : اگرم خوابت برد چه بهتر!
بعضی از پیام هایی که متنش اینه «سلام خوبی؟»
رو باید بذاری یکی دو ساعت بعد جواب بدی که خطرشون رفع بشه.
جهان سوم جاییه که اون قاتل بیچاره تو زندونه بعد اونی که دمپاییارو خیس میکنه راست راست واسه خودش ول میچرخه!!
باور کن خودِ خارجیاهم میگن ها؟! تو میگی وات؟!
تو کوچه خلوت سرعتمُ زیاد کردم از طرف جلوییم جلو بزنم احساس امنیت کنه یهو دیدم اونم سرعتشو زیاد کرد،من دویدم یهو اونم دوید داد زد کمک کمک:|
از قديم گفتن سيب زميني سرخ كرده ات رو خودت بخور، تخمه آفتابگردون رو با دوستت شريك شو و ساقه طلايي رو بده دشمنت...
من هروقت زمین میخورم به جای اینکه ببینم کجام داغون شده فقط نگا میکنم دورم کسی نباشه. بعد میام خونه میبینم عه دستم قطع شده!
تو دبیرستان ی معلم داشتیم چشماش چپ بود، به بقل دستیت نگاه میکرد باهاش جر و بحث میکرد یهو میزد زیر گوش تو!
اون لحظه که صدای تلوزیون رو نوزدهه و تو اذیت نمیشی . اون لحظه ۴۱ سالگیه.
یبار رفتیم از این رستوران باکلاسا که گارسن وایمیسته بالاسرت،از اول تا اخر غذا بابام واسه یارو لقمه میگرفت!
تو یه سایت راجع به نگهداری جغد نوشته بود به هیچ وجه معاشرتی نیست و حتی ممکن است به غریبه ها حمله کند. بابا این که خیلی ها هم همینطوری هستند :(
پس داروین چرا میگفت انسانها از نژاد میمونن ؟ پس جغد چیکاره هست ؟!؟!
ماﻣﺎﻧﻢ داره ماست درست می کنه
مادربزرگم بهش میگه: ﺍﮔﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ میخوﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﮐﻔﺎ ﺑﺸﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﮔﺎﻭ ﻫﻢ ﺑﺒﻨﺪﯼ ﺗﻮﯼ ﺣﯿﺎﻃﺘﻮﻥ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﭘﻮﻝ ﺷﯿﺮ هم ﻧﺪﯼ
ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ با اشاره چشم و ابرو نگاه من کرد و ﮔﻔﺖ: ﻭﺍﻻ ﯾﻪ ﮔﺎﻭ داریم مثه خر میخوره ولی ﺷﯿﺮ ﻧﻤﯿﺪﻩ
قیافه من
😐😐
😂😂😂
میگن اصحاب کهف هم بعد از ۳۰۰سال که بیدار شدن
.
.
.
.
.
تقاضای «۵ دقیقه دیگه» داشتن
اولين بارى که بابام ي چک خوابوند تو گوشم خنديدم گفتم چكو بايد تو بانک بخوابونى
.