☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
نسخه ایرانی بازی مخوف نهنگ آبی به بازار آمد. سازنده این بازی خطرناک گفته است چون ایرانیها خیلی حساس هستند، این نسخه فقط 10 مرحله به شرح زیر دارد که در نهایت موجب خودکشی کاربر میشود.
1- از یک اثر باستانی دیدن کن، اما تصویر یک نهنگ را به عنوان یادگاری روی یکی از سرستونهای آن حکاکی نکن.
2- ساعت ۰۵:۲۰ صبح از خواب بیدار شو و دو ساعت ورزش مفید انجام بده.
3- شجاع باش. امروز یازده و نیم خط کتاب مطالعه کن، ولی پز آن را به کسی نده.
4- راه برگشتی نیست. ۲۴ ساعت وارد تلگرام نشو.
5- اگر هنوز زندهای حتما تقلب کردهای، در نتیجه باید تنبیه بشوی. 10 بار از پل عابر پیاده استفاده کن.
6- امروز از لوازم آرایشی استفاده نکن.
7- امروز به یک نفر که بدبختیهایش را برایت توضیح میدهد، ثابت نکن که از او بدبختتری.
8- درجه صدای تلویزیون را روی یک عدد فرد بگذار.
9- اگر گواهینامه داری، فقط 10 دقیقه بین خطوط رانندگی کن، تو رو خدا! اگر گواهینامه نداری انصافاً بیخیال رانندگی شو.
10- قوی باش. مرگ پایان همه بازیهاست. به یه مسافرت یک روزه برو ولی عکسش رو نذار توی اینستاگرام.
به درجه ای از تنهایی رسیدم که
هر موقع تو خونه با صدای بلند صدام میکنن
فکر میکنم میخان برام آستین بالا بزنن
ولی نهایتا میگن آشغالا رو ببر سر کوچه
زندگی فقط فقط زندگي كوالا. خانوادگي سبكشون مثل همه. ميچسبن به شاخه درخت هيچي واسشون مهم نيس. مامانش هم شاخه اونوريه هي نمياد بهش گير بده پاشو.
پس از انتشار نهنگ گرام و کلش آف نهنگ ،اینبار نوبت به نرم افزارهای نهنگ player و نهنگ رویال، رسید.
همچنین بیل گیتس از ویندوز نهنگ، رونمایی کرد
مدیرعامل شرکت اندروید از نسخه جدیداندروید به نام اندرویدنهنگی، خبر داد.
تتلو نیز آلبوم جدیدخود به نام من یه نهنگم را منتشرنمود.
فیلم های سینمایی نهنگ صورتی و افسانه نهنگ هم اکنون در سراسر سینماهای کشور اکران می شود...
یعنی هیچی برامون جدی نیستا
شما نمیخواد برای تغییر سرنوشت مملکت تصمیم بگیری؛ فعلا یه غلت بزن زخم بستر نشی...
ﻓﺮﻕ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻯ ﺩﻫﻪﻯ ﺷﺼﺖ ﻭ ﻫﻔﺘﺎﺩ ﺍﺯ ﻣﯿﻮﻩ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻨِﺸﻮﻥ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ...
ﺷﺼﺘیا ﻫﻨﻮ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻣﻮﺯ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﺠﺎﺵ خیار ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻥ !!!!
بعضی ها تنها گره زندگی که در طول تابستان باز کردن گره هندزفریشون بوده... خدایا تقدیر بگردان پاییز و زمستون فعال تری داشته باشن
اعـتـمـاد هم نشون داد که
مثل اعـتـیـاد میتونه خـانـمـان سوز باشه...!
شما برو تصادفی از ده تا دختر بپرس از سوسك ميترسی؟
میگه نه بابا،فقط چندشم ميشه
آره منم از اژدها نميترسم،آتيشش اذيتم ميكنه به گرما حساسم آخه
با شلوار کردی و رکابی سوار ماشین شو برو تو یه پارکینگ تاریک.یهو کت و شلوارتو بپوش و برو مهمونی. این تنها راه غافلگیری جوش های صورته.
زیر گذر ٤ راه ولى عصر رو جورى ساختن که اگه یه خروجى اشتباه برى مسیر زندگیت عوض بشه.
یعنی به جان رابین هود قسم اگه این رامبد جوان اول برنامه اش نمی گفت
به نام خدا سلام رامبد جوان هستم بنده به شخصه ملت فکر می کردن کیه؟
روز برنامه نویس رو به خودم و خودتون که برنامه نوشتیم و قراره از شنبه شروع کنیم تبریک میگم
تو تقویم یه روز مرد داریم ...یه روز خبرنگار .... یه روز طبیعت و....
حالا این عاطفه کیه که یه هفته داره اونم با هم اسماش .... جشن عاطفه ها ؟
.
..
...
....
.....
حالا واقعا هرکسی میتونه تو جشن عاطفه ها کمک کنه برای نیازمندان
کبوتره اومد لب پنجره نشست گفتم حتما یه نشونس که امروز روز خوبیه
یوهو خرابکاری کرد همونجا و رفت..