☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد؛
بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد!!!
لباسها در آب کوتاه می شوند و برنج ها دراز...
در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس!
واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!!!
یارو به پسرش میگه: امروز یه مهمون میاد خونمون، که بچش یه گوش نداره ,
حواست باشه, نری هی بگی این بچه چرا گوش نداره , آبروریزی کنی.
مهمونه میاد,
بچه ی یارو هی نگاه میکنه به این بچه بیگوش و میگه ,شما باید به این بچتون زیاد آب هویچ بدین بخوره,
مهمون میگه چرا عزیزم ,
میگه: آخه اگه چشماش ضعیف بشه, عینکشو میخاد سر قبر من بذاره!؟
خدا را دوست دارم ، به خاطر اینکه هرگز گوشی اش را خاموش نمی کند
ملانصرالدین داشت سخنرانی می کرد که: هرکس چند زن داشته باشد به همان تعداد چراغ در بهشت برایش روشن می شود. ناگهان در میان جمعیت، زن خود را دید. هول کرد و گفت: البته هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش!
حیف نان میخواست سواره گاوش بشه گاوه مو مو میکرده حیف نان میگه اول مو بعد تو!
مادر: پرویز جون مگه تو زبون نداری که دستت را وسط سفره دراز می کنی؟ پرویز: چرا مادر جان زبان دارم ولی زبانم به وسط سفره نمی رسه!!!
از حیف نان می پرسن نظرت راجع به گرون شدن بنزین چیه؟ می گه برای ما که فرقی نمی کنه ما همون ۱۰۰۰تومن بنزِین رو می زنیم
یه یارو پطروس فداکار را با دهقان فداکار اشتباه می گیره میره انگشت میکنه تو چشم راننده قطار
حیف نان می ره مکه بعد داشته برعکس همه طواف می کرده، بهش میگن هی چرا داری برعکس طواف می کنی، میگه : شما از اون ور دنبالش کنید من از این ور می گیرمش.
حیف نان از کیوسک تلفن عمومی میاد بیرون، ازش میپرسن: سالمه؟ میگه: آره، ولی آفتابه نداره
دونفر نشسته بودن قاشق قاشق ماست توی رود خونه می ریختن. حیف نان رد می شه می پرسه چیکار می کنید؟ می گن داریم دوغ درست می کینیم. حیف نانمیگه خاک بر سرتون… خوب همین کارا را می کنید که همه میگن خرین…آخه این همه دوغ رو کی می خوره؟
به حیف نان میگن ترمز ABS چیه؟ میگه تو سرعت های زیاد و سر پیچ ها کار حضرت ابوالفضل رو می کنه!
دخترها تو زندگی شون جز شوهر چیزی نمی خوان!!! ولی به شوهر که رسیدن همه چی می خوان