☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
به سهراب سپهری شیر کاکائو دادن
..
..
..
..
..
..
..
بعد از نگاه کردنش گفت
آب را گل نکنید
باید علم جوری پیشرفت کنه که...
..
..
..
..
..
..
..
من از همین جا با بیل بزنم تو سرتون تا لایک کنید زودتر
اینقدر که من دنبال ی جوک قشنگ میگردم تا واستون بذارم
اگه دنبال زندگیم بودم
..
..
..
..
..
..
الان مهندس شده بودم
به همین جوجو قسم
ایا از تنهایی خود رنج میبرید؟
..
..
..
..
..
..
ازدواج کنید...آنگاه از تنهایی خود لذت ببرید
شوهر چگونه موجودی است؟
..
..
..
..
..
شوهر فعلا موجود نیست!
ی دونه پیرمرد ته انبار مونده..
فاکتور کنم!
یا ادامه تحصیل می دید؟
یه روز حیف نون می ره سیرک. یه نفر میاد دهن تمساح را باز می کنه، سرش را داخل دهان تمساح می گذاره. بعد از یک ربع سرشو در میاره می پرسه: کی می تونه این کار را انجام بده؟ حیف نون می گه من می تونم، ولی دهانم این قدر باز نمی شه!
از یه نفر می پرسن: چرا قرص هات رو به موقع نمی خوری؟ می گه: میخوام میکروب ها رو غافلگیر کنم!
می دونید چرا در بعضی جاها در مراسم عروسی داماد رو روی اسب مینشونند؟ خوب واسه این که آخرین شانس فرار رو هم بهش داده باشند!
آقای دست و دلباز داشته با خانوادش از جلوی رستوران رد می شده بوی خوب غذا رو احساس می کنن.
به بچه هاش می گه اگه بچه های خوبی باشین، یه دفعه دیگه هم از این جا ردتون می کنم.
گرگه می ره خونه شنگول، منگول و حبه انگور. در می زنه و می گه: شنگول، منگول، حبه انگور، در رو باز کنین، منم، مادرتون… پینوکیو در رو باز می کنه و می گه: ببخشین از این جا رفته اند!
حیف نون سوار تاکسی می شه. راننده تاکسی می گه پول خرد ندارم، حیف نون می گه به جاش برام بوق بزن!
نامزد حیف نون بهش می گه: اگه توجه کنی می بینی که نگاهم باهات حرف می زنه حیف نون می گه: این قدر پلک نزن، صدات قطع و وصل می شه!
اولی: آقا این همسایه مون ساعت ۲ نصفه شب هی با مشت می کوبید به دیوار خونه مون! دومی: عجب آدم های مردم آزاری پیدا می شن. حتماً نذاشت بخوابی؟ اولی: نه، خوشبختانه خواب نبودم، داشتم شیپور تمرین می کردم!
دکتر از دیوانه پرسید: تو رو برای چی به تیمارستان آورده اند؟ دیوانه گفت: بدون هیچ دلیلی، فقط به خاطر این که من معتقدم جوراب نخی خیلی بهتر از جوراب نایلون هست. دکتر گفت: این که دلیل نشد، منم معتقدم جوراب نخی بهتر از جوراب نایلون هست. دیوانه گفت: چه جالب! راستی شما جوراب نخی رو با سس سفید میخورید یا با سس گوجه فرنگی؟
یکی یه روباه مرده می بینه با خودش می گه: خوب شد مرده و گر نه گولم می زد!