☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
مامانم ۵۳ دقیقه با خالم تلفنی حرف میزد
وقتی قطع کرد ، پرسیدم چی میگفت خاله؟ گفت هیچی احوالپرسی میکرد ، سلامم رسوند
هر آدمی خبرای بد زندگیشو اول از همه به کسی میگه که بیشتر از همه رفیقشه و خبرای خوب زندگیشو به کسی که بیشتر از همه دوسش داره..
اگه رفیق دوست دشتنی هم باشه که دیگه همه ی خبرا رو باید آوار کنی رو سرش
" دو روز دیگه بری خونه شوهر نمیگن مادرش هیچی یادش نداده ؟ "
جمله ی مادران ایرانی وقتی میخوان قانعت کنن تو خونه کار کنی
من معتقدم
تا وقتی کارت بانکی رو شب بزنی به شارژ
و تا صبح شارژ شده باشه,
علم پیشرفت نکرده ☺️
یادش بخیر قبلنا یه سریال پخش میشد به اسم کلید اسرار !
یارو تو خیابون یه گربه رو پخ میکرد میرفت خونه میدید کل خاندانش به بدترین شکل مردن !!!!
به یکی میگن با ساقه طلایی و نوکیا یه جمله بساز میگه با اینا که جمله نمیسازن دیوار میسازن
حساب کردم برای برنده شدن در قرعه کشی ایران خودرو 0.77% شانس دارم
یعنی اگر تو خیابون راه برم امکان اینکه یه شهاب سنگ بهم بخوره بیشتر از این که تو قرعه کشی ایرانخودرو اسمم در بیاد :))
کافیه فقط به یکی بگین قلقلکی نیستم ، تا دریل نیاره پهلوتو سوراخ کنه ثابت کنه قلقلکی هستی ول کن نیست
یه روز یه مردِ میخوره به نرده ولی بر خلافِ تصورتون برنمیگرده چون همهی پلهای پشتِ سرش رو خراب کرده.
بیماریها بینِ خودشون به *دیابت* میگن سلطانِ شرطبندی.
ما چون تو خونهمون مبل نداریم انگشت کوچیکهی پای همدیگه رو گاز میگیریم دردمون بیاد...
طرف می گفت:
امروز یه قیافه کاریزماتیک به خودم گرفته بودم. ولی چون معنیشو نمیدونستم چیه، اسکل بنظر میرسیدم.
۳۰,۵۷۳ دروغِ ترامپ در طول ۴ سال ریاست جمهوری!
روزنامه واشنگتنپست نوشت، دونالد ترامپ در دوره چهار ساله ریاست جمهوری خود ۳۰۵۷۳ دروغ یا ادعای گمراهکننده مطرح کرده است.
من نمیدونم چرا زنها فکر میکنند همه مردها بی احساسن ، اصلا اینطور نیست ، مردها خیلی هم با احساسن
احساس خستگی ، احساس گشنگی ، احساس تشنگی ، احساس رییس بودن! والا اين همه احساس . خانما پر توقع نباشن لطفاً
هم اکنون وضعیت ترامپ