طرز تهیه انواع سوپ، انواع سوپ، سوپ جو ، سوپ جو با سس سفید

مواد لازم:

مرغ: یک چهارم سینه یا بال و گردن

پیاز: یه دونه کوچیک

سیر: دو سه حبه (اختیاری)

کرفس: دو ، سه شاخه

سیب زمینی: یه دونه متوسط

جو پوست کنده: یه پیمونه

رشته سوپی

زرشک

جعفری یا برگ کرفس

رب گوجه

نمک و فلفل

طرز پخت:

آسون وسریع و تنبلانه ست!! جو رو قبلش خیس داده بودم... مرغ رو طبق معمول اول با آب و در باز و شعله بالا می ذاریم روی حرارت..کف روش رو می گیریم...بعد حرارتش رو کم می کنیم و سیر خرد شده و پیاز نگینی رو با جو و چوب دارچین میریزیم توش....رب هم میزنیم... درش هم بستیم دیگه!

سیب زمینی و کرفس رو هم نگینی خرد میکنیم .. مرغ که پخت بیرون میاریم و ریش ریش میکنیم....سبزیجات خرد شده رو میریزیم توی دیگ ... بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد که سبزیجات و جو پختن مرغ ریش شده رو هم برمیگردونیم توی دیگ..چوب دارچین رو هم خارج میکنیم

نمک و فلفل رو هم میزون میکنیم.. برگ های خود کرفس رو خیلی کم توش میریزیم..می تونیم جعفری بریزیم.. رشته خرد شده رو هم اضافه میکنیم و وقتی یک ربع گذشت زرشک شسته شده رو هم توش میریزیم و دو سه دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم

می کشیم تو ظرف

سیر ریختن اختیاریه

می تونین موقع سرو آبلیمو یا آب نارنج تازه هم توش بریزین