نظرسنجی،معیار شما برای پیگیری یک وبلاگ چیست؟
2)وبلاگ هایی با موضوعات دلنوشته و خاطرات
3)ظاهر و زیبایی قالب یک وبلاگ
1)محتوای با کیفیت یک وبلاگ
3)ظاهر و زیبایی قالب یک وبلاگ
5) جو صمیمی حاکم بر یک وبلاگ
به نظر من اين سه عامل بايد وجود داشته باشند چون اگر محتواي وبلاگ خوب باشه و ظاهر دل پسندي نداشته باشه نميشه و برعكس و در آخر هو اگه جو وبلاگ ( ارتباط نويسنده با خوانندگان وبلاگ ارتباط گرم و مفيد باشه ) وبلاگ رشد خوبي خواهد داشت
omiddeymi1368=پنجاه امتیاز
nargesi=پنجاه امتیاز
hibgfuhuighfyo=پنجاه امتیاز
alirezajahazi=پنجاه امتیاز
amirali123=پنجاه امتیاز
ان شالله در گزارشی جداگانه در تاپیکی جدید به این موضوع ونتیجه نظر سنجی در روزهای آینده خواهیم پرداخت
محتوای با کیفیت یک وبلاگ
مهم ترین مورد محتوای یک وبلاگه اما ظاهر و زیبایی قالب یک وبلاگ هم خیلی اهمیت داره.
کاربر به خاطر محتوای وبلاگ وارد آن می شود اما ظاهر و زیبایی قالب یک وبلاگ خیلی باعث دلنشین شدن وبلاگ میشه.
البته بیشتر به درد بخور برای نسل جوان
یعنی "تولیدی بودن آن و نه کپی پیستی + محتوای کاربردی بدرد بخور برای من"
من به هیچ عنوان قالب وبلاگ رو نمیپذیرم چون مورد زیاد داشتیم که قالب ساده استفاده کردن اما محتوای مناسب اونا رو به پربازدید ترین ها تبدیل کرده ...!
استفاده از تصاویر ، عکس و کاریکاتور شاید جذابیت ها را بالاتر ببره اما صرفا "قالب وبلاگ "بنظرم تاثیر کمی داره ! بخصوص قالب وبلاگ های سنگین که اثر عکس هم داره !
من که سالهاست توی فضای مجازی وبلاگ های مختلفی رو داشتم یا همکاری کردم با وبلاگ های گروهی ، معتقدم تاثیر قالب وبلاگ صرفا نشان دهنده ی یک سلیقه ی زیبا و هنری برای نویسنده وبلاگ است . مثل چاشنی اضافی (و نه چاشنی اصلی ) برای یک غذا برای خوشمزه تر شدن اون !
با کیفیت بودن محتوای وبلاگ