جملک های خنده دار زیبا...
یادتونه؟؟؟
سر کلاس تند تند بچه هارو میشمردیم که ببینیم کدوم پاراگراف از درس به ما میوفته بخونیم
بعد اونو کلی تمرین می کردیم! ))))))))))
سر ناهار قهر کردم با گریه رفتم تو اتاقم درو قفل کردم، بعد از چند دقیقه دیدم داداشم اومده در میزنه!! فکرکردم میخاد دلداریم بده میگم چیکار داری؟
میگه بقیه ی ناهارتو نمیخوری؟بیا به اینا بگو که نمیخورى اینا نمیزارن بخورم ناهارتو
من: :((
یارو ساعت 6 صبح جمعه زنگ آیفون خونمون زد .
من : بله؟
یارو : این کیا اسپورتیج که جلوی پارکینگ پارک کرده مال شماست؟
من : نه
یارو : دلت بسوزه . مال ماست.
من : :O
فیلم و سریال در تلوزیون ایران تمام نمیشود!
بلکه از شبکه ای ب شبکه ی دیگر منتقل میشود
(قانون اول ض ی)
اقا تو دبستان یه معلم داشتیم من وقتی خیلی شيطونی میکردم به من میگفت منگول منم اینقدر ذوق میکردم فکرمیکردم ازم تعریف میکنه دوستامم خیلی بهم حسادت میکردند حالا که معنیشا فهمیدم میخام خرخرشا بجوم.
اینایی که وقتی میرن پارک لپتاپشون رو میبرن میشینن فیلم میبینن همونایی هستن که تو پذیرایی خونشون فوتبال بازی میکنن !
كشتي در حال غرق شدن بود كه نا خدا فرمان خروج داد ،مردها حمله كردن كه برن ، ناخدا گفت خجالت بكشيد،زنها مقدمند!
زنها ضمن تشكر از ناخدا يكي يكي پياده شدن، بعد ناخدا گفت آقايون حالا ميتونيد پياده شید، كوسه ها به اندازه كافي سير شدن !!!
تلوزيون داشت ماشينا رو نشون ميداد
از گودزيلامون پرسيدم اين ماشينا چطور تو تلويزيون به اين کوچيکى جا شدن؟؟
يک نگاه عاقل اندر سفيه بهم کرد که از هيکلم خجالت کشيدم بخدا
اعصاب ندارن والا خخخ
ضد حال به این میگن:
کامپیوتر رو خاموش می کنی میری تو تختت زیر پتوی گرم و نرم بعد می بینی هنوز کامپیوتر خاموش نشده !
با هزار زور بلند میشی مانیتورو روشن کنی ببینی چرا خاموش نشده ، درست همون موقع خاموش میشه
انقد که صدا سیما شبکه "نسیم" آزمایش کرد، مرحوم زکریای رازی واسه کشف "الکل" آزمایش نکرد ، اگه همین وقتو رو علم شیمی
میذاشتن، میتونستن ی عنصرجدید به اسم "نسیمیوم" به جدول تناوبی اضافه کنن.
يکى از فانتزيام اين که تو يه سريالى مادره با يه حالت حق به جانبو عصبانيت به پسرش بگه شيرمو حلالت نميکنم
پسرش درحالى که اشک تو چشاش جمع شده بگه اون شيرخشکارو که پولشو بابا داده!!!
بابام دو هفته اس تا ميرم پاي کامپيوتر مياد بغلم ميشينه...
دستمو مي گيره چُرت مي زنه...؟
ديشب بهش ميگم اين کارا واسه چيه...؟
ميگه تلويزيون گفته فرزندان خود را در دنياي مجازي تنها رها نکنيد...!!
طرف لب دریا نشسته بود،هی میگفت ماشاالله ماشاالله،ازش پرسیدن چرا هی میگی ماشاالله ؟
میگه پسرم نیم ساعته رفته زیرآب هنوز بالا نیومده!!!!!!
يه نصيحت از من به اقا پسرها:
اگه از سرما يخ زدين هم کولر را خاموش نکنيد...
من اين اشتباه کردم الان چند روز بابام گير داده ک ديگه مرد شدى ميخواد واسم زن بگيره!!!
یه روز یه ایرانی رو مجبور کردن سرش به کار خودش باشه
.
.
مُرد |: