اشاره: سردار احمد خورشیدی دبیرکل جمعیت خدمتگزاران و از نزدیکان خانوادگی محمود احمدی نژاد (پدر داماد احمدی نژاد) است.
وی را همواره با انتقادهای تند نسبت به عملکرد دولت می شناسیم اما در این گفتگو، که سردار خورشیدی در آن خود را حامی دولت دکتر احمدی نژاد می داند، تصریح می کند که هرچند سخنان وی در خصوص دولت در طول این مدت با تحریف از سوی رسانه ها مواجه شده، اما همیشه به همراه انتقادات خود به دولت انقلابی دهم، راهکارها و پیشنهادات کارشناسی شده ای را نیز مطرح کرده و احمدی نژاد را نیز موفق ترین و مقتدرترین رئیس جمهور کشور می‌داند.

وی با بیان اینکه احمدی نژاد خودش را فدای ایران اسلامی و مسلمانان ایران و جهان کرده، خاطرنشان کرد: خودم به چشم خودم دیده یا شنیده ام بسیاری اوقات از فرط تلاش و کار بیهوش شده و حاضر نشده برود بیمارستان بستری شود.
خورشیدی در پایان احمدی نژاد را انسانی عاطفی و مهربان معرفی کرد و اظهار داشت: دکتر با اقوام و خویشاوندان خود روی خیلی خوشی ندارد و همیشه گفته در رابطه با مسائل مردم از من توقع نداشته باشید. هر چه باشد از منظر بنده، دکتر احمدی نژاد مقاوم ترین، شجاع ترین و منطقی ترین رئیس جمهور جهان است.

منبع:

http://mashreghnews.ir